- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.361
Ağız tadıyla yemek nasip olsun.İki tane kiloluk kavanoz sos çıktı, biraz da arttı onu da yiyelim arik dedi eşim :)
Biberleri dograyip tepsiye serdim sabah posetlerim
Biraz fasulye pişirdim, şirkette öğlen yemeğine götüreceğim.
Eşime kıymalı patlıcan yaptım.
Buzdolabının buzluğa da baktım et olarak pek birşey kalmamis, ay başında sağlam bir kasap alışverişi de şart görünüyor !!!
Kastamonudan sarımsak siparişi verdim ay sonuna gelir.
Sanırım benim kış hazirlillari büyük olcude tamamlandı gibi.
Erken başladım ondan :))Ağız tadıyla yemek nasip olsun.
Bitirdin sen maşallah:)
Canım komilinin yağını bende beğeniyorum.Hepsini internetten aldım ama yağ henüz almadım bakıyorum.
Gerçi evde 2 tane 5 litre teneke ve 2kg var ama indirimde görürsem bir tane teneke alırım.
Markalarin hepsi aynı bence, eskiden yudum kullaniyordum simdi hangisi indirimdeyse biryag, Komili, Torku alıyorum.
aynen hala öyle canım 1.ayda bebiş doğmadan arabanın son taksidini ödicez inşallahCnm yanlış hatırlamıyorsam eşinin maaşı ev kredisi tokiye senin maaşla da ev geçindiriyordunuz nasıl olacak bebek olunca allah yardımcınız olsun
evet canım çok şükür tam zamanında geliyor inşallah bebişimizGünaydın tatlislar
kronikuykucu geçmiş olsun kuzuna dra gitmekte fayda var.
sekerim00 Ne güzel bebis bereketiyle geliyor, borçlar azaliyor. Işten ayrilmayi da düşünüyorsun ya bitenlerin yerine yeni borç açma.
Çaya yine zam gelmiş
Allahtan 4 paket çayım var
Acilen yağ almam lazım.
2 gündür kumbarama para atamadım.
Oğlana attım bugün.
Annem kavanoz kapağı ile buzd.poşeti almış bana ahh anneler gittim bugün yine bir sürü şey koydu yanıma.
Taze fasulye konservesi götürmüştüm giderken bende 4 kavanoz verdim. Kalanı yeter bize.
Şimdi patlıcan közlemeye gidiyorum.
Onlarıda bitireyim sırada ki gelsin.
Canım komilinin yağını bende beğeniyorum.
Komilinin yağını BUNGE GIDA üretiyor.
Migrosun kendi markasının yağını da BUNGE GIDA üretiyor. Birebir aynısı daha uygun fiyatlı onu tercih edebilirsin 5 lt 34.90
Hesapliyorsun sen herşeyi güzel birşey bu cnm.evet canım çok şükür tam zamanında geliyor inşallah bebişimiz
inşallah başka borç açılmaz canım şu an bişey görünmüyor bellide olmaz tabide
vestiyer yaptırdık ben ödüyorum 750 verdim bu ay
arıtma taktırdık parasını kardeşim verdi birazını verdim kalanı bi dahaki ay gün bende onla vericem
yemek odası takımımın 2 kapaklı gümüşlük dolabı vardı onu bebek dolabı yapıcam masraf olmasın diye
beşiğini aldık zaten taksitle diğer ücreti fazla olan şeyleride para biriktirip alalım istiyorum bütçe zorlanmasın :)
bencede ya kullanmayacağı odayı yaptırmanın anlamı yokkiHesapliyorsun sen herşeyi güzel birşey bu cnm.
Bazilari koca koca bebek odası yaptiriyo meselâ o bana gereksiz masraf geliyor.
Küçücük bebiş anne ile ayrilamaz ki.
Ya duyamazsam onun sesini.
Ben kıyamadım ayiramadim.
Doğru yanlış orasi tartışılır da.
Büyük 4 yaşında çocuk odası alip,odasinda küçük de 2,5 yaşında (abisi ile ayni zaten odası) odasinda uyumaya başladı.
Eşin ne iş yapıyordu cnm maşallah çok güzel düşünmüşsünüz bebek bereketi bu olsa gerekaynen hala öyle canım 1.ayda bebiş doğmadan arabanın son taksidini ödicez inşallah
+900 tl eşimin maaşından eklencek bütçeye
+250de günü vardı o bitecek
sonra 3 ayda bir aldığı ikramiyeyi 3 aya bölücez
oda yaklaşık 1300 olcak
yani hemen hemen aylık bize 2500e yakın para kalıcak
faturalar ödenmiş haliyle çünkü onlarıda şimdi eşimin maaşından ödüyoruz.
ben işten çıkışımı aldıktan sonra 8 ay işsizlik ücreti alırım diye düşünüyorum 1000tlde o
o bitecek zaten onu bebiş için kullanırım yada birikim yaparım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?