- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.401
Bu sene derin dondurucu alınca bende çok koydum hatta doldurdum ful dolu her sene kışın aralık ta kalıyorum hep eşime söyleyin bak dolap boşaldı diyordum sonunda aldırdımBenim annem de stokyapmaz ama kışlık çok hazirlar.
Meyve suyu, komposto,salça,tursu...
Dondurucu dolmuş :) afiyetle yiyin.Bu sene derin dondurucu alınca bende çok koydum hatta doldurdum ful dolu her sene kışın aralık ta kalıyorum hep eşime söyleyin bak dolap boşaldı diyordum sonunda aldırdım
Barbunya
Yeşil fasulye
Karnıyarık
Oturtma
Bamya
Vişne
Erik
Kayısı
Şeftali
Kırmızı biber doğranmış
Kırmızı biber patlatılmış
Patlıcan közleme
Kıyma
Kemikli et
Kuşbaşılı et
Domates közlenmiş
Kıl biber dogradim
Domatesli biber sos yaptım kizartim
gün belirleyip sayalım :)Valla sizin stoklari görünce benimkiler çok az görünüyor gözüme
sempatik_kiz
K kahvemsi mutluluk
E Esila09
@iyiniyetli
Kışın doğalgaz belimizi bukuyo en iyisi al en azından bi nebze kalır ucber kisin sebzelerde pahalı oluyor meyve yeşillik alırım tek turp havuç vs fazla almamDondurucu dolmuş :) afiyetle yiyin.
Ben yeni eve geçince dondurucu alacağım ,gerekli bence.
dondurucu kesinlikle şart, ben alırken siz iki kişisiniz ne gerek var diyordu çevrem, şimdi yemeğe geldiklerinde o var mı, bu var mı diye sorarlar.Dondurucu dolmuş :) afiyetle yiyin.
Ben yeni eve geçince dondurucu alacağım ,gerekli bence.
Bak bu çok iyi fikir cnm.dondurucu kesinlikle şart, ben alırken siz iki kişisiniz ne gerek var diyordu çevrem, şimdi yemeğe geldiklerinde o var mı, bu var mı diye sorarlar.
hele ki şu ekonomide derin dondurucu büyük tasarruf bana göre, en basiti 1,5 TL ye patlıcan alıp aıyoruz bu kış 9-10 TL idi fiyatı.
Sen takipte kal, kışın fiyatlar düşünce al dondurucu
Evet ankaradayım. Bakalım bebişin cinsiyeti be olacak ?canım benim eşim uçak fabrikasında çalışıyor kazanda sende ankaradasın bilirsin belki
Gerçekten de öyle.Kışın doğalgaz belimizi bukuyo en iyisi al en azından bi nebze kalır ucber kisin sebzelerde pahalı oluyor meyve yeşillik alırım tek turp havuç vs fazla almam
Cumartesi?gün belirleyip sayalım :)
Ben de alacaktım vazgeçtim ya. Şimdi seni okuyunca gene heves ettim. Benim vazgeçme sebebim şu: kurbanı bağış yapıyoruz aylık et dışında et konulmuyor. Dolayısı ile diğer şeylere rahat yetiyor buzluk üç çekmeceli geniş :) ama güzel orantılı şeyler koyup düzenli yerleştirmek şart :)dondurucu kesinlikle şart, ben alırken siz iki kişisiniz ne gerek var diyordu çevrem, şimdi yemeğe geldiklerinde o var mı, bu var mı diye sorarlar.
hele ki şu ekonomide derin dondurucu büyük tasarruf bana göre, en basiti 1,5 TL ye patlıcan alıp aıyoruz bu kış 9-10 TL idi fiyatı.
Sen takipte kal, kışın fiyatlar düşünce al dondurucu
Sempatik
Stoklar miras değerinde.
Bir ara sayim yapalim da gözümüz gönlümüz açılsın
Valla sizin stoklari görünce benimkiler çok az görünüyor gözüme
sempatik_kiz
K kahvemsi mutluluk
E Esila09
@iyiniyetli
kız sen tam bi stokçusun ya ben olamam o kadarrr
bi kere o kadar param yok ondan yani yoksa olurum
sende olan stok marketlerde bile yoktur
Ağustos bitsin, eteğimizdeki taşları dökelim.hele benimkii fakir stoğuuu
ki annem bile onaa yuh der
le benimkii fak
benimkide kışlık yapar stok yapmazz :))Benim annem de stokyapmaz ama kışlık çok hazirlar.
Meyve suyu, komposto,salça,tursu...
Cumartesi?
Eksikleri farkederiz
Derin dondurucu çok büyük bir nimet yaaBen de alacaktım vazgeçtim ya. Şimdi seni okuyunca gene heves ettim. Benim vazgeçme sebebim şu: kurbanı bağış yapıyoruz aylık et dışında et konulmuyor. Dolayısı ile diğer şeylere rahat yetiyor buzluk üç çekmeceli geniş :) ama güzel orantılı şeyler koyup düzenli yerleştirmek şart :)
yarın gidiyorum doktora bakalımm :)))Evet ankaradayım. Bakalım bebişin cinsiyeti be olacak ?
bide bozulduğunu düşünAy o kadar erken mi heyecan yaptım şimdi
Derin dondurucu çok büyük bir nimet yaa
Kim bulduysa Allah razı olsun derim hep
Özellikle bir kadın için çok büyük kolaylıklar sağlıyor
bende yapmıyodumm taakiiii sizi tanıyana kadarBen stok yapmiyordum 2 yil öncesine kadar.
Sizden öğrendim
Bitmesine yakin aliyordum herseyi,
büyük boy olarak.
Öyle olunca indirim denk gelmiyor tabii :)
Şimdi herşeyin en az bir yedeği var.
Yumuşatıcım indirime girdiğinde 12 tane birden almistim
Sayi olarak en çok onu almıştım tek seferde.
Tövbe debide bozulduğunu düşün
Ben çok yumuşatıcı kullanmıyorum. Bende alerji var annemde astım hastası koku bizi bitiriyorBen stok yapmiyordum 2 yil öncesine kadar.
Sizden öğrendim
Bitmesine yakin aliyordum herseyi,
büyük boy olarak.
Öyle olunca indirim denk gelmiyor tabii :)
Şimdi herşeyin en az bir yedeği var.
Yumuşatıcım indirime girdiğinde 12 tane birden almistim
Sayi olarak en çok onu almıştım tek seferde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?