Sempatik kız ,fairy çok yoğun kimyasal kokuyor bence.Finish Quantum kullanıyorum daha iyi bence

çok teşekkür ederim amin inşallah :)
rabbim siiznde gönlünüze göre versin inşallah

Sempatik kız ,fairy çok yoğun kimyasal kokuyor bence.Finish Quantum kullanıyorum daha iyi bence
O ve pril benim bardaklarımı mahvetti cnm ya. O yüzden fairyden şaşmıyorum.
Metro marketinde kendi markası ARO. Onun yağınıda bunge GIDA yani komili üretiyor cnm

Canımm çok teşekkür ederim, detaylı yazmışsın ekran görüntüsü aldım, kalacak yeri ayarladık ama Uludağ a teleferikle çıkmayı planlıyorduk üşümeye hazır olalım o zaman

Canım sana da çok teşekkür ederim, ekran görüntüsü aldım. sekerim00 Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin kızınızı

O ve pril benim bardaklarımı mahvetti cnm ya. O yüzden fairyden şaşmıyorum.

Metro marketinde kendi markası ARO. Onun yağınıda bunge GIDA yani komili üretiyor cnm
metro ters kaçıyor bana
migros yine avmlerde var
senin yağ stoklarındamı migros aro falan peki

Ben de düşünüyorum, migrostan yağ almayı
60tl üzeri indirimde ne var acaba

Hangi sehirdesin sen, belediyenin kurslarına falan mı baksan.
İlgini çeken bir alan bulursun, evde sikilacagina iş bulana kadar kafanı dagitirsin
Diplomayı bekliyorum dosya açıcam.. bu hafta olmadı haftaya kesin açıyorum, eylül de belediyenin muhasebe kursuna yazılmayı düşünüyorum bakalım

Ay canım deme öyle ya.
Bence evlât sahibi olmak isterken iki tarafinda istemesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…