Moral bozmak yok, sen gorumcesin
Iyi bir korse veya korseli çorap çok büyük kurtarıcı.
Birde klos modeller tüm basenleri kapatıyor cnm
Kloş model daha iri gösterdi
Valla nişanı korseyle falan bir şekil yapicaz artık zaman dar ama düğünde o böbrek dekolteli görünce elbisesi için şimdiden kampa giriyorum, çok pis hirslandim :))

Hazine bulunmuş
Aman gecmis olsun cnm valla göze gelmesin

Bunlardan hevesim geçti, bir hafta geçsin yenilerini sipariş ederim büyük beden söylerim onları.
Korseli çorap aldım ama çorapla denemedim bir dahakileri öyle yapayım.
Ama çok moralim bozuldu
Onların kalıpları dardır kahvemsi moralini bozma
Bende akşam yemeği yememeyi düşünüyorum bakalım başarabilecek miyim?

Slm kızlar internetten alınanlar dar kalıp olabiliyor kahvesi iade et mağazadan al uğraşma

Dün akşam neler oldu tamirci geldi ustteki kadın dersleri mafetmis yapamamislarda kadın çok pis her yer her yerde diyo eşim bende girmiştim ev hiç temizlenmesi les gibi her yeri adamlar geldi ev sahibi onların adam diyo evi mafetmis sıfır daireydi yapacak adam diyo ufak çocuğu da da ev ne halde diyo midemiznbulandi dediler kadınım evine dışardan pisboldugu belli oluyor

insanlar pis evlerde nasıl yaşıyor ben hiç anlamıyorum
bir de çocuk var yazık mikrop içinde büyütüyor
hergün yarım saat ortalığı toplasan ev pırıl pırıl olur zaten

Kışın donuyoruz o kadının yüzünden kışın 40 tl nasıl duruyor hayret ediyorum ev suourdugu hiç yok zaten les gibi evi dedik ev sahibine çıkar bunu okuyun sonra yine akacak temiz değil insan bir supurur eşim diyo çamaşır mak arkasından birsuru şey çıktı kocası supurdu diyo ben utandım diyo

insanlar pis evlerde nasıl yaşıyor ben hiç anlamıyorum
bir de çocuk var yazık mikrop içinde büyütüyor
hergün yarım saat ortalığı toplasan ev pırıl pırıl olur zaten
Kokudan yayılmaz o evde bazen bana yaptığından getiriyor çöpe atıyorum inanki kocasidami demiyorum acaba silmek yok siputmek yok hiç süpürge sesi duymuyorum çünkü eve oturali hiç cam silinmedi 1.5 yıldı kadın ev sahibinin temizledigiyle otururyor

Abimin karisina aynı bu kadın gibi hicmi. Çamaşır durulmez katlanamaz uty yok olduğu gibi geliştirmiş
Çamaşırlar antrede yerde kirli olanlar insan kirlonsepeteline koyar
Mutfak yağ içinde
Esimde diyoki ayağım yapıştı diyo dedim dua et ya ben öyle olsaydım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…