O kadar yoruldum ki size anlatmaya geldim. Sabah 6 da ayaktaydım. Eşimi işe yolcu ettim ve başladım işlere akşamdan derin dondurucudan et çıkarmıştım önce onu hazırladım ocağa koydum peşinden mercimek çorbasını ocağa koy mutfağı topladım. Balkonları yıkadım deterjanlı su ile malum ege rüzgarı fırtınası eksik olmuyor. Ama çok yordu balkonlar kova kova su taşıdım. Sonra tuvalet ve banyolara giriştim. Her seferinde bu kadar incelemicem diyorum ama kendimle inatlaşarak daha çok hırpalayarak temizlik yapıyorum ama sonuç mükemmel temizledikten sonra karşıdan şöyle bir bakış atarım ve çok güzel oldu dediğim an içime sinmiştir yoksa yok olmamış dediğim an tekrar temizlerim. Elektrikliyi açtım pas pas çektim toz aldım bu arada kızım uyandı ona kahvaltıda eşlik ettim bu pazar günü üniversitesi açılacak yolcu kuzum nasıl alıştık tatilde birlikte takılmaya gidince bana biraz zor gelicek ama Rabbim mezuniyetini göstersin hayata hep beş sıfır önden başlasınlar. Yeni eğitim öğretim yılı öğrencilerimize öğretmenlerimize ve emeği geçen tüm MEB personeline hayırlı uğurlu olsun. Daha bitmedi işler henüz öğlen yemeği yiyip tekrar mutfak topla ve pirinç ıslattım pilav için eşim işten gelince pazara gideceğiz. Kışlık hazırlık yapan tüm hanımların afiyetle yemelerini dilerim. Benim elektrik faturam apartmanda herkesten fazla gelir ve bana komşularım takılıyor fabrikamı işletiyorsun diye Allah bağışlasın iki kızım var saçları bellerine kadar bir kuaförün harcadığı elektrik kadar bizimde harcanıyor. Tabiki elektrikli aletlerimide kullanıyorum. 210-250 arası geliyor. Kışın kombi sayesinde biraz daha artıyor.

günaydın kızlar
mini mini birler İstanbul'da yoğun trafik oluşturmuş bugün, erkenden çıktım
Minisler trafiği doldurdu bugün:))

@tatlu sana son çağrım, bir ses ver
Çok oldu, neden uğramıyor bende merak ediyorum canım.
Kolayliklar diliyorum annesi sana
Antalya miii
En bi sevdiğim olur kendisi

Aklim küçük oğlumda kaldi.
Ananesine gittiler dün akşam ağlayarak hemde, hiç gitmek istemedi. Sebeplerin en büyüğü abisinden ayri olacak olmak.
O ağladı, ben ağladım.
Semtimiz farkliannem ile ama söz verdim ona her cuma eve alacağız seni diye, bazi haftalar da abin komple bir hafta kalacak diye.
Bg de 45 gün benden ayri kaldi bu kadar üzülmedi .
Abisinden ayrirmak çok yanlış ama iki ay bu şekilde idare edeceğiz, kv gelene kadar.
Her akşam olmazsa iki akşamda bir anneme gideceğim, çok içerledim.
Of.

Ay kıyamam oglusa.
Sayılı gün çabuk geçer canım, birkaç güne alisir umarim

Kızlar merhaba yakında elime 12 bin lir akadar para geçecek

Isbankasinda zamanında eşim hesabımın varlığını biliyor ama icindekilerden haberi yok diye altınlarımın yarısını satmistim.
Kuveytte geçtim.
Haberi yok bundan.

Şimdi bu parayi nasıl değerlendirsem
Yine bankaya mı atsam
Yoksa fiziki olarak cumhuriyet veya altın bilezik mı alsam.

Bileşik alırsam varlığından haberi olur ve benim evde hırsızlardan koruma üzerine tereddütlerim oluyor..
Bu paranın 1900 u oğlumla benim ortak ona bazen harçlık veriyorlar onlarda var. Ama büyük çoğunluğu benim acaba bilezik olsun istiyorum kolumda 1900 'ün üzerine veya oğlum için ayırdığım
Payın üzerine eşimden destek isteyip fiziki altın mı alsam

Kuveyttede güvenilir mi kullanan var mı

antalya en sevdiğim yer, bu aralar tam da zamanı
git ve keyfini çıkar şekerim
Minisler trafiği doldurdu bugün:))

Çok oldu, neden uğramıyor bende merak ediyorum canım.

Kolayliklar diliyorum annesi sana

Antalya miii
En bi sevdiğim olur kendisi
inşallah kızlar
gideceğimiz otel herşey dahil olacak
ilk defa böyle tatile gidiyorum
çok dışarı çıkıp gezemeyiz heralde
gidersek nerelere gidelim sizce

inşallah kızlar
gideceğimiz otel herşey dahil olacak
ilk defa böyle tatile gidiyorum
çok dışarı çıkıp gezemeyiz heralde
gidersek nerelere gidelim sizce

Hangi ilcede hangi otel canim
Eylulde antalya ennn sevdigim sey
Tadini cikar
Oteli ilceyi biliyorsan birkac tavsiyem olabilir

kıyamammm yavrummm

alanya modern saraylarmış ismi

Alanya merkez guzeldir canim kalesine cikin magaralari gorun
Ben tekne turunu sevmemistim
Side yakin sideye gidebilirsiniz.
Antalya merkezde kaleicine giderseniz mermerli rest / il vicerio pizza / miami doner alternatifler
Antalya merkeze uzak ama arabaylami gideceksiniz toplu tasima mi
Ya cok fena canim istedi..
Cok ozledim antalyayi

ben kullanıyorum kuveyti memnunum

kendi aracımızla gidicez ama kalabalık gittiğimiz için onlara ayak uydururuz
onlarda otel herşey dahil olduğu için pek dışarı çıkmak isteyeceklerini sanmıyorum
eşimle biz gezeriz belki

Selam,
Aylik birikim yapiyoruz, birbirimizi teşvik ediyoruz.
Tl,altın,euro, dolar hangisini tercih edersek o.
Ben de biriktirmek istiyorum. Ama çalışmıyorum nasıl yapabilirim sizler neler yapıyorsunuz püf noktası var mı ?
Katılmak isterim aranıza

Ben de biriktirmek istiyorum. Ama çalışmıyorum nasıl yapabilirim sizler neler yapıyorsunuz püf noktası var mı ?
Katılmak isterim aranıza
Tasarruf etmeye dikkat ediyoruz, her ay bütçemizi yapıyorum, gidere mutlaka birikim kalemi de ekliyoruz .
Mrb kadınlar kulübünün güzel birikimci hatunları beni de araniza kabul eder misiniz?
Merhaba, hoşgeldiniz tabiki kabul ederiz kendinizden bahsederek başlatabilirsiniz..

Mrb..ben dilek...hemsireyim...33 yaşındayım..uzun süre değisik illerde görev aldim..şuan karabükteyim..birikim yapmak istiyorum..kumbara olsun...bankada olsun...ilerde ev yada araba almak için

Ama birikim konusunda kararsizim...altın..Dolar..euro..sterlin...

Sizce hangisini tercih etmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…