- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.541
Sağol canım,Kızlar iyi akşamlar
Kahvemsim güle güle giy elbiseni canım. Stresini atacak birşeyler yap en iyisi. Bazen zor zamanlar gecirebiliyoruz maalesef
Turtisim iyi günlerde yemeyi nasip etsin Allah. Dun burasının pazariydi. Daha önce her ne kadar bu yaptıklarım yeter desem de dun yine biber domates aldım ucuzlamisti.
Bugün eşim ve oglusla 5 kg kadar menemen 10 kg kadar kapya- domates karışık konserve yaptık.
Barbunya yemeği yeşil mercimek yemeği yaptım. Dolma içi hazırladım onu yarin yapacağım. Kıymalı patatesli harç yaptım. Birazdan gül böreği yapacağım.
Bu kadar işin arasında tava böreği yaptım öğleyin yedik.
4 makina camasır yikadim çok yoruldum.
Her ay faturaları bir onceki ay ile kiyasliyorum, esimde dikkat ediyor elektriğe ama yok fatura hiç dusmuyor.Çok gelmiş canim, sebebi ne olabilir ki acaba.
Bu yaz ortalama 80 geldi bana ortalama olarak.
Bende bu dediklerini yapıyorum cnm, zaten başka da ne yapilabilir ki.Her ay faturaları bir onceki ay ile kiyasliyorum, esimde dikkat ediyor elektriğe ama yok fatura hiç dusmuyor.
Temmuzda da zam gelince bizim fatura hepten uçtu.
Saç kurutma bile doğru düzgün kullanmıyorum, ampuller tasarruflu, makinaları dolmadan açmıyorum.
Ne yapabiliriz bilmiyorum
Tek tarife ve fatura hesaplamada sorun yok.Bende bu dediklerini yapıyorum cnm, zaten başka da ne yapilabilir ki.
Birim fiyati farklı olabilir mi.
Benim eski evimde en son 300 350 tl civarında geliyordu evde doğru düzgün kalorifer yakılmadığından evde her odada elektrikli soba yanıyordu.tabiki faturayı da iyice kabartıyordu.Bu konu benim kanayan yaram
Bu evde hep yüksek geliyor faturam.
Bu ay 108 TL gelmiş, iki kişiyiz ve derin dondurucu dışında luksumuz yok, karşı komşumuza yarısı kadar fatura geldiğini görünce şok oluyorum.
Utu, fırın ayda bir çalışır, makinaları dolmadan açmam, ketil da yok ama fatura hep yuksekkk
Artık kışın kombiyle beraber ne olur bilemiyorum.
Çok çok iyi gelmiş faturanizBenim eski evimde en son 300 350 tl civarında geliyordu evde doğru düzgün kalorifer yakılmadığından evde her odada elektrikli soba yanıyordu.tabiki faturayı da iyice kabartıyordu.
Şimdi yeni evimde Kettle kullanıyorum
Bulaşık çamaşır makinası ve kurutma derindondurucu da çalışıyor
Ağustosun 27 sinde 61.40 tl gelmiş ben ilk defa yıllar sonra bu kadar düşük bir fatura ile karşılaştım.
Aminn inşallah canimAllah güle güle yemeği nasip etsin.
Bende yarın alıcam kısmetse biraz daha kahvaltılık sos yapıcam. Biraz turşu marmelat bitti inş.
Şu ara 75 80 geliyor. Kışa 130 150 arası bbekliyorum.
Allah iyi günlerde yemeği nasip etsin
Bugün battım resmen
Aşurelik alayım dedim
Girdim pirinç ince bulgur şrker de aldım 100 tl tuttu. Prynir 35 yumurta 10 market 15 tuttu. Pirinç baharat vs alınca stokları tamamladım.
Artık yarın son haxırlıkları yapar sezonun kaparım.
Camları sildim halıları sandalyeleri sildim 3 makine çamaşır yıkadım sabah 7 den beri ayaktayım yarında kapıları koltukları silicem
Kış temizliğine de kalkmış oldum böylece.
Toplu taşıma bedava olmuştu gene de fayda etmedi demekki günaydın sana dagünaydın kızlar
mini mini birler İstanbul'da yoğun trafik oluşturmuş bugün, erkenden çıktım
antalya en sevdiğim yer, bu aralar tam da zamanıbizde dün pikniğe gittik kardeşimin eşinin doğumgünü bugün, dün kutladık sürpriz oldu
haftaya tatile gidiyoruz iş yeride o kadar yoğunki nasıl söyleyip gideceğim hiç bilmiyorum gerçekten
zaten bana uymadı bu tatil eylülde tatil yapmaya hiç alışkın değilim kış moduna girdim ben resmen
ama eşimide kırmak istemedim 3 aile gidiyoruz antalyaya inşallah güzel geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?