ayyyy sayım yapalım da valla nazara geleceğiz diye korkuyorum :)

geçen gün komsularım geldi, şekeri dolaptan alabilirsin diyince yanlış kapağı açtı kız ve benim sıvı yağları gördü
eşi de kıtlık var diye espiri yaptı, benim saf kocam da deterjan soğumu, portmantoyu falan gösterdi.
ertesi gün uyandık günlerdir yerinde duran çamaşır suyu hiç açılmamış ve jelatinli artı poşete koydum akar fan diye, dolaptan meydanlara akıyor.
sonrasında benim kocama yaptıklarımı yazmaya gerek yok tabi

Bende esim annesine gosterdi diye cok şaapmistim
Ay hayatta gosteremem..
Insanin eline oyle iyi geliyorki

Bende esim annesine gosterdi diye cok şaapmistim
Ay hayatta gosteremem..
Insanin eline oyle iyi geliyorki
Böyle kocayi boğazlamak lazım işte benimki de yaptığım tarhanayi neyi gösterir hemen kv ben yapmadım banada ver oturan yaz boyu kış vakti benden ister iki çocukla ugrasiyim oda grzsin busene sakladım tarhanayi kocamida ufak bi kavanoz gösterdim benim stoğu gizledjm kocamida bilmioo

Yaa hayir esime kiyamam ztn kotu niyetten degil anneside birseyler yapsin diye bana saygisindan kapiyi aciverdi Bende cok sasirmistim
Esimin annesi buyuk bir hastalik atlatti ben elimden geldigince yapip vermeye calisiyorum o recel verir ama ben almiyorum
Ben esimi gazliyorum agir parcalari al diye her gittigimde markete girer eksikleri alirim yeterki biraz hayatini kolaylastirayim
Annem bu sene bir tarhana yapti yer gok tarhana oldu 2 dunurune de verdi

fazlaysa bana da yollayın :)

Kızlar pazarda domates 1.25-1.5 tlarasıydı çarliston 1 tl yağ biberi 3.5tl,patlıcan 1.5tl,barbunya 5-6tlydi.parca parca alıcam yapıcam alcam barbunyalar bitti haftayada 2 kilo alsam yeter.Fasulye,dolmalık biberide haftaya alırım derin dondurucuda yer kalmadıeşim kışın bitmez diyor ama yeniliyor.Tarhanamız,salçamızı köyde yapcaklar.Stoklamayı bende çok severim ama evimizde yer kalmıyor oraya buraya sıkıştırdım hep

Odasinda uyumayi kabullendiyse birak uyusun bence.
En gereklileri almak yeterli bence bebek için abartmadan.
Uyuyor ama bazı geceler yarım saatte geliyor bazı geve hiç kalkmadan uyuyor. Eşim olmadığında pinprikleniyorum da biraz çok senaryo yazıyorum en iyisi yanıma alayım rahatlayım diyorum benim senaryolar öyle böyle değil psikologluk oldum. Adam dinledikçe şaştı paranoyaklık var
Heyyy maşallahhh
Ay senin stoğunu geçen yıldan biliyorum.
Eline kimse su dökemez.
Kışın doğalgaz belimizi bukuyo en iyisi al en azından bi nebze kalır ucber kisin sebzelerde pahalı oluyor meyve yeşillik alırım tek turp havuç vs fazla almam
Kışın stok sayesinde 25 30 tl pazar yapıyoruz valla. Doğalgaz faturaları başladımı elime geliyor herşey
Benim kiler küçük balkon kapısının camına stor yaptırdım biri geldimi hop çekiyorum.
Ortada çok kalıyordu dolaplara saklıyorum artık üstünü örtüyorum.
İyi göz var kötü göz var.

Sizin stokların yanımda benimki devede kulak
Ama idare eder bir stoğum var. En son baharatları aldım.

Kışlıklar belimi ağrıttı iyice.
2 kavanoz kahvaltılık
2 kavanoz türlü yaptım
1 poşeti 4 e bölüp salatalık doğradım.
2 poşet beyaz siyah karışık üzüm koydum.
4 poşet patlıcan közüne devam ettim
Yarın menemenlik
Sirkeli biber yapıp tarhanaya başlıcam.
Akşamada kıl biber turşusunu yaparım oğlanı uyutunca. Stok idare eder ama dondurucum şimdiden doldu bin şükür Rabbim olmayanada versin..

Kızlar çok eski bir arkadaşlarım var.15 yıllık okuldan.
Watsaptada grup var
Daha önce çok laf ediyorlardu çalışmıyorsun evin var araban var oh keyfin iyi diye
Uzunca bir süre yazmafım kırıldım çünkü
Eşim işten çıktığı dönem hiç moral vermediler iş buldu işte bir arkadaşım sizide top yıkmadı gibi laf etti şaşırmıştım. Sonra çok kex dedim kendime sen yanlış anlamışsındır diye.
Selam nasılsınız yazdım yok cevap.
Fotoğrafımı beğenip beğenmemeleti çok dert değil ama hiç muhattap olmuyorlar ama görüyorum baktıklarını. Bugün yine yazdım sen yanlış anlafın onlatı diye düşünüp. Bir tanesimi yazmax ya iyi sen nasılsın diye.
Çok fesat artık insanlar ypk ben yanlış anlamıyorum demekki kasıtlı.
Tamami ile arkadaşlığımı bitirmeye karar verdim ama üzgünümde

Turluyu nasil yapiyorsun
Biz taze fasulye ve bamyayi kavanoz yapiyoruz
Barbunya bezelye dolaba
Patlican hic koymadik
Kabak belki mucverlik rendelerim
Salatalikta sevmedik
Patlicani kavanozlamanin yolunu bulmaliyim

Ben cok sevdigim bir aileyi hayatimdan cikardim
Once zor zamanimda sozde yanimda oldu goz yumdum
Esimle tanistik bir cay bardagimi begenmedi.
Uzaklastim
Sonra kardesimin dugune geldiler cabaladik ama yok icimde bitmis
Bir kez evime davet ettim yine beni germenin yolunu buldu gulegule otur demeden gitti.
O aksam son oldu.
Uzerine secim donemi dalga gecti 2 gun once oy verecekmis gibi yapti ama anladim ztn fotograflarini gormustuk oy vermeyecekti
Secimi kaybettik sormadi
Gorevi devraldilar kosa kosa hayirli olsuna geldi bize ugramadi
Uzerine 2 gun sonra kandil de hazir fotograf ile kutladi
2 ay sonra geldi kimse yuzune bakmadi.
Bugunumde aklimda bile yok
Ama cok sey paylastik bazen burnumun diregi sizliyor
Uzulme
Kendine yuk etme..
Inan hayat cok kisa

Günaydın kızlar
kronikuykucu bebeklerde geniz akıntısı fazla olur dr ile görüş serum fizyolojik veriyorlar rahatlaması için ilk aylar bende çok kullanmıştım
kronikuykucu kuzumm geçmiş olsun kıyamamm onaa
tesekkur ederiz teyzeleri
doktor azarladı yolladı valla bıseyı yok cocugun dedo hastaneye geldikce daha ck mıkrop kapar dedi
biz de dedık ılk cocugumuz bilmiyoruz bıse o kadar olur
burnu tıkalı dıye serum fızyolojıgı yapın dedı bn cesaret edemedımde babası denıcek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…