Ya uzmanlara göre 6 aylikken tam zamani.
Ama annelik ruhu kiyamiyor.
Helede işten ayrilacaksin sen, hiç ayiramazsin :))

geçmiş olsun, bu su işleri çok can sıkıcı
benim evime üst kat dubleks, onun terasından çektiği su geliyordu
o ev sahibi bir kısmını yaptırdı, bir kısmı ortak gider olduğu için hala yapılmadı
ama ben sigortadan masrafımı talep ettim
sigortan varsa ara, ya da bir tesisatçı getirip baktırın.
bir bilene sormakta fayda var

Bahsettiğiniz bazıları biz olduk Bana kalsa nasılsa yanımda yatıcak diye bir süre,yatak odasina alacağımız farklı küçük bir modelle işi kapatabilirdik.Ama yeni ev, ona da bir oda mantığı ve çevre baskısıyla eşim gaza geldi.
Hey gidi daha bir buçuk iki ay önce kredi konusunda size danismistim Şimdi nerdeyiz
Birikim konusuna çok dahil olamıyorum grubunuzda.Zira işin birikim kısmını eşim yapıyor,ben maaşı ona gönderip habersiz kalıyorum.Elden verilmesi gereken 8-10 bin arası borç ve ev kredimiz için.
He ama kışlık hazırlıklarınizi görüp,kurutulmuş domates,buzlugu doldurma işinde çok hayrinizi gordum.Cumleten sağolun

Güle güle kullanin
Umarim kullanışlı olur ama ben bebek ile annenin doğum sonrası yakin olmasından yanayim.
Evi almistiniz değil mi?aylik ev kredisine kadar ödüyorsunuz

Günaydın

Kızlar Migros’ta 60 tl alışverişe yudum yağ 12 TL 4 lt bende kışlık domates aldım düşmüş fiyatı ve yağı da almış oldum.
Çok iyimiş
Eşime söyleyeyim migros uzak biraz ama gidebilirse baksın.
Benim oğlan 4.5 yaşında hala ayıramıyorum.
Eşim olmadığı geceler odasında uyutup yanıma alıyorum farketmiyor.
Bir beşik en uygunundan dolap aldım 250 tl mi neydi ikeada çok işimi gördü şimdi de bazalı yatağı var uzunca süre kullanır.

Günaydın işlere başlamadan selam vereyim

Odasinda uyumayi kabullendiyse birak uyusun bence.
En gereklileri almak yeterli bence bebek için abartmadan.

Güle güle kullanin
Umarim kullanışlı olur ama ben bebek ile annenin doğum sonrası yakin olmasından yanayim.
Evi almistiniz değil mi?aylik ev kredisine kadar ödüyorsunuz
Aylar sonra kullanicaz,ama teşekkür ederiim Esimde evi boş görme fobisi gibi bir huy var.Salonda koltuk yani boş "eyvah, orası bos duruyor göze batıyor,ne alsakta dolsa" mantığında
Biz de doğum sonrası yakın olucaz,ana kucaklarindan aldık uykucu,bir müddet ondayiz inşallah
1840 kredi odememiz,230a almıştık 10 yıl krediyle.
Bizden bir ay sonra karşı daireye bakmaya gelenlere 300 bin denmiş fiyat
Faizler düşüyor da insanın gözü doyuyor mu..Kime faydası olacak

Evin sigortası var ev sahibi ust kattaki kiracı ikisi de vurdum duymaz birisi dün kaç kere aradım bugun tesisatçı getircek üstteki kadın çok pis evine bir gir her yer kazılmış gibi ev pislik içinde yeni daire 1 yılda ne halde düşün
Bana birde diyoki sen ev sahibini aramayacaktin diyo bana ben sinir hastayım hap kullanıyorum bilmem ne diyo dedim benim zararın nolcak akan kısmı kim yaptıracak pardonda dedim kirarim iyice diyo şikayet ederim seni dedim dellendim iyice manyak kadın kirasını filan odemiyomus rv sahibi öyle diyo beni ilgilendirmiyor dedim benim evim yapılacak dedim kirayı alırken iyi dedim

sorunlu insanlarsa hiç uğraşma, ara kendi sigortanı,
eksper gelip senin zararını tespit etsin
diğer evin sahibine ihtar gidecek, o parayı sigorta ödeyecek ve evi yaptıracak
yaptırmadı mı sen yine eksper çağır, sigorta onlarla uğraşır

Günaydın

Kızlar Migros’ta 60 tl alışverişe yudum yağ 12 TL 4 lt bende kışlık domates aldım düşmüş fiyatı ve yağı da almış oldum.
Fiyatı 1.75e düşmüş Migros da domatesin. Ben Cuma gününü bekleyeyim belki Pazar da dahada düşer.
Düşmezse halden alacağım 50 kg.
Yağ konusunda stoğum tam benim 11 adet 5 litrelik ayçiçek yağım var

Sempatik
Stoklar miras değerinde.
Bir ara sayim yapalim da gözümüz gönlümüz açılsın

kız sen tam bi stokçusun ya ben olamam o kadarrr
bi kere o kadar param yok ondan yani yoksa olurum
sende olan stok marketlerde bile yoktur

Bugün bakalım gelmezse artık öyle yapcaz
Dün bende saydim stoğu sizden gördüm
20 pk makarna
Bi ufak 250 mk fairy
10 kg pirinç
2;kilo fasulye nohut
Yarım kg mısır
Bir paket persil
Bir tane sampuan
5 pk çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…