- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #40.561
Sempatik kız ,fairy çok yoğun kimyasal kokuyor bence.Finish Quantum kullanıyorum daha iyi benceKızlar Türk Telekom kullanıcılarına hepsiburada.com da 200 TL üzeri alışverişe 25 TL indirim var
Türk Telekom bir dünya fırsat uygulamasını indirip oradan indirim kodunu alıyorsunuz
216’lı fairy platinum aldım stok için
benımde bırer yedek var sadece cogunluklabenimde çok stoğum kalmadı ya çamaşır deterjanlarım yumuşatıcılar bulaşık kapsülü şampuan wc kağıdı havlu kağıtt varda ufak tefeklerden çok yok
çok teşekkür ederim amin inşallah :)Şekerim00 tebrikler çok sevindim. Ailenizde iki paşadan sonra bir prenses geliyor. Rabbim ikinizide sağ salim kavuştursun Rabbim analı babalı büyütmek nasip olsun. Benim iki kızım var onlarla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum tabi benimkiler artık büyüdüler. Ama eşime çocuk muhabbeti açıldığında sana hakkımı helal etmiyorum diyorum çünkü ben üçüncü çocuğuda istiyordum. İlerleyen yaşlarımda doğuramadığım kız çocuğu için da hep Nehir ismi içimda kaldı diyorum. Ama senin bulduğun isim çok güzel MİRAY prenses hoş gelsin evinize sefalar bolluk bereket getirsin. Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin.
O ve pril benim bardaklarımı mahvetti cnm ya. O yüzden fairyden şaşmıyorum.Sempatik kız ,fairy çok yoğun kimyasal kokuyor bence.Finish Quantum kullanıyorum daha iyi bence
Metro marketinde kendi markası ARO. Onun yağınıda bunge GIDA yani komili üretiyor cnmbende yağ için migrosa uğrayayım diyorumsempatik_kiz ın dediği Migros marka yağ 35 tl yazıyor sitesinde yağların arasında en uygunu o görünüyor şu anda bide üretim yeri komili ile aynıymış ya dikkatimi çekti
Canımm çok teşekkür ederim, detaylı yazmışsın ekran görüntüsü aldım, kalacak yeri ayarladık ama Uludağ a teleferikle çıkmayı planlıyorduk üşümeye hazır olalım o zamanBiz tatilden yeni geldik canım, dönüşte Bursa üzerinden döndük, bir gece Uludağ da kaldık... Uludağ’a çıkarken güzel kahvaltı mekanları var, şehri tamamen gören... sonra tarihi Çınaraltı var atıştırmalık, el yapımı gözlemeler, taze meyve tabakları vs.... et türü dersen, şelale park restoran var, etki ekmeği, kebabı, tavuğu, katmeri vs güzel olan... biz özellikle eti helal ve tavukları kuru yolum, toros marka olduğu için orayı tercih ettik, lezzetleri de güzeldi...
Osmangazi türbesi, emir sultan, ulu camii gibi manevi güzellik ve zenginlikleri de gezilebilir....
Serinlemek isterseniz Uludağ a çıkın... :) iki katlı tamamen tahtadan yapılmış villalar var, orada kaldık biz... hava 4 dereceydi, villada petekler son hız yanıyordu... 40 derecelerden, Ege sahillerinden, 4 derecelere gelince baya bi değişik oldu, donduk... :) üç aileydik, çocuklar battaniye vs sarılıp çıktı dışarı, erkekler Semaver yaktı battaniyelerle... :))
Canım sana da çok teşekkür ederim, ekran görüntüsü aldım.Bursa'da oturuyorum saitabat şelalesi var orada köy kadınlarının kahvaltı evi var mutlaka kahvaltıya oraya gidin Bursa'ya gelipte İskender yemeden gitmek olmaz botanik parkın içinde İskender var asıl yeri orası tavsiye ederim
metro ters kaçıyor banaO ve pril benim bardaklarımı mahvetti cnm ya. O yüzden fairyden şaşmıyorum.
Metro marketinde kendi markası ARO. Onun yağınıda bunge GIDA yani komili üretiyor cnm
Ya annesinin meleği geliyor çok sevindim kız evlat anneye yoldaş oluyor içine doğuyordu zaten güle güle büyütünTeyzeleriii kızımmm geliyorrrrr
Ben de düşünüyorum, migrostan yağ almayıbende yağ için migrosa uğrayayım diyorumsempatik_kiz ın dediği Migros marka yağ 35 tl yazıyor sitesinde yağların arasında en uygunu o görünüyor şu anda bide üretim yeri komili ile aynıymış ya dikkatimi çekti
NerelerdeydinSelam canlarrr
Evdeyim herşey aynı, sıkıntıdan hiçbişey yapasım gelmiyor artikNerelerdeydin
Hangi sehirdesin sen, belediyenin kurslarına falan mı baksan.Evdeyim herşey aynı, sıkıntıdan hiçbişey yapasım gelmiyor artik
Diplomayı bekliyorum dosya açıcam.. bu hafta olmadı haftaya kesin açıyorum, eylül de belediyenin muhasebe kursuna yazılmayı düşünüyorum bakalımHangi sehirdesin sen, belediyenin kurslarına falan mı baksan.
İlgini çeken bir alan bulursun, evde sikilacagina iş bulana kadar kafanı dagitirsin
Sınav senin epey zamanını alır, oyalanacak birşeye gerek kalmaz canimDiplomayı bekliyorum dosya açıcam.. bu hafta olmadı haftaya kesin açıyorum, eylül de belediyenin muhasebe kursuna yazılmayı düşünüyorum bakalım
Ay canım deme öyle ya.Şekerim00 tebrikler çok sevindim. Ailenizde iki paşadan sonra bir prenses geliyor. Rabbim ikinizide sağ salim kavuştursun Rabbim analı babalı büyütmek nasip olsun. Benim iki kızım var onlarla zaman nasıl geçiyor anlamıyorum tabi benimkiler artık büyüdüler. Ama eşime çocuk muhabbeti açıldığında sana hakkımı helal etmiyorum diyorum çünkü ben üçüncü çocuğuda istiyordum. İlerleyen yaşlarımda doğuramadığım kız çocuğu için da hep Nehir ismi içimda kaldı diyorum. Ama senin bulduğun isim çok güzel MİRAY prenses hoş gelsin evinize sefalar bolluk bereket getirsin. Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?