- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.421
Migrosun bazi indirimleri gerçekten kacirilmamali.bende yapmıyodumm taakiiii sizi tanıyana kadar
bende en çok şampuan almıştım 10 taneden fazlaymıştır migrosta indirimdeydi
hatta tatile giderken bi tane yanımıza almıştık açılmamışı
kamp yaptığımız yerde duş alırken unutmuşuz şampuanı nasıl içim gitti anlatamam
Bu rinso varya gerçekten muhteşem kokuyor, kullanmaya kıyamıyorum
Ya şekerim naptın senbende yapmıyodumm taakiiii sizi tanıyana kadar
bende en çok şampuan almıştım 10 taneden fazlaymıştır migrosta indirimdeydi
hatta tatile giderken bi tane yanımıza almıştık açılmamışı
kamp yaptığımız yerde duş alırken unutmuşuz şampuanı nasıl içim gitti anlatamam
tövbe tövbeTövbe de
İçim gider be
Ben çok yumuşatıcı kullanmıyorum. Bende alerji var annemde astım hastası koku bizi bitiriyor
Parfüm falan asla kullanamıyoruz. Sadece roll-on
Uygun diye Rinso sıvı deterjan aldım.
Allahım bu nasıl bir koku. Kokusu güzel ama yumuşatıcı kullanmamamıza rağmen deterjan kokusu çamaşırdan gitmiyor.
Bittik resmen ciğerlerimiz çıktı.
Bence bir deneyin kızlar siz seversiniz.
Birde ben koltuk silerken yumuşatıcı kullanıyorum A101’den konsantre peros aldım ucuz diye Allahım o da hiç çıkmıyor.
Makineyede koymuş bizimkiler.
Bir hafta kaldı kıyafetlerin üzerinde. Otobüse bindim yanımdaki kadın ne güzel kokuyorsun sen öyle dedi düşünün yani
Resimlerini ekleyeyim hemen
Çamaşırdanda gitmiyor kokusu ya. Birde yıkama şekline dikkat edersen. Hiç gitmiyorBu rinso varya gerçekten muhteşem kokuyor, kullanmaya kıyamıyorum
Bende bugün bir güneş gözlüğü beğendimYa şekerim naptın sen
Nasil unutursun.
Bayramda gunes gözlüğümu memlekette kaybettim sanmıştım ki malimi toplarim ben savruk değilimdir.
Meğer misafirliktemasa üzerinde unutmuşum,Çok üzülmüştüm.
Yeni gözlük demek en az 400 500 tl.
Çakma kullanamiyorum ben
Şuan bingo sıvıdan şaşmıyorum benYa ben hic sevemedim rinsoyu sanki eksi eksi geldi camasirlardan sogumustum
ya ben kaçırdım o indirimi valla iyi yapmışsınMigrosun bazi indirimleri gerçekten kacirilmamali.
Geçen ay deo indirimlerinde bir yil yetecek kadarkoltukalti stick deo aldik eşimle.
Ki kullandığım markalar olunca çok iyi oldu.
Ya şekerim naptın sen
Nasil unutursun.
Bayramda gunes gözlüğümu memlekette kaybettim sanmıştım ki malimi toplarim ben savruk değilimdir.
Meğer misafirliktemasa üzerinde unutmuşum,Çok üzülmüştüm.
Yeni gözlük demek en az 400 500 tl.
Çakma kullanamiyorum ben
Canim polorizeyi sanirim gözleri daha hassas olanlara öneriyorlar benimki normal.Çamaşırdanda gitmiyor kokusu ya. Birde yıkama şekline dikkat edersen. Hiç gitmiyor
Bende bugün bir güneş gözlüğü beğendim
Gözlükteyse hiç anlamam
Sadece daha önce biri polorize cam olsun mutlaka demişti
Yardımcı ol bana karamelliturtam
Atasun optikte Michael Kors’un gözlüğü 638 TL diyor. Ama polorize cam değil
Sence ne yapayım
Şuan bingo sıvıdan şaşmıyorum ben
Daha önce perwoll kullanıyordum
Bir arkadaşımıza önerdim
Kız bir aldı geldi
Çamaşırı yıkadıktan sonra bütün çamaşırlar tuvalet kokuyor. Ama nasıl bir koku bildiğin lağım gibi kokuyor.
Deterjan öyle kokmuyor. Başka deterjanla kıyafetleri yıkadığındada yine kokmuyor.
Ama o perwollde bir şey vardı.
Bir dahada kullanmadı zaten. Sonra bende kullanmadım
Alsam mı o zaman yaCanim polorizeyi sanirim gözleri daha hassas olanlara öneriyorlar benimki normal.
Yeni de değil gerçi,
Ama benim malim her zaman kiymetlidir, gözüm gibi bakarim :)
Abc nin siyahlar için olan sivi deterjani cok güzel.
Perwol siyah hic kullanmadım.
bence bi kere daha düşün o 600 tlyle ne stoklar yapılırAlsam mı o zaman ya
Bir gözlüğe 600 TL vereceğim ya ayaklarım mehter takımı gibi iki ileri bir geri gidiyor
yalnız otobüste birine ne güzel kokuyosun demek nedir yaaaTövbe de
İçim gider be
Ben çok yumuşatıcı kullanmıyorum. Bende alerji var annemde astım hastası koku bizi bitiriyor
Parfüm falan asla kullanamıyoruz. Sadece roll-on
Uygun diye Rinso sıvı deterjan aldım.
Allahım bu nasıl bir koku. Kokusu güzel ama yumuşatıcı kullanmamamıza rağmen deterjan kokusu çamaşırdan gitmiyor.
Bittik resmen ciğerlerimiz çıktı.
Bence bir deneyin kızlar siz seversiniz.
Birde ben koltuk silerken yumuşatıcı kullanıyorum A101’den konsantre peros aldım ucuz diye Allahım o da hiç çıkmıyor.
Makineyede koymuş bizimkiler.
Bir hafta kaldı kıyafetlerin üzerinde. Otobüse bindim yanımdaki kadın ne güzel kokuyorsun sen öyle dedi düşünün yani
Resimlerini ekleyeyim hemen
Alsam mı o zaman ya
Bir gözlüğe 600 TL vereceğim ya ayaklarım mehter takımı gibi iki ileri bir geri gidiyor
Evet onlar bizim servetimizSempatik
Stoklar miras değerinde.
Bir ara sayim yapalim da gözümüz gönlümüz açılsın
Cumartesi sayima bekliyoruz efendimEvet onlar bizim servetimiz
Bu evimde kiler var deterjan doldu yatak idam ve kilerim de havlu kâğıt ve WC kağıdı dolu tavana kadar 2 sira yatak odamdaki
Pis kokuyorsun demek cesaret ister de, hoş kokuyorsun demek iyidir :))yalnız otobüste birine ne güzel kokuyosun demek nedir yaaa
özgüvenini taktir ettim kadının
bence bi kere daha düşün o 600 tlyle ne stoklar yapılır
Teyzenin beni yan yan bir koklayışı vardı görmen lazımyalnız otobüste birine ne güzel kokuyosun demek nedir yaaa
özgüvenini taktir ettim kadının
Bilemedim bak şimdi
O parayi vermek de iş
Maşallah diyelimEvet onlar bizim servetimiz
Bu evimde kiler var deterjan doldu yatak idam ve kilerim de havlu kâğıt ve WC kağıdı dolu tavana kadar 2 sira yatak odamdaki
benim buzdolabım da 3 çekmeceli dondurucusu ama yetmiyordu bize,Ben de alacaktım vazgeçtim ya. Şimdi seni okuyunca gene heves ettim. Benim vazgeçme sebebim şu: kurbanı bağış yapıyoruz aylık et dışında et konulmuyor. Dolayısı ile diğer şeylere rahat yetiyor buzluk üç çekmeceli geniş :) ama güzel orantılı şeyler koyup düzenli yerleştirmek şart :)
Hoşgeldiniz,Selam birikim yapmaya bende başladım bu sayfayı görünce bakmak istedim neler yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?