- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.501
Kloş model daha iri gösterdiMoral bozmak yok, sen gorumcesin
Iyi bir korse veya korseli çorap çok büyük kurtarıcı.
Birde klos modeller tüm basenleri kapatıyor cnm
Börek dekoltesiz asla :))Kloş model daha iri gösterdi
Valla nişanı korseyle falan bir şekil yapicaz artık zaman dar ama düğünde o böbrek dekolteli görünce elbisesi için şimdiden kampa giriyorum, çok pis hirslandim :))
Hazine bulunmuşayyyy sayım yapalım da valla nazara geleceğiz diye korkuyorum :)
geçen gün komsularım geldi, şekeri dolaptan alabilirsin diyince yanlış kapağı açtı kız ve benim sıvı yağları gördü
eşi de kıtlık var diye espiri yaptı, benim saf kocam da deterjan soğumu, portmantoyu falan gösterdi.
ertesi gün uyandık günlerdir yerinde duran çamaşır suyu hiç açılmamış ve jelatinli artı poşete koydum akar fan diye, dolaptan meydanlara akıyor.
sonrasında benim kocama yaptıklarımı yazmaya gerek yok tabi
En son da eniştemiz kalaylandiaynen öyle,
iki saat stoğun gerekliliğini anlatmak zorunda kaldım sonra insanlara :)))
Onların kalıpları dardır kahvemsi moralini bozmaBunlardan hevesim geçti, bir hafta geçsin yenilerini sipariş ederim büyük beden söylerim onları.
Korseli çorap aldım ama çorapla denemedim bir dahakileri öyle yapayım.
Ama çok moralim bozuldu
Bozma moralini kalıplarını bilmiyorsun çok doğal olmamasıBunlardan hevesim geçti, bir hafta geçsin yenilerini sipariş ederim büyük beden söylerim onları.
Korseli çorap aldım ama çorapla denemedim bir dahakileri öyle yapayım.
Ama çok moralim bozuldu
insanlar pis evlerde nasıl yaşıyor ben hiç anlamıyorumSlm kızlar internetten alınanlar dar kalıp olabiliyor kahvesi iade et mağazadan al uğraşma
Dün akşam neler oldu tamirci geldi ustteki kadın dersleri mafetmis yapamamislarda kadın çok pis her yer her yerde diyo eşim bende girmiştim ev hiç temizlenmesi les gibi her yeri adamlar geldi ev sahibi onların adam diyo evi mafetmis sıfır daireydi yapacak adam diyo ufak çocuğu da da ev ne halde diyo midemiznbulandi dediler kadınım evine dışardan pisboldugu belli oluyor
Kokudan yayılmaz o evde bazen bana yaptığından getiriyor çöpe atıyorum inanki kocasidami demiyorum acaba silmek yok siputmek yok hiç süpürge sesi duymuyorum çünkü eve oturali hiç cam silinmedi 1.5 yıldı kadın ev sahibinin temizledigiyle otururyorinsanlar pis evlerde nasıl yaşıyor ben hiç anlamıyorum
bir de çocuk var yazık mikrop içinde büyütüyor
hergün yarım saat ortalığı toplasan ev pırıl pırıl olur zaten
hadi gözün aydınTeyzeleriii kızımmm geliyorrrrr
Aynen kahvemsim cok sukurrr rabbim bu sevinci yasatti banahadi gözün aydın
iki erkek yeğenden sonra aileye bir kız şarttı :)
Gözün aydın cnmTeyzeleriii kızımmm geliyorrrrr
Allah razi olsun canim amin insallahGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Gözün aydın cnm
Rabbim sağlıklı sıhhatli, anneli babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?