- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.441
Benim 4 cekmeceli birini barbunya fasulye için ayırdım. Biri hamur isleri için biri etler icinbenim buzdolabım da 3 çekmeceli dondurucusu ama yetmiyordu bize,
dondurucuya kış için herşey
buzdolabımı, kahvaltılık, et ve hamurişleri için ayırıyorum
Hoş bulduk 38 yaşındayım ev hanımıyım 2 çocuk annesiyimHoşgeldiniz,
Tasarruf, birikim, stok,kislik, dostluk herşey var altin kizlarimin maşallahı var.
Kendinden bahseder misin biraz?
benim stokda bu pembe var ama daha sıra gelmedi :)
Allah bağışlasın, tasarruf ederek başlamıştım ben.Hoş bulduk 38 yaşındayım ev hanımıyım 2 çocuk annesiyim
Kullandığım ürünleri özellikle indirimdeyse stoklarim,kış için özellikle.Ben evde stoğa karşıyım neye ihtiyacım varsa sadece onu gidip alırım marketten çünkü ah o indirim de ah bu indirimde deyip dünyanın parası harcanıyor
Benim gözlüğüm de 6 veya 7 yillik :)sempatik_kiz kaliteli bir güneş gözlüğü harcama değil yatırımdır.
evlenmeden önce 350 TL'ye güneş gözlüğü aldım ve maşallah 9 yıldır kullanıyorum.
Bana da öyle geliyor.kızlar benim de epey stoğum var :)
iki gündür de ufak tefek şeyler alıyorum
bu sene kışın çok zor geçeceğini düşünüyorum çünkü
Herkestercihini kendi yapiyor, tl,dolar,euro,altın vs..Peki altın birikimi yapabiliyor musunuz
Hoş bulduk 38 yaşındayım ev hanımıyım 2 çocuk annesiyim
Aramıza hoşgeldiniz.Ben evde stoğa karşıyım neye ihtiyacım varsa sadece onu gidip alırım marketten çünkü ah o indirim de ah bu indirimde deyip dünyanın parası harcanıyor
Sanırım bu hafta bende alacağım yaa.sempatik_kiz kaliteli bir güneş gözlüğü harcama değil yatırımdır.
evlenmeden önce 350 TL'ye güneş gözlüğü aldım ve maşallah 9 yıldır kullanıyorum.
Banada bu sene biraz zor geçecek gibi geliyorkızlar benim de epey stoğum var :)
Tabiki olur isteyince, püf nokta gidere birikim kalemi de eklemekŞimdi de her ay altın alıp koymak istiyorum kıyıya inşallah olur
Al tasirsin akmaz kokmaz gerçekten çok iyi biseyGerçekten de öyle.
Doğalgaz kafadan bana her ay 400 de.
Ev müstakil, isinma sıkıntı.
Niyeyse banada öyle geliyor çetin geçecek bu kış sankikızlar benim de epey stoğum var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?