- 28 Haziran 2019
- 604
- 1.536
- 28
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.521
Canım sıkma canınıSelam kızlar
Bu aralar çok kaprisli ve depresif bir ruh halim var, Allah sonumu hayır etsin.
Dün alisveris için biizmkilerle buluştuk, baktigimiz yerdeki elbiseleri begenmediler, İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna geçtik.
Annem ve kardeşim ilk girdikleri mağazada aldılar elbiselerini.
Vitrinler hep benzer renk ve modeller olunca benim bulmam epey zaman aldı.
Kendileri lacivert tonlarında aldı ikisi de, ben siyah begenince koyu renk alma diye soylendiler.
İkisi de neredeyse sıfır benden ve koyu renk alıyorlar ama bana gelince renkli al, gösterişli olsun diye söylenince ben de patladim.
Siz bakın o zaman ben giyeyim dedim.
Hiçbir şeyi begenmediler.
Benim vücut yapım kemikli ve iri duruyorum, elbise dekolteden sikinca da heryerim portluyor haliyle, üstü kapali olsun dedim, helen model baktim, onu da basit buldular.
En son elbiseyi aldığım mazazada o kadar doldum ki, çocuk gibi sinirden ağladım.
Daha vakit var bakarsın sonra almak zorundasın dediklerinde de iyice cildirdim.
Üç kere aynı elbiseyi giyip çıkarttım.
En sonunda onlar da bıkmış olacaklar ki tamam bunu al dediler.
Taşlı tuşlu birşey epey para verildi sanırım, annem ödedi ben o sira üstümü değiştirip sakinlesmeye çalışıyordum.
Kendi elbisemi kendim odeyecektim ama o kadar kaprisin üstüne tamam madem onların beğendiğini giyeceğim odesin dedim.
Eve geldim elbiseyi attım bir koseye.
Sinirden uyudum.
Az önce elbiseyi denedim baya iyi oldu, eşim çok beğendi.
Ama benim bas ağrım hala devam ediyor.
Tamam zor bir insanim kabul ediyorum ama daha iki gün önce konuştuğumuz herşeyi uygulamalı yine yaşadım.
Walla düğün zamanı kesinlikle tek başıma gidip alacağım ve sağlam kilo vereceğim resmen ömrümden 5 yıl gitti
Estağfurullah canımAnladım canım çok sağol
Peki kullanırken direk mi kullanıyorsun yıksa sıcak suya filan ıslatıyor musun çok soru sordum kusura bakma ilk defa yapacam
Çok teşekkürler canımEstağfurullah canım
Yıkayıp tencerede kaynatıyorum. Pişiyor öyle kullanıyorum yoksa çok diri kalır. Kaynatıp yumuşayınca ister pilava ister yemeğe ya da sade yoğurtlayıp yağlayıp yiyoruz
Aslında öyle çok kilom yok, kullandığım ilaçlar yüzünden dönemsel sisliklerim var, zaten yapı olarak da narin değilim. Heybetli bir goruntum var.Canım sıkma canını
Zayıflarsın.
Seni şuradan tanıdığım kadarı ile iradeli kadınsın. Elbiseyi beğendiysen sorun yok.içine sinmesi önemli olan. Düğün de kendin çık tercihlerini sırala.
Canım toparla kendini, takma kafana.Selam kızlar
Bu aralar çok kaprisli ve depresif bir ruh halim var, Allah sonumu hayır etsin.
Dün alisveris için biizmkilerle buluştuk, baktigimiz yerdeki elbiseleri begenmediler, İstanbul'un bir ucundan diğer ucuna geçtik.
Annem ve kardeşim ilk girdikleri mağazada aldılar elbiselerini.
Vitrinler hep benzer renk ve modeller olunca benim bulmam epey zaman aldı.
Kendileri lacivert tonlarında aldı ikisi de, ben siyah begenince koyu renk alma diye soylendiler.
İkisi de neredeyse sıfır benden ve koyu renk alıyorlar ama bana gelince renkli al, gösterişli olsun diye söylenince ben de patladim.
Siz bakın o zaman ben giyeyim dedim.
Hiçbir şeyi begenmediler.
Benim vücut yapım kemikli ve iri duruyorum, elbise dekolteden sikinca da heryerim portluyor haliyle, üstü kapali olsun dedim, helen model baktim, onu da basit buldular.
En son elbiseyi aldığım mazazada o kadar doldum ki, çocuk gibi sinirden ağladım.
Daha vakit var bakarsın sonra almak zorundasın dediklerinde de iyice cildirdim.
Üç kere aynı elbiseyi giyip çıkarttım.
En sonunda onlar da bıkmış olacaklar ki tamam bunu al dediler.
Taşlı tuşlu birşey epey para verildi sanırım, annem ödedi ben o sira üstümü değiştirip sakinlesmeye çalışıyordum.
Kendi elbisemi kendim odeyecektim ama o kadar kaprisin üstüne tamam madem onların beğendiğini giyeceğim odesin dedim.
Eve geldim elbiseyi attım bir koseye.
Sinirden uyudum.
Az önce elbiseyi denedim baya iyi oldu, eşim çok beğendi.
Ama benim bas ağrım hala devam ediyor.
Tamam zor bir insanim kabul ediyorum ama daha iki gün önce konuştuğumuz herşeyi uygulamalı yine yaşadım.
Walla düğün zamanı kesinlikle tek başıma gidip alacağım ve sağlam kilo vereceğim resmen ömrümden 5 yıl gitti
Hoşgeldiniz:)Kızlar günaydın
Sizin topiğinize de katılayım yaaaa bi türlü birikim olmuyorrrrrrr
MerhabaMerhaba hanımlar ☺
Elektrik faturanız ne kadar geliyor?
Teşekkürler canımHoşgeldiniz:)
Allah güle güle yemeği nasip etsin.Selâmlar kızlar.
Bugün öyle yoruldum ki.
Gün 6 buçukta başladı zaten agrım vardı, 8 gibi babam aradı salçalık kahvaltilik malzemeleri almak için geç kalıyormuşum
Baba dedim bak eşimle 9 diye anlaştık biz, allem etti kallem etti dedim hadi cik gel alalim.
Eşini uyandirma senle hallederiz dedi.
Yok artik baba dedim 5 kasa domates, 7 kasa biber benim kollar zaten ağrıyor hayatta ellemem.
Sanki ben sheman im.
Damadini da uyandirmicam da ben halledicem yok artik.
Esimi uyandirdim, bu ne acele babanda diyor neyse aldik geldik başladık.
Ben yardim için kimseyi çağırmadım eşimin halasi dışında. Bir de komşumuz var o geldi.
Sonra halamin iki kizida geldi.
Allah var olmasaydilar yapamazdik.
Annem ve babamla toplamda 8 kişi olduk, kimseyi davet etmediğim halde.
Babam çaktırmadan ikide bir bana 8 kisiye ne gerek vardi falan dedi bana. Ben hiç kimseyi çağırmadım ki dedim.
Biraz annem ve babama bozuldum bugün.
Masallah, kahvaltilik, salça,koz biber bile doldurup koyduk. Ama kafam acayip şişti ve çok çok yoruldum. Kisliklarim bitti böylece.
Şu ara 75 80 geliyor. Kışa 130 150 arası bbekliyorum.Merhaba hanımlar ☺
Allah iyi günlerde yemeği nasip etsinKızlar iyi akşamlar
Kahvemsim güle güle giy elbiseni canım. Stresini atacak birşeyler yap en iyisi. Bazen zor zamanlar gecirebiliyoruz maalesef
Turtisim iyi günlerde yemeyi nasip etsin Allah. Dun burasının pazariydi. Daha önce her ne kadar bu yaptıklarım yeter desem de dun yine biber domates aldım ucuzlamisti.
Bugün eşim ve oglusla 5 kg kadar menemen 10 kg kadar kapya- domates karışık konserve yaptık.
Barbunya yemeği yeşil mercimek yemeği yaptım. Dolma içi hazırladım onu yarin yapacağım. Kıymalı patatesli harç yaptım. Birazdan gül böreği yapacağım.
Bu kadar işin arasında tava böreği yaptım öğleyin yedik.
4 makina camasır yikadim çok yoruldum.
Bana da bu ara cuma serinliği lazım,K kahvemsi mutluluk içime sinmeyen bir şeyi aldığımda bu elbise olur tencere tava olur hep aklımda beynimin bir köşesinde beni yer ve ondan kurtulduğum an rahatlarım. Ben bu huyuma sinir oluyorum. Ama beni tanıyan en yakınlarım bile bilmez bu huyumu annem beni çok darlar ama bir tek beni çünkü ben evin en büyüğüm ve asla karşı gelmem itiraz da etmem aptal olduğumdan değil sadece kırmak istemediğimden ama üstüme çok gelince ben kendimi sıkıyorum birgün bayılacağım karşısında iki seksen görecek gününü diyorum. Benden hariç iki kızkardeşim var ama anneme kök söktürüyorlar onlarla kasaba bile gitmez ama ben zavallı ses solukta çıkmıyor. Salça yapıyor kızkardeşlerim anne sana da yapalım demişler yok bana nazenin yapacak demiş onun salçası güzel oluyor demiş. O kadar sevindim ki öyle her şeyi beğenmez ama işte annem rabbim yine de başımızdan eksik etmesin. İçini ferah tut ben sıkılınca Allahım içime Cuma serinliği ver diyorum.
Ellerinize sağlık turtisimSelâmlar kızlar.
Bugün öyle yoruldum ki.
Gün 6 buçukta başladı zaten agrım vardı, 8 gibi babam aradı salçalık kahvaltilik malzemeleri almak için geç kalıyormuşum
Baba dedim bak eşimle 9 diye anlaştık biz, allem etti kallem etti dedim hadi cik gel alalim.
Eşini uyandirma senle hallederiz dedi.
Yok artik baba dedim 5 kasa domates, 7 kasa biber benim kollar zaten ağrıyor hayatta ellemem.
Sanki ben sheman im.
Damadini da uyandirmicam da ben halledicem yok artik.
Esimi uyandirdim, bu ne acele babanda diyor neyse aldik geldik başladık.
Ben yardim için kimseyi çağırmadım eşimin halasi dışında. Bir de komşumuz var o geldi.
Sonra halamin iki kizida geldi.
Allah var olmasaydilar yapamazdik.
Annem ve babamla toplamda 8 kişi olduk, kimseyi davet etmediğim halde.
Babam çaktırmadan ikide bir bana 8 kisiye ne gerek vardi falan dedi bana. Ben hiç kimseyi çağırmadım ki dedim.
Biraz annem ve babama bozuldum bugün.
Masallah, kahvaltilik, salça,koz biber bile doldurup koyduk. Ama kafam acayip şişti ve çok çok yoruldum. Kisliklarim bitti böylece.
Sağol canım, akşam aradım yine tripli bana :)Canım toparla kendini, takma kafana.
Eminim kiyafet çok çok yakışmıştır.
Oluyor maalesef böyle şeyler.Sağol canım, akşam aradım yine tripli bana :)
Bu konu benim kanayan yaramMerhaba hanımlar ☺
Çok gelmiş canim, sebebi ne olabilir ki acaba.Bu konu benim kanayan yaram
Bu evde hep yüksek geliyor faturam.
Bu ay 108 TL gelmiş, iki kişiyiz ve derin dondurucu dışında luksumuz yok, karşı komşumuza yarısı kadar fatura geldiğini görünce şok oluyorum.
Utu, fırın ayda bir çalışır, makinaları dolmadan açmam, ketil da yok ama fatura hep yuksekkk
Artık kışın kombiyle beraber ne olur bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?