Biz tatilden yeni geldik canım, dönüşte Bursa üzerinden döndük, bir gece Uludağ da kaldık... Uludağ’a çıkarken güzel kahvaltı mekanları var, şehri tamamen gören... sonra tarihi Çınaraltı var atıştırmalık, el yapımı gözlemeler, taze meyve tabakları vs.... et türü dersen, şelale park restoran var, etki ekmeği, kebabı, tavuğu, katmeri vs güzel olan... biz özellikle eti helal ve tavukları kuru yolum, toros marka olduğu için orayı tercih ettik, lezzetleri de güzeldi...

Osmangazi türbesi, emir sultan, ulu camii gibi manevi güzellik ve zenginlikleri de gezilebilir....

Serinlemek isterseniz Uludağ a çıkın... :) iki katlı tamamen tahtadan yapılmış villalar var, orada kaldık biz... hava 4 dereceydi, villada petekler son hız yanıyordu... 40 derecelerden, Ege sahillerinden, 4 derecelere gelince baya bi değişik oldu, donduk... :) üç aileydik, çocuklar battaniye vs sarılıp çıktı dışarı, erkekler Semaver yaktı battaniyelerle... :))

Aynen kahvemsim cok sukurrr rabbim bu sevinci yasatti bana

Gözünüz aydın canım, kız evlat başkadır, anneye özellikle... ☺

İki erkek evlattan sonra, kız evlat sahibi olan biri olarak söylüyorum, tecrübe konuşuyor yani... :)

Tabi öncesinde hayırlı ve sağlıklı olsunlar, kız da evlat, erkek de... :)

Eşlerin bütçesi dahil edilirse, hesaplar kesinlikle tutmaz zaten... :)

Bende limit belirlemedim ama bu aralar market harcamasını az yapmak istiyorum
Evde olan malzemeden tek çeşit ile gideceğim
Gerçi eşim ve oğlum için illa ki pilav makarna yapmak zorunda kalıyorum ama onu saymayayım

Canım çok sevindim
Hayirli olsun..

Sagoll canimmmm:)))
sekerim00 takviminde doğum tarihini şimdi farkettim
tam bir aşk çocuğu 14 şubat
Ayyy evettt ama bir iki haftaa oncede olabilirmiss :))
Ne güzel ya :))
Nazli bir kisce geliyor sekerim00 isim düşündünüz mü
Yaa valla vardi aklimizda bisiler ama emin olamiyorum tabi simdi daha cok yogunlasiriz ama su an en cok yakin oldugum isim "Miray" :)
Cok tesekkur ederimm bencede oyle anneminde 3 kizi var kiz evlat baska anneyi hic birakmiyo insallah benimkide oyle olur :)
oyy yerım ben fındıgımı hos gelmıs safa gelmıs
doktordan memnun kaldınmı canım
Sagol canim benim
Cok memnun kaldim insallah boyle gider bununla devam etmeyi dusunuyorum cok guzel anlatti herseyi bebegin herseyine bakti konustu agzimiz acik kaldi bizim megerse digeri hic bisey soylemiyomus
Neeeee sekerim00 'in kızına mi talipsiniz
talibi simdiden o kadar cokkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…