- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.901
1 kg kasar, 1kg süzme peynir, ceddar peyniri, süt, sucuk,kepek ekmeği, normal ekmek ve iki tane çikolataya 1 TL ödedim :)Ayy o puanlari kaçırma kuzum:)
Bedava gibi oluyor.
A101den aldığım çoğu ürün indirimdeydi iyi denk geldi.
Bir daha utuye cagiracagim seniKizlar ben utuye bayilirim hepinize yardima gelebilirim
Onlari bitirip asmak en buyuk terapi
Ah bizde duzene girsek yolumuzu cizsek
Süper :)1 kg kasar, 1kg süzme peynir, ceddar peyniri, süt, sucuk,kepek ekmeği, normal ekmek ve iki tane çikolataya 1 TL ödedim :)
A101den de sivrisinek likidi, Türk kahvesi ve Stoga peçete,2tane de fırın temizleyici aldım.
Bu hafta yumurta disinda alacağım birşey yok.
Hafta ortası şirketin oradaki pazardan da meyve alirim biraz yeter.
Normalde eminonunden Mehmet efendi aldiriyorum, miss gibi kokuyor, biz günde iki tane içiyoruz, ama bu hafta giden olmadiSüper :)
A 101de iken bende baktım türk kahvesi ama markada karar veremedim almadim, hangisini iciyorsunuz cnm?
Mehmet efendi yoktu.
Bir daha utuye cagiracagim seni
Birer tane alacağım bakalım a101in tüm markalarindan kahve dünyası da vardı, bime de uğradım abdullah efendi markasi var.Normalde eminonunden Mehmet efendi aldiriyorum, miss gibi kokuyor, biz günde iki tane içiyoruz, ama bu hafta giden olmadi
Keyfe diye bir marka var onu arada alıyorum fena değil.
Tabiii ki bir Mehmet efendi değil ama kahvesini biraz fazla koyunca gideri var, içiliyor yani :)Birer tane alacağım bakalım a101in tüm markalarindan kahve dünyası da vardı, bime de uğradım abdullah efendi markasi var.
Sonuç hiçbirinden almadandöndüm ama deneyeceğim belki severiz.
Aa lokumluyu ayni dönemde almıştık ben sevmiştim eşim sevmedi :)) kupa kupa içer, kv bimden de alıyordu,bende deneyeceğim bizde çok içiyoruz evde mutlaka iki üç paket yedek bulundururum.Tabiii ki bir Mehmet efendi değil ama kahvesini biraz fazla koyunca gideri var, içiliyor yani :)
Eşim kahve konusunda tam gurme :) idare eder diyor, mesela kahve dünyasının kahvesini begenmiyoruz, mağazasından taze çekilmiş de denedik ama yok icemiyoruz.
Geçen sene güllü lokumlu almıştım 101den o da güzeldi, içimi yumuşaktı. Denk gelirsem alırım yine
Valla çamaşırdan mı bilmiyorumElektrik faturası bizim evin kanayan yarası resmen.
İki gündür makina yine full çalıştı artık bu ay ne gelir bilemiyorum.
Geçen hafta marmarabirlik on TL alışverişe indirimdeydi ondan ayikladim ben, ama geçen sene a101 den boyle bir kampanya da kendi markasını almıştım güzeldi.Zeytin alabilirim ama nasıl acaba?
Fiyat oldukça uygun.
canım bu olcude almıstık bız esım dhaa alma cok kucuk dedi. s xs alıyoruz zeo markanınZeytin alabilirim ama nasıl acaba?
Fiyat oldukça uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?