İki tane kiloluk kavanoz sos çıktı, biraz da arttı onu da yiyelim arik dedi eşim :)
Biberleri dograyip tepsiye serdim sabah posetlerim
Biraz fasulye pişirdim, şirkette öğlen yemeğine götüreceğim.
Eşime kıymalı patlıcan yaptım.
Buzdolabının buzluğa da baktım et olarak pek birşey kalmamis, ay başında sağlam bir kasap alışverişi de şart görünüyor !!!
Kastamonudan sarımsak siparişi verdim ay sonuna gelir.
Sanırım benim kış hazirlillari büyük olcude tamamlandı gibi.

Ağız tadıyla yemek nasip olsun.
Bitirdin sen maşallah:)

Canım komilinin yağını bende beğeniyorum.
Komilinin yağını BUNGE GIDA üretiyor.
Migrosun kendi markasının yağını da BUNGE GIDA üretiyor. Birebir aynısı daha uygun fiyatlı onu tercih edebilirsin 5 lt 34.90

gunaydın kızlar 5te tamamenuyandı oğluş günümüz bereketli olsun bugun mısafirimiz var ck sevdgm akrabalar ve kızları
bebıste usttu sanırım ya havalar 3gundur buz cok dıkkat edıyorum aslında ama genız akıntısı var bıde sesı kısıldı tabı aglamaktan da kısıldı ses o ayrı yarın bı doktora goturcez tekrar bakalım persembe kontrole goturmstk

Cnm yanlış hatırlamıyorsam eşinin maaşı ev kredisi tokiye senin maaşla da ev geçindiriyordunuz nasıl olacak bebek olunca allah yardımcınız olsun
aynen hala öyle canım 1.ayda bebiş doğmadan arabanın son taksidini ödicez inşallah
+900 tl eşimin maaşından eklencek bütçeye
+250de günü vardı o bitecek
sonra 3 ayda bir aldığı ikramiyeyi 3 aya bölücez
oda yaklaşık 1300 olcak
yani hemen hemen aylık bize 2500e yakın para kalıcak
faturalar ödenmiş haliyle çünkü onlarıda şimdi eşimin maaşından ödüyoruz.
ben işten çıkışımı aldıktan sonra 8 ay işsizlik ücreti alırım diye düşünüyorum 1000tlde o
o bitecek zaten onu bebiş için kullanırım yada birikim yaparım diyorum

evet canım çok şükür tam zamanında geliyor inşallah bebişimiz
inşallah başka borç açılmaz canım şu an bişey görünmüyor bellide olmaz tabide
vestiyer yaptırdık ben ödüyorum 750 verdim bu ay
arıtma taktırdık parasını kardeşim verdi birazını verdim kalanı bi dahaki ay gün bende onla vericem
yemek odası takımımın 2 kapaklı gümüşlük dolabı vardı onu bebek dolabı yapıcam masraf olmasın diye
beşiğini aldık zaten taksitle diğer ücreti fazla olan şeyleride para biriktirip alalım istiyorum bütçe zorlanmasın :)

Günaydın

Kızlar Migros’ta 60 tl alışverişe yudum yağ 12 TL 4 lt bende kışlık domates aldım düşmüş fiyatı ve yağı da almış oldum.

Slm kızlar kahvesi mutluluk sana bisey sorcam bizim ust kattaki komşunun akinti geldi havalndrma boşluğundan tıp tıp ses geliyor aynı sıkıntı sizdede olmuştu galiba neden olduğunu yaptırdınız cnm buizmde aynı banyo su altı simdiya yani akiyo deli olcam

Hesapliyorsun sen herşeyi güzel birşey bu cnm.
Bazilari koca koca bebek odası yaptiriyo meselâ o bana gereksiz masraf geliyor.
Küçücük bebiş anne ile ayrilamaz ki.
Ya duyamazsam onun sesini.
Ben kıyamadım ayiramadim.
Doğru yanlış orasi tartışılır da.
Büyük 4 yaşında çocuk odası alip,odasinda küçük de 2,5 yaşında (abisi ile ayni zaten odası) odasinda uyumaya başladı.

bencede ya kullanmayacağı odayı yaptırmanın anlamı yokki
oda yaptıranlarda yine kendi yatak odalarında yatırıyo aslında
ama ben mantığını anlamadım odada yatmayacaksa ne gerek var
iyi yapmışsın bence sende bende şimdi diyorum 1 1.5 yaşında ayırırım ama kıyamayabilirimde yaniii :))
çok anaç ruhum var benim

Eşin ne iş yapıyordu cnm maşallah çok güzel düşünmüşsünüz bebek bereketi bu olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…