- 6 Aralık 2018
- 2.884
- 5.501
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.481
Kızartıp biber,biberle domates sosuyla kavanozluyorum ben.Turluyu nasil yapiyorsun
Biz taze fasulye ve bamyayi kavanoz yapiyoruz
Barbunya bezelye dolaba
Patlican hic koymadik
Kabak belki mucverlik rendelerim
Salatalikta sevmedik
Patlicani kavanozlamanin yolunu bulmaliyim
Geçmiş olsun yaparsınız arkadaşım balıkesirden bursaya getirmişti genzi tıkalı diye doktora söyle ben neyimkitesekkur ederiz teyzeleri
doktor azarladı yolladı valla bıseyı yok cocugun dedo hastaneye geldikce daha ck mıkrop kapar dedi
biz de dedık ılk cocugumuz bilmiyoruz bıse o kadar olur
burnu tıkalı dıye serum fızyolojıgı yapın dedı bn cesaret edemedımde babası denıcek bakalım
Bizim iki balkon var kapalı olandan wcye gidiliyor maalesef dar dolaplar koyduk.Ne alırsa artık.evim olunca kiler yapıcam ortada ev yok ama hayaller bir dünya.Uyuyor ama bazı geceler yarım saatte geliyor bazı geve hiç kalkmadan uyuyor. Eşim olmadığında pinprikleniyorum da biraz çok senaryo yazıyorum en iyisi yanıma alayım rahatlayım diyorum benim senaryolar öyle böyle değil psikologluk oldum. Adam dinledikçe şaştı paranoyaklık var
Heyyy maşallahhh
Ay senin stoğunu geçen yıldan biliyorum.
Eline kimse su dökemez.
Kışın stok sayesinde 25 30 tl pazar yapıyoruz valla. Doğalgaz faturaları başladımı elime geliyor herşey
Benim kiler küçük balkon kapısının camına stor yaptırdım biri geldimi hop çekiyorum.
Ortada çok kalıyordu dolaplara saklıyorum artık üstünü örtüyorum.
İyi göz var kötü göz var.
Sizin stokların yanımda benimki devede kulak
Ama idare eder bir stoğum var. En son baharatları aldım.
Kışlıklar belimi ağrıttı iyice.
2 kavanoz kahvaltılık
2 kavanoz türlü yaptım
1 poşeti 4 e bölüp salatalık doğradım.
2 poşet beyaz siyah karışık üzüm koydum.
4 poşet patlıcan közüne devam ettim
Yarın menemenlik
Sirkeli biber yapıp tarhanaya başlıcam.
Akşamada kıl biber turşusunu yaparım oğlanı uyutunca. Stok idare eder ama dondurucum şimdiden doldu bin şükür Rabbim olmayanada versin..
Kızlar çok eski bir arkadaşlarım var.15 yıllık okuldan.
Watsaptada grup var
Daha önce çok laf ediyorlardu çalışmıyorsun evin var araban var oh keyfin iyi diye
Uzunca bir süre yazmafım kırıldım çünkü
Eşim işten çıktığı dönem hiç moral vermediler iş buldu işte bir arkadaşım sizide top yıkmadı gibi laf etti şaşırmıştım. Sonra çok kex dedim kendime sen yanlış anlamışsındır diye.
Selam nasılsınız yazdım yok cevap.
Fotoğrafımı beğenip beğenmemeleti çok dert değil ama hiç muhattap olmuyorlar ama görüyorum baktıklarını. Bugün yine yazdım sen yanlış anlafın onlatı diye düşünüp. Bir tanesimi yazmax ya iyi sen nasılsın diye.
Çok fesat artık insanlar ypk ben yanlış anlamıyorum demekki kasıtlı.
Tamami ile arkadaşlığımı bitirmeye karar verdim ama üzgünümde
Çalışsanda kendine çalışmasında kendine boşver takma kafanaUyuyor ama bazı geceler yarım saatte geliyor bazı geve hiç kalkmadan uyuyor. Eşim olmadığında pinprikleniyorum da biraz çok senaryo yazıyorum en iyisi yanıma alayım rahatlayım diyorum benim senaryolar öyle böyle değil psikologluk oldum. Adam dinledikçe şaştı paranoyaklık var
Heyyy maşallahhh
Ay senin stoğunu geçen yıldan biliyorum.
Eline kimse su dökemez.
Kışın stok sayesinde 25 30 tl pazar yapıyoruz valla. Doğalgaz faturaları başladımı elime geliyor herşey
Benim kiler küçük balkon kapısının camına stor yaptırdım biri geldimi hop çekiyorum.
Ortada çok kalıyordu dolaplara saklıyorum artık üstünü örtüyorum.
İyi göz var kötü göz var.
Sizin stokların yanımda benimki devede kulak
Ama idare eder bir stoğum var. En son baharatları aldım.
Kışlıklar belimi ağrıttı iyice.
2 kavanoz kahvaltılık
2 kavanoz türlü yaptım
1 poşeti 4 e bölüp salatalık doğradım.
2 poşet beyaz siyah karışık üzüm koydum.
4 poşet patlıcan közüne devam ettim
Yarın menemenlik
Sirkeli biber yapıp tarhanaya başlıcam.
Akşamada kıl biber turşusunu yaparım oğlanı uyutunca. Stok idare eder ama dondurucum şimdiden doldu bin şükür Rabbim olmayanada versin..
Kızlar çok eski bir arkadaşlarım var.15 yıllık okuldan.
Watsaptada grup var
Daha önce çok laf ediyorlardu çalışmıyorsun evin var araban var oh keyfin iyi diye
Uzunca bir süre yazmafım kırıldım çünkü
Eşim işten çıktığı dönem hiç moral vermediler iş buldu işte bir arkadaşım sizide top yıkmadı gibi laf etti şaşırmıştım. Sonra çok kex dedim kendime sen yanlış anlamışsındır diye.
Selam nasılsınız yazdım yok cevap.
Fotoğrafımı beğenip beğenmemeleti çok dert değil ama hiç muhattap olmuyorlar ama görüyorum baktıklarını. Bugün yine yazdım sen yanlış anlafın onlatı diye düşünüp. Bir tanesimi yazmax ya iyi sen nasılsın diye.
Çok fesat artık insanlar ypk ben yanlış anlamıyorum demekki kasıtlı.
Tamami ile arkadaşlığımı bitirmeye karar verdim ama üzgünümde
Patlıcanı kızartıp domates sosuyla karıştırıp koyabilirsin cnmTurluyu nasil yapiyorsun
Barbunya bezelye dolaba
Patlican hic koymadik
Salatalikta sevmedik
oyy o da ayrı bi vakaymısGeçmiş olsun yaparsınız arkadaşım balıkesirden bursaya getirmişti genzi tıkalı diye doktora söyle ben neyimki
Onunda ilk çocuguydu burda büyüdü.çok telaşlı gördüyse rahatlatmak için demiştir.oyy o da ayrı bi vakaymısya aslında biz pimpirik yapmadık doktor bıraz abarttı bence sarılık ıcın 3kere gittik onlarda de kendı cagırdı bu seferde biz kendımız gıdınce devamlı ordaymısız gibi oldu
Domatesi rondodan çekip ocağa koyuyorum önce taze fasulye 5 dk sonra patlıcan sonra kabak biber koyuyorum renkleri değişip kaynayınca kavanozluyorum. Kışın içine patates isteğe göre et kıyma koyup pişiriyorum. Değişiklik oluyor.Turluyu nasil yapiyorsun
Barbunya bezelye dolaba
Patlican hic koymadik
Salatalikta sevmedik
Çok kez ben yanlış anladım dedim ama yok demek doğru anlamışım 15 yıla yazık. Çok yazık böyle insanlaraBen cok sevdigim bir aileyi hayatimdan cikardim
Once zor zamanimda sozde yanimda oldu goz yumdum
Esimle tanistik bir cay bardagimi begenmedi.
Uzaklastim
Sonra kardesimin dugune geldiler cabaladik ama yok icimde bitmis
Bir kez evime davet ettim yine beni germenin yolunu buldu gulegule otur demeden gitti.
O aksam son oldu.
Uzerine secim donemi dalga gecti 2 gun once oy verecekmis gibi yapti ama anladim ztn fotograflarini gormustuk oy vermeyecekti
Secimi kaybettik sormadi
Gorevi devraldilar kosa kosa hayirli olsuna geldi bize ugramadi
Uzerine 2 gun sonra kandil de hazir fotograf ile kutladi
2 ay sonra geldi kimse yuzune bakmadi.
Bugunumde aklimda bile yok
Ama cok sey paylastik bazen burnumun diregi sizliyor
Uzulme
Kendine yuk etme..
Inan hayat cok kisa
Ne güzel dedinB Bademsekerlerim böyle insanlar için üzülmeye değmez, illa uzuleceksen onlara gereksiz değer veridigin için vaktini harcadigin için uzul.
İnsanlar maalesef garip.
Keşke karşımızdakine hasetlenip kıskanacagimiza, onlar için sevinebilsek.
Çalışan kişinin çalışmayan kişiye sürekli laf sokmadı neden acaba. Herkes kendine çalışıyor. Ben böyle uygun görmüşüm böyle. Hayır ben kötü günler geçirsem mutlu olacaklar demek ki laflarından da bu anlaşılıyor.Çalışsanda kendine çalışmasında kendine boşver takma kafana
Herkes haddini bilecek
Seni üzen insanları hayatından çıkar bence
Vakit dediğin şey kıymetli her şeye üzülerek yada bizi üzen insanlara yer verecek kadar vaktimiz yok
Patlıcanı kızartıp domates sosuyla karıştırıp koyabilirsin cnm
Yada aynı taze fasulyeyi kavanozladığın şekilde çiğden domates ve patlıcan biraz döndürüp direk patlıcan yemeği olarak kavanozlayabilirsin
Türlüyü de aynı şekilde domatesin içine patlıcan, kabak, taze fasulye ve patatesi doğrayıp azıcık kavurup hemen kavanozlara koyabilirsin
İnşallah o da olur canım.Domatesi rondodan çekip ocağa koyuyorum önce taze fasulye 5 dk sonra patlıcan sonra kabak biber koyuyorum renkleri değişip kaynayınca kavanozluyorum. Kışın içine patates isteğe göre et kıyma koyup pişiriyorum. Değişiklik oluyor.
Patlıcanı biberi kabağı kızartıp domates soslayıp kavanozluyorum bir de
Kış uzun hep aynı şeyleri yememiş oluyoruz
Çok kez ben yanlış anladım dedim ama yok demek doğru anlamışım 15 yıla yazık. Çok yazık böyle insanlara
QUOTE="Alya86, post: 60921213, member: 919758"]
Bizim iki balkon var kapalı olandan wcye gidiliyor maalesef dar dolaplar koyduk.Ne alırsa artık.evim olunca kiler yapıcam ortada ev yok ama hayaller bir dünya.
Badem şekeri baktım seni cekemeyenkeri hemen uzaklaştır hayatından yoksa zamanla senle eşinin arasına giriyor vede psikolojik bozuluyor gormrzden gelip çok mutlu pozu ver onlar benim komsuda vardı öyle kadın kocasıyla kavga ederdi beni kiskanirdi gorusmedim bir daha
Gerçekten öyle canım.Badem şekeri senin iyi hayat yaşamayı çekemiyorlar bence tek maaş belki koçan iyi akiyo çekemiyorlar
Çalışan ama imkanlar olmuyor çalışan kişiler çocuklarından fedakarlık ediliyor bi şekilde hayat suruyo kimi iyi kimi az fazla
Bende çalışmak isterdim önce calismiligim var ama çocuklara bakan yok olanla idare ediyoruz çok şükür şuan ev kredisi odiyorum kimse kimsenin ne yaşadığı ni görmüyor açıkçası dışardan toz pembe sanılıyor aksine
Kalıpları dardır canım ben anneme almıştım 40 beden giyiyor ben 34ü daraltıyorum çogu kez.Elbise bana oldu.Bence ilk önce magazadan dene sonra trendyoldan al.Ölüm diyeti falan olmaz pentinin korseli çorapları var dümdüz yapıyor onlara bak annem özel günlerde giyiyor.Yavaş yavaş gidecek kilolardaAyyyy kızlar akşam aksam çok moralim bozuldu
Kardeşimin nişanı için trendyoldan birkaç tane elbise siparişi verdim.
Üstümde begendigimi alır diğerlerini iade ederim dedim ama hiçbiri olmadı.
Kocaman basenlerim çıktı resmen ya
ben zaten diyet ve spor yapıyorum ama yarın itibari ile ölüm orucuna başlıyorum. Hele birinde bir karnim çıktı dersiniz 7 aylık hamile
Onlarin kaliplari çok dar oluyorcnm değiştir olmadı.Ayyyy kızlar akşam aksam çok moralim bozuldu
Kardeşimin nişanı için trendyoldan birkaç tane elbise siparişi verdim.
Üstümde begendigimi alır diğerlerini iade ederim dedim ama hiçbiri olmadı.
Kocaman basenlerim çıktı resmen ya
ben zaten diyet ve spor yapıyorum ama yarın itibari ile ölüm orucuna başlıyorum. Hele birinde bir karnim çıktı dersiniz 7 aylık hamile
Moral bozmak yok, sen gorumcesinBunlardan hevesim geçti, bir hafta geçsin yenilerini sipariş ederim büyük beden söylerim onları.
Korseli çorap aldım ama çorapla denemedim bir dahakileri öyle yapayım.
Ama çok moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?