Hazır konu ev kredisinden açılmışken, eşime geelcek olan bir para var tazminat diyelim.
Dün banka ile konuştum ara ödeme yaparsak tutardan düşerek ödemem 3 binin altına düşüyor.
Eşimin bir sure daha calisamayacagini gözönünde bulundurarak vade kisaltmaktansa ödeme tutarını düşünebiliriz.

Bencede söylediklerini düşünerek tutardan düşmek çok mantıklı canım, inşallah gönlüne göre olsun.

Bencede söylediklerini düşünerek tutardan düşmek çok mantıklı canım, inşallah gönlüne göre olsun.
Şöyle düşündüm; benim maaşım ev kredisi, diğer kredi ve ev ihtiyaçları, harçlık vs derken ucu ucuna yetiyor, ekstra birşey çıkınca eksiye giriyoruz.
Tutardan düşersem her ay 700 TL fark ediyor.
Eşim bir süre daha düzenli çalışamayacak, bu zaman icerisinde yeni bir borç yapmadan devam etmek için maaşımın yetmesi gerek.
Paranın bir ay içerisinde ödeneceğini söylemiş işyeri o zamana kadar iyice düşünelim dedim ama sanırım ödeme tutarını düşürmekten başla seçeneğim yok.

Ben konuya gelmişken ev kredisi konusu hiç kapanmıyor kızlar
Büyük bir borç ve ciddi para ödüyoruz da ondan.
Şu an bulundugumuz bölgede ortalama ev kiraları 1600-2000 TL civarı, biz 3600 TL ödüyoruz
Sonunda evimiz olacak ama maaşlara düzgün zamlar yapılip, ödediğimiz tutar kira seviyesine gelene kadar hep aklımız kredi de olacak

Bencede en mantiklisi bu cnm.
Tek maaş bile olsa rahat rahat geçinirsiniz, hem borç azaldığı için sende biraz rahatlarsın.

Asgarî ucreton bu seviyeye gelmesine daha en az 3 4 yil var :)
Bizim civarda kiralar 800/ 1200 arasi sayilabilir.
Benim ev 1.000 den aşağı gitmez ama az vermem kiraya kıyamıyorum.

Asgarî ucreton bu seviyeye gelmesine daha en az 3 4 yil var :)
Bizim civarda kiralar 800/ 1200 arasi sayilabilir.
Benim ev 1.000 den aşağı gitmez ama az vermem kiraya kıyamıyorum.
İçinde oturacaksin zaten, şu an kiraya versen taşınırken aldığın kadar masraf yaparsın zaten.
Boş kalsın iyi boyle

ayy kıyamam bende paketlisini verdiler sandımm

zenginlik böylee bişi heralde turtişim 2600e fena para diiiilll didi yaaa kronikuykucu
yaa varya yazarken dedim simdi kızlar yanlıs anlar kesın soyleyıs seklımı duymadınız yani sitemliydi az paramı gıbı ama okununca oyle anlasılıyo kızlar ah ah cok olmazmı 30taksıttı bıde anam agladı valla
karamelli_turta

ayy gecmıs olsun kuzucuga sekerimm
biz de bu ay sünnet ettırmeyı dusunuyoruz bak korktum sımdı

Ben operasyonu kabul ettikten sonra pişman olmuştum
Suncacik bebeyi neden yolladim diye
Sabirlar diliyorum kizlardesine.
napıcan canım mecbur insan kıyamıyor ama işte
sağolasın

Senin ödeme hep yükselecekti dimi cnm.

evet canım 6 ayda bir
ama tokinin yaptığı kampanyalarda kredi çekip taksitlerimi sabitleyebilirim oda 2020de olabilir en erken

espri yaptım canım benim
biz gibi tasarruf topiklerinde gezen bayanlara göre tabikide çok çok iyi bi rakam seninki
çok şükürki az kalmış
ayy gecmıs olsun kuzucuga sekerimm
biz de bu ay sünnet ettırmeyı dusunuyoruz bak korktum sımdı
korkma canım sen sünnet yerinde sıkıntı yok
peygamber sünnetinden dolayı yaşadı sıkıntısını
en güzeli bencede erkenden yaptır

İçinde oturacaksin zaten, şu an kiraya versen taşınırken aldığın kadar masraf yaparsın zaten.
Boş kalsın iyi boyle
Ben ve eşim de böyle düşünüyoruz cnm ,ama çevremiz ışte öyle konuşuyor:))
Akil değil para verin diyeceğim
Ya kolay mi uykucum.
Neyseki bitiyor:))
2020 ye ne kaldi şunun surasinda
Sabit daha iyi gelir bence sizede.
Haftada ortalama 6 veya 7 kez çalışıyor benim makina.

Elektrik faturası bizim evin kanayan yarası resmen.
İki gündür makina yine full çalıştı artık bu ay ne gelir bilemiyorum.

Pazara gittim, dönüşte markete girdim kasaya geldim kart yanımda değil.
Eve geri gelldim tekrar çıkacağım.
Kampanya puanlarım var kk da, 75 TL yarın son gün. Şok markette geçiyor, ordan da A101e bakarim
Ayy o puanlari kaçırma kuzum:)
Bedava gibi oluyor.
A101den aldığım çoğu ürün indirimdeydi iyi denk geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…