Geçmiş olsun yaparsınız arkadaşım balıkesirden bursaya getirmişti genzi tıkalı diye doktora söyle ben neyimki

Bizim iki balkon var kapalı olandan wcye gidiliyor maalesef dar dolaplar koyduk.Ne alırsa artık.evim olunca kiler yapıcam ortada ev yok ama hayaller bir dünya.

Çalışsanda kendine çalışmasında kendine boşver takma kafana
Herkes haddini bilecek
Seni üzen insanları hayatından çıkar bence
Vakit dediğin şey kıymetli her şeye üzülerek yada bizi üzen insanlara yer verecek kadar vaktimiz yok
Turluyu nasil yapiyorsun
Biz taze fasulye ve bamyayi kavanoz yapiyoruz
Barbunya bezelye dolaba
Patlican hic koymadik
Kabak belki mucverlik rendelerim
Salatalikta sevmedik
Patlicani kavanozlamanin yolunu bulmaliyim
Patlıcanı kızartıp domates sosuyla karıştırıp koyabilirsin cnm

Yada aynı taze fasulyeyi kavanozladığın şekilde çiğden domates ve patlıcan biraz döndürüp direk patlıcan yemeği olarak kavanozlayabilirsin

Türlüyü de aynı şekilde domatesin içine patlıcan, kabak, taze fasulye ve patatesi doğrayıp azıcık kavurup hemen kavanozlara koyabilirsin

Ben akşam pazara gittim ve tabiiiisi dolaplık son malzemeleri aldım.
Çarliston biber yemeklik dogradim, biraz kurusun sabah posetlerim.
Kabak domates ile biraz çevirdim, onu da soğuyunca iki yemeklik koyarım.
Barbunya goremedim, haftasonu araba geçerse biraz almalıyım hiç koymadım, gerçi annem ben veririm dedi ama üç yemeklik koysam fena olmaz.
Şu an sarımsak dışında başka eksik yok gibi.
Zaten her de kalmadı

Geçmiş olsun yaparsınız arkadaşım balıkesirden bursaya getirmişti genzi tıkalı diye doktora söyle ben neyimki
oyy o da ayrı bi vakaymıs ya aslında biz pimpirik yapmadık doktor bıraz abarttı bence sarılık ıcın 3kere gittik onlarda de kendı cagırdı bu seferde biz kendımız gıdınce devamlı ordaymısız gibi oldu

Onunda ilk çocuguydu burda büyüdü.çok telaşlı gördüyse rahatlatmak için demiştir.

Turluyu nasil yapiyorsun
Biz taze fasulye ve bamyayi kavanoz yapiyoruz
Barbunya bezelye dolaba
Patlican hic koymadik
Kabak belki mucverlik rendelerim
Salatalikta sevmedik
Patlicani kavanozlamanin yolunu bulmaliyim
Domatesi rondodan çekip ocağa koyuyorum önce taze fasulye 5 dk sonra patlıcan sonra kabak biber koyuyorum renkleri değişip kaynayınca kavanozluyorum. Kışın içine patates isteğe göre et kıyma koyup pişiriyorum. Değişiklik oluyor.

Patlıcanı biberi kabağı kızartıp domates soslayıp kavanozluyorum bir de
Kış uzun hep aynı şeyleri yememiş oluyoruz

Çok kez ben yanlış anladım dedim ama yok demek doğru anlamışım 15 yıla yazık. Çok yazık böyle insanlara
QUOTE="Alya86, post: 60921213, member: 919758"]
Bizim iki balkon var kapalı olandan wcye gidiliyor maalesef dar dolaplar koyduk.Ne alırsa artık.evim olunca kiler yapıcam ortada ev yok ama hayaller bir dünya.
[/QUOTE]
İnşallah o da olur canım.
Kiracılık zor Allah herkese başını sokacak ev nasip etsin.
Ne güzel dedin
İnsanlık kıskanç fesat oldu.ufacık şeyler laf oluyor.ben üzülüyordum acaba yanlışmı yapıyorum Allah katında günaha mı giriyorum diye ama sorun benle ilgili değil en azından içim rahat artık.

Çalışan kişinin çalışmayan kişiye sürekli laf sokmadı neden acaba. Herkes kendine çalışıyor. Ben böyle uygun görmüşüm böyle. Hayır ben kötü günler geçirsem mutlu olacaklar demek ki laflarından da bu anlaşılıyor.
Bu nasıl vicdan .

İnşallah o da olur canım.
Kiracılık zor Allah herkese başını sokacak ev nasip etsin.

Ne güzel dedin
İnsanlık kıskanç fesat oldu.ufacık şeyler laf oluyor.ben üzülüyordum acaba yanlışmı yapıyorum Allah katında günaha mı giriyorum diye ama sorun benle ilgili değil en azından içim rahat artık.

Çalışan kişinin çalışmayan kişiye sürekli laf sokmadı neden acaba. Herkes kendine çalışıyor. Ben böyle uygun görmüşüm böyle. Hayır ben kötü günler geçirsem mutlu olacaklar demek ki laflarından da bu anlaşılıyor.
Bu nasıl vicdan .
[/QUOTE]
Boşver insanların içi kötü.sani üzen kişileri hayatından çıkarmak en mantıklısı.yazık ya 3 günlük dünyada ne gerek var kalp kırmanın

Badem şekeri senin iyi hayat yaşamayı çekemiyorlar bence tek maaş belki koçan iyi akiyo çekemiyorlar
Çalışan ama imkanlar olmuyor çalışan kişiler çocuklarından fedakarlık ediliyor bi şekilde hayat suruyo kimi iyi kimi az fazla
Bende çalışmak isterdim önce calismiligim var ama çocuklara bakan yok olanla idare ediyoruz çok şükür şuan ev kredisi odiyorum kimse kimsenin ne yaşadığı ni görmüyor açıkçası dışardan toz pembe sanılıyor aksine

Ayyyy kızlar akşam aksam çok moralim bozuldu
Kardeşimin nişanı için trendyoldan birkaç tane elbise siparişi verdim.
Üstümde begendigimi alır diğerlerini iade ederim dedim ama hiçbiri olmadı.
Kocaman basenlerim çıktı resmen ya
ben zaten diyet ve spor yapıyorum ama yarın itibari ile ölüm orucuna başlıyorum. Hele birinde bir karnim çıktı dersiniz 7 aylık hamile

Gerçekten öyle canım.
Bende isterim çalışmak sigortam işlesin
Annem çok yaşlı bakması mümkün değil oğluma iyi kötü düzen kurduk da davulun sesi uzaktan hoş geliyor millete 7 yıl kredi ödedik daha yeni nefes aldık. Kimseye dert yanmayınca millet oo iyi diyorlar. Kime neyse

Kalıpları dardır canım ben anneme almıştım 40 beden giyiyor ben 34ü daraltıyorum çogu kez.Elbise bana oldu.Bence ilk önce magazadan dene sonra trendyoldan al.Ölüm diyeti falan olmaz pentinin korseli çorapları var dümdüz yapıyor onlara bak annem özel günlerde giyiyor.Yavaş yavaş gidecek kilolarda

Onlarin kaliplari çok dar oluyorcnm değiştir olmadı.

Bunlardan hevesim geçti, bir hafta geçsin yenilerini sipariş ederim büyük beden söylerim onları.
Korseli çorap aldım ama çorapla denemedim bir dahakileri öyle yapayım.
Ama çok moralim bozuldu
Moral bozmak yok, sen gorumcesin
Iyi bir korse veya korseli çorap çok büyük kurtarıcı.
Birde klos modeller tüm basenleri kapatıyor cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…