- 31 Ağustos 2017
- 2.466
- 11.232
- 208
- 35
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.561
Minisler trafiği doldurdu bugün:))günaydın kızlar
mini mini birler İstanbul'da yoğun trafik oluşturmuş bugün, erkenden çıktım
Çok oldu, neden uğramıyor bende merak ediyorum canım.@tatlu sana son çağrım, bir ses ver
Kolayliklar diliyorum annesi sanagunaydın kızlar annem kardesım kv sehirdısına gitti bi haftalıgına cumartesi dönecekler insAllah dün esim oldugu için zorlanmadım bugunde zorlanmam ınsAllah gerci 20günlükkende kalmıstık ama yıne gıdıp gelıyodum sımdı hıc bırı yok
Antalya miiibizde dün pikniğe gittik kardeşimin eşinin doğumgünü bugün, dün kutladık sürpriz oldu
haftaya tatile gidiyoruz iş yeride o kadar yoğunki nasıl söyleyip gideceğim hiç bilmiyorum gerçekten
zaten bana uymadı bu tatil eylülde tatil yapmaya hiç alışkın değilim kış moduna girdim ben resmen
ama eşimide kırmak istemedim 3 aile gidiyoruz antalyaya inşallah güzel geçer
Ay kıyamam oglusa.Aklim küçük oğlumda kaldi.
Ananesine gittiler dün akşam ağlayarak hemde, hiç gitmek istemedi. Sebeplerin en büyüğü abisinden ayri olacak olmak.
O ağladı, ben ağladım.
Semtimiz farkliannem ile ama söz verdim ona her cuma eve alacağız seni diye, bazi haftalar da abin komple bir hafta kalacak diye.
Bg de 45 gün benden ayri kaldi bu kadar üzülmedi .
Abisinden ayrirmak çok yanlış ama iki ay bu şekilde idare edeceğiz, kv gelene kadar.
Her akşam olmazsa iki akşamda bir anneme gideceğim, çok içerledim.
Of.
Inşallah canım.Ay kıyamam oglusa.
Sayılı gün çabuk geçer canım, birkaç güne alisir umarim
antalya en sevdiğim yer, bu aralar tam da zamanı
git ve keyfini çıkar şekerim
inşallah kızlarMinisler trafiği doldurdu bugün:))
Çok oldu, neden uğramıyor bende merak ediyorum canım.
Kolayliklar diliyorum annesi sana
Antalya miii
En bi sevdiğim olur kendisi
inşallah kızlar
gideceğimiz otel herşey dahil olacak
ilk defa böyle tatile gidiyorum
çok dışarı çıkıp gezemeyiz heralde
gidersek nerelere gidelim sizce
kıyamammm yavrummmAklim küçük oğlumda kaldi.
Ananesine gittiler dün akşam ağlayarak hemde, hiç gitmek istemedi. Sebeplerin en büyüğü abisinden ayri olacak olmak.
O ağladı, ben ağladım.
Semtimiz farkliannem ile ama söz verdim ona her cuma eve alacağız seni diye, bazi haftalar da abin komple bir hafta kalacak diye.
Bg de 45 gün benden ayri kaldi bu kadar üzülmedi .
Abisinden ayrirmak çok yanlış ama iki ay bu şekilde idare edeceğiz, kv gelene kadar.
Her akşam olmazsa iki akşamda bir anneme gideceğim, çok içerledim.
Of.
alanya modern saraylarmış ismiHangi ilcede hangi otel canim
Eylulde antalya ennn sevdigim sey
Tadini cikar
Oteli ilceyi biliyorsan birkac tavsiyem olabilir
alanya modern saraylarmış ismi
ben kullanıyorum kuveyti memnunumKızlar merhaba yakında elime 12 bin lir akadar para geçecek
Isbankasinda zamanında eşim hesabımın varlığını biliyor ama icindekilerden haberi yok diye altınlarımın yarısını satmistim.
Kuveytte geçtim.
Haberi yok bundan.
Şimdi bu parayi nasıl değerlendirsem
Yine bankaya mı atsam
Yoksa fiziki olarak cumhuriyet veya altın bilezik mı alsam.
Bileşik alırsam varlığından haberi olur ve benim evde hırsızlardan koruma üzerine tereddütlerim oluyor..
Bu paranın 1900 u oğlumla benim ortak ona bazen harçlık veriyorlar onlarda var. Ama büyük çoğunluğu benim acaba bilezik olsun istiyorum kolumda 1900 'ün üzerine veya oğlum için ayırdığım
Payın üzerine eşimden destek isteyip fiziki altın mı alsam
Kuveyttede güvenilir mi kullanan var mı
kendi aracımızla gidicez ama kalabalık gittiğimiz için onlara ayak uydururuzAlanya merkez guzeldir canim kalesine cikin magaralari gorun
Ben tekne turunu sevmemistim
Side yakin sideye gidebilirsiniz.
Antalya merkezde kaleicine giderseniz mermerli rest / il vicerio pizza / miami doner alternatifler
Antalya merkeze uzak ama arabaylami gideceksiniz toplu tasima mi
Ya cok fena canim istedi..
Cok ozledim antalyayi
Selam,Selamlar kızlar başlık çok ilgi çekici
Nasıl biriktiriyoruz altın birbirinize tüyo mu veriyorsunuz ?
Ben de biriktirmek istiyorum. Ama çalışmıyorum nasıl yapabilirim sizler neler yapıyorsunuz püf noktası var mı ?Selam,
Aylik birikim yapiyoruz, birbirimizi teşvik ediyoruz.
Tl,altın,euro, dolar hangisini tercih edersek o.
kullanabildin mı canm pekiben kullanıyorum kuveyti memnunum
Tasarruf etmeye dikkat ediyoruz, her ay bütçemizi yapıyorum, gidere mutlaka birikim kalemi de ekliyoruz .Ben de biriktirmek istiyorum. Ama çalışmıyorum nasıl yapabilirim sizler neler yapıyorsunuz püf noktası var mı ?
Katılmak isterim aranıza
Merhaba, hoşgeldiniz tabiki kabul ederiz kendinizden bahsederek başlatabilirsiniz..Mrb kadınlar kulübünün güzel birikimci hatunlarıbeni de araniza kabul eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?