- 1 Ekim 2013
- 8.468
- 20.520
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.501
benim yazdıgım 24ayardı ikisi farklıTeşekkür ederim hanımlar
Konuları gezdimde taksitle bilezik almak mantıklımı? satarken düşünüyorumda hani grammı bilezikmi diye ?kuyumcu dedi 14 ayarlardan zarar edersin diye.
Sağol canım bölüm değişikliği olmamasi rahatlatti beni.Turtiş hayırlı olsun bölümün değişmemiş.
Zammınızda güzel olmuş.
Darısı başımıza.
Ocakta yapılacak martta alıyoruz zamlı maaşı
Şu ara kesintilerle başımız dertte.
Baya kesinti olmuş
Oğkuma kuş sözüm var
Muhabbet kuşu alıcaz.
Nerden bulucam ya güven olur mu bilmiyorum tanıdık olsa iyi olurdu hastalıklı oluyor hayvanlar vs genç sağlıklı bulmak lazım
Eşiminde öyle hep mesailer gitmiş.Sağol canım bölüm değişikliği olmamasi rahatlatti beni.
Zam teklifi iyi ama anlasma önceki dönem marti bulmuştu, toplualmıştık farki.
Kesintiler zaten belimizi büküyor, ne kadar paradan kesilen miktar.. mayistan itibaren kesintilere başladık zaten, bu ay o kadar fazla mesaimvardi büyük kismi kesilmiş.
Çocuklar hayvan sevgisi mutlaka almali, bizim de boncugumuz var ama artık disarida.
Zaten çok küçücük ve zayif olduğu için kv dem ben bakarım demişti,bahara kadar bakti artık disarida.
Ben sorumluluk alamam çalışıyorum da.
Selâm canım,Selam kızlar
Çok gergin bir gün geçirdim, annemle ve kizkardesimle bir daha asla alışverişe cikmamaya karar verdim.
Biraz uzansam iyi olacak
Canım patlıcanı herhangi bi işlemden geçiriyor musunEşiminde öyle hep mesailer gitmiş.
Şimdi kış boyu kesilecek her ay daha da artıyor kesinti.
Bugün kurusun diye patlıcan dilimleyip koydım balkona
Kışın bulgur pilavına koyuyorum ya da yoğurtluyorum.
Dilim biberde kuruttum ama az gözüktü gözüme biraz daha koyarım
Yok alaca soyuyorum yıkamadan tepsiye dizip kuruyorum dilim kurutabliyorum bulunduğum yerde dolmalık olmuyorCanım patlıcanı herhangi bi işlemden geçiriyor musun
Anladım canım çok sağolYok alaca soyuyorum yıkamadan tepsiye dizip kuruyorum dilim kurutabliyorum bulunduğum yerde dolmalık olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?