Teşekkür ederim hanımlar
Konuları gezdimde taksitle bilezik almak mantıklımı? satarken düşünüyorumda hani grammı bilezikmi diye ?kuyumcu dedi 14 ayarlardan zarar edersin diye.
benim yazdıgım 24ayardı ikisi farklı valla biriktirinde hangisi olursa olsun bnce ama bn sahsen 24ayar gram bırıktırıyorum fiziki

Günaydın kızlar
Isyerimde çalıştığım bölümle alakalı (bazi ürünlerde otomasyona geçildiği icin)uzun zamandir küçülmeye gidileceğini veya bazilarimiza da bölüm degisikligi vs olacagini biliyorduk,yapildi da.
Çok şükür onlardan biri ben olmadim , bu benim için iyi haber
Yalniz bundan sonra sürekli üç vardiya sisteminde olacağım,3 hafta sonrasi itibariyle.

K kahvemsi mutluluk umarım kendin için en güzeli uygunu bulursun tatlim beline dikkat gezerken

Turtiş hayırlı olsun bölümün değişmemiş.
Zammınızda güzel olmuş.
Darısı başımıza.
Ocakta yapılacak martta alıyoruz zamlı maaşı
Şu ara kesintilerle başımız dertte.
Baya kesinti olmuş
Oğkuma kuş sözüm var
Muhabbet kuşu alıcaz.
Nerden bulucam ya güven olur mu bilmiyorum tanıdık olsa iyi olurdu hastalıklı oluyor hayvanlar vs genç sağlıklı bulmak lazım

Sağol canım bölüm değişikliği olmamasi rahatlatti beni.
Zam teklifi iyi ama anlasma önceki dönem marti bulmuştu, toplualmıştık farki.
Kesintiler zaten belimizi büküyor, ne kadar paradan kesilen miktar.. mayistan itibaren kesintilere başladık zaten, bu ay o kadar fazla mesaimvardi büyük kismi kesilmiş.

Çocuklar hayvan sevgisi mutlaka almali, bizim de boncugumuz var ama artık disarida.
Zaten çok küçücük ve zayif olduğu için kv dem ben bakarım demişti,bahara kadar bakti artık disarida.
Ben sorumluluk alamam çalışıyorum da.

Esimin teyzesi cok rahatsizmis kizlar doktor uyarmis anneside burada.
Allah yardimcisi olsun ona lafim yok ama bizimkilerin fedakarligi beni bazen catlatiyor.
Bu haftasonu bir bitseydi
Pazartesi ztn ilk teftis hemde muhalefet Partisindeki ilk teftis.

Hastahaneye gittik durumu cok kotu degil ama iyi de degil sanirim bir sure oksijen ile idare edicek
Tam cikarken el salladi kapinin onunde hoykure hoykure aglayasim geldi
Donuste pazara ugradim 3.5 kilo barbunya aldim 3 posete boldum biri daha cok
Erik aldim kompostoluk.
Evdeki domatesi 4 yemeklik ayarladim ipli rondoda parcalayip brz atese koydum soguyunca hoop dolaba
Dolma biber ayarlarim kisin cok iyi oluyor
Domates ilave ederim

Eşiminde öyle hep mesailer gitmiş.
Şimdi kış boyu kesilecek her ay daha da artıyor kesinti.

Bugün kurusun diye patlıcan dilimleyip koydım balkona
Kışın bulgur pilavına koyuyorum ya da yoğurtluyorum.
Dilim biberde kuruttum ama az gözüktü gözüme biraz daha koyarım

Canım patlıcanı herhangi bi işlemden geçiriyor musun

Selam kızlar
Bu aralar çok kaprisli ve depresif bir ruh halim var, Allah sonumu hayır etsin.
Dün alisveris için biizmkilerle buluştuk, baktigimiz yerdeki elbiseleri begenmediler, İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna geçtik.
Annem ve kardeşim ilk girdikleri mağazada aldılar elbiselerini.
Vitrinler hep benzer renk ve modeller olunca benim bulmam epey zaman aldı.
Kendileri lacivert tonlarında aldı ikisi de, ben siyah begenince koyu renk alma diye soylendiler.
İkisi de neredeyse sıfır benden ve koyu renk alıyorlar ama bana gelince renkli al, gösterişli olsun diye söylenince ben de patladim.
Siz bakın o zaman ben giyeyim dedim.
Hiçbir şeyi begenmediler.
Benim vücut yapım kemikli ve iri duruyorum, elbise dekolteden sikinca da heryerim portluyor haliyle, üstü kapali olsun dedim, helen model baktim, onu da basit buldular.
En son elbiseyi aldığım mazazada o kadar doldum ki, çocuk gibi sinirden ağladım.
Daha vakit var bakarsın sonra almak zorundasın dediklerinde de iyice cildirdim.
Üç kere aynı elbiseyi giyip çıkarttım.
En sonunda onlar da bıkmış olacaklar ki tamam bunu al dediler.
Taşlı tuşlu birşey epey para verildi sanırım, annem ödedi ben o sira üstümü değiştirip sakinlesmeye çalışıyordum.
Kendi elbisemi kendim odeyecektim ama o kadar kaprisin üstüne tamam madem onların beğendiğini giyeceğim odesin dedim.
Eve geldim elbiseyi attım bir koseye.
Sinirden uyudum.
Az önce elbiseyi denedim baya iyi oldu, eşim çok beğendi.
Ama benim bas ağrım hala devam ediyor.
Tamam zor bir insanim kabul ediyorum ama daha iki gün önce konuştuğumuz herşeyi uygulamalı yine yaşadım.
Walla düğün zamanı kesinlikle tek başıma gidip alacağım ve sağlam kilo vereceğim resmen ömrümden 5 yıl gitti

Yok alaca soyuyorum yıkamadan tepsiye dizip kuruyorum dilim kurutabliyorum bulunduğum yerde dolmalık olmuyor
Anladım canım çok sağol
Peki kullanırken direk mi kullanıyorsun yıksa sıcak suya filan ıslatıyor musun çok soru sordum kusura bakma ilk defa yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…