- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.541
Cokk sagoll canimn aminnnn:)sekerim00 hayırlı olsun sağlıkla gelsin çok sevindim
Sagolll canimmm :))))Sekerim hayirli ugurlu olsun canimm cok sevindim
cok tsk ederız teyzesi aminn ınsAllah.Gözün aydın olsun canım hayırlı evlat olsun inşallah.
Kışın 335 den 2 tane çeyrek almıştım şimdi 450 olmuş 500 e gidiyor
talibiz tabiki kahvemsı boyle tatlı annenin bal gibi kızı olur e benım gibi kayınvalıdeye de bal gelinler yakısır
erkek anası hemen kendini de övdücok tsk ederız teyzesi aminn ınsAllah.
yaa sorma cok arttı ceyrek
talibiz tabiki kahvemsı boyle tatlı annenin bal gibi kızı olur e benım gibi kayınvalıdeye de bal gelinler yakısır
erkek anası hemen kendini de övdü
Eeee anne olmak kolay değil, herseyini düşüneceksin :)))kural neyse onu uyguluyorum
şaka maka ya ben kv ıle masAllah cok ıyı anlasıyorum ınsAllah beni de seven gelinim olur
oyy daha oglum besıkte gelınim kaldı bı tek dusunmediğim
turtiş fazla heyecan yapma adresleri karıştırıyorsun :)
Aynen yaturtiş fazla heyecan yapma adresleri karıştırıyorsun :)
Allah zorunu kolaylaştırsın inşKızlar ben bir süre olamayacağım sıkıntılı bi şeyler var kafam yerinde değil bilginiz olsun
cok tsk ederız teyzesi aminn ınsAllah.
yaa sorma cok arttı ceyrek
Şekerimm hayırlı olsun kızın.
Rabbim bahtını açık etsin analı babalı büyütsün
Kışa girmeden gribe yakalan oğlum ve ben..
Geçen oğlum bahçeye indi dedim ya arkadaşım dondurma almış çocuklara ama kendi çocuklara kornet diğerlerine meybuz.
Ay çocuğum yeme onu diye 5. Kattan seslenmedim tabi
Dün boğazım ağrıyoe anne dile başladı hafif ateşle sonuçlandı.
Karabiber bal soğan viks tuzlu su çoırba ıhlamur ile gözünü açabildi.
teşekkürlerrr :))Maaşallah canım
Ayyyy kızlar akşam aksam çok moralim bozuldu
Kardeşimin nişanı için trendyoldan birkaç tane elbise siparişi verdim.
Üstümde begendigimi alır diğerlerini iade ederim dedim ama hiçbiri olmadı.
Kocaman basenlerim çıktı resmen ya
ben zaten diyet ve spor yapıyorum ama yarın itibari ile ölüm orucuna başlıyorum. Hele birinde bir karnim çıktı dersiniz 7 aylık hamile
Ölüm orucu değil de sıvı diyeti ne başlayabilirsin oda çok güzel kilo verdiriyorAyyyy kızlar akşam aksam çok moralim bozuldu
Kardeşimin nişanı için trendyoldan birkaç tane elbise siparişi verdim.
Üstümde begendigimi alır diğerlerini iade ederim dedim ama hiçbiri olmadı.
Kocaman basenlerim çıktı resmen ya
ben zaten diyet ve spor yapıyorum ama yarın itibari ile ölüm orucuna başlıyorum. Hele birinde bir karnim çıktı dersiniz 7 aylık hamile
Bursa'da oturuyorum saitabat şelalesi var orada köy kadınlarının kahvaltı evi var mutlaka kahvaltıya oraya gidin Bursa'ya gelipte İskender yemeden gitmek olmaz botanik parkın içinde İskender var asıl yeri orası tavsiye ederimKızlar günaydın, sizden tavsiye almaya geldim, Bursa ziyaretimiz olacak yaklaşık 2 günlük, gezilecek yerleri az çok belirledik de kahvaltı ve yemek mekanları tavsiyesi olan varsa sevinirim, tabi gezilecek yer tavsiyesine de açığım
Uykucum gerçekten marketlerin aktuellerinde indirimli hiçbirşey yok.kızlar bu arada benım stoklar azaldı zaten bn de oyle ck degıl 2ser 3er vardı sektörden uzak kaldm
dün market katologlarına baktım ındırımlı bıse de yok stok için alayım dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?