Şekerimm hayırlı olsun kızın.
Rabbim bahtını açık etsin analı babalı büyütsün

Kışa girmeden gribe yakalan oğlum ve ben..
Geçen oğlum bahçeye indi dedim ya arkadaşım dondurma almış çocuklara ama kendi çocuklara kornet diğerlerine meybuz.
Ay çocuğum yeme onu diye 5. Kattan seslenmedim tabi
Dün boğazım ağrıyoe anne dile başladı hafif ateşle sonuçlandı.
Karabiber bal soğan viks tuzlu su çoırba ıhlamur ile gözünü açabildi.

cok tsk ederız teyzesi aminn ınsAllah.
yaa sorma cok arttı ceyrek

talibiz tabiki kahvemsı boyle tatlı annenin bal gibi kızı olur e benım gibi kayınvalıdeye de bal gelinler yakısır

ahhahahah verdimm gitti ayolll
dermişimm bide

sekerim00 sağlıkla gelsin Miray bebeğimiz

Kizlaaar stok sayimi heyecanlandiriyor beni

belkii değişebilirrr bilemiyorum
inşallah canooom

çok teşekkrlerr
sizede geçmiş olsun analı oğulluu
Maaşallah canım
teşekkürlerrr :))

Ölüm orucu değil de sıvı diyeti ne başlayabilirsin oda çok güzel kilo verdiriyor

Bursa'da oturuyorum saitabat şelalesi var orada köy kadınlarının kahvaltı evi var mutlaka kahvaltıya oraya gidin Bursa'ya gelipte İskender yemeden gitmek olmaz botanik parkın içinde İskender var asıl yeri orası tavsiye ederim

kızlar bu arada benım stoklar azaldı zaten bn de oyle ck degıl 2ser 3er vardı sektörden uzak kaldm
dün market katologlarına baktım ındırımlı bıse de yok stok için alayım dedım
Uykucum gerçekten marketlerin aktuellerinde indirimli hiçbirşey yok.
Piyasalar zaten uçuyor.

Şekerim00 tebrikler çok sevindim. Ailenizde iki paşadan sonra bir prenses geliyor. Rabbim ikinizide sağ salim kavuştursun Rabbim analı babalı büyütmek nasip olsun. Benim iki kızım var onlarla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum tabi benimkiler artık büyüdüler. Ama eşime çocuk muhabbeti açıldığında sana hakkımı helal etmiyorum diyorum çünkü ben üçüncü çocuğuda istiyordum. İlerleyen yaşlarımda doğuramadığım kız çocuğu için da hep Nehir ismi içimda kaldı diyorum. Ama senin bulduğun isim çok güzel MİRAY prenses hoş gelsin evinize sefalar bolluk bereket getirsin. Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…