Ayy o puanlari kaçırma kuzum:)
Bedava gibi oluyor.
A101den aldığım çoğu ürün indirimdeydi iyi denk geldi.
1 kg kasar, 1kg süzme peynir, ceddar peyniri, süt, sucuk,kepek ekmeği, normal ekmek ve iki tane çikolataya 1 TL ödedim :)
A101den de sivrisinek likidi, Türk kahvesi ve Stoga peçete,2tane de fırın temizleyici aldım.
Bu hafta yumurta disinda alacağım birşey yok.
Hafta ortası şirketin oradaki pazardan da meyve alirim biraz yeter.

Süper :)
A 101de iken bende baktım türk kahvesi ama markada karar veremedim almadim, hangisini iciyorsunuz cnm?
Mehmet efendi yoktu.

Süper :)
A 101de iken bende baktım türk kahvesi ama markada karar veremedim almadim, hangisini iciyorsunuz cnm?
Mehmet efendi yoktu.
Normalde eminonunden Mehmet efendi aldiriyorum, miss gibi kokuyor, biz günde iki tane içiyoruz, ama bu hafta giden olmadi
Keyfe diye bir marka var onu arada alıyorum fena değil.

Iyi akşamlar kızlar,
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz,
Kredi ödeyenlere rabbim ödeme kolaylığı,ev alıp kredi ödemek isteyenlere hayırlı evler nasip etsin,
Çocuk okutanlara ayrıca kolaylık ver Allahım,
Bayramdan beridir çok harcamalı geçiyor,
Okullar başladı, düzen oturursa maaştan kalır mı bilmem,
Kış hazırlığım bitti sayılır
Burası hala çok sıcak
Kış temizliği için erken daha
Klima çalışıyor gündüz 210tl elektrik faturası geldi
Ekimden itibaren bir zarfa her ay 200tl koyabilsem seneye kurban param hazır olur diye düşünmüştüm, bakalım kısmet olursa..

Normalde eminonunden Mehmet efendi aldiriyorum, miss gibi kokuyor, biz günde iki tane içiyoruz, ama bu hafta giden olmadi
Keyfe diye bir marka var onu arada alıyorum fena değil.
Birer tane alacağım bakalım a101in tüm markalarindan kahve dünyası da vardı, bime de uğradım abdullah efendi markasi var.
Sonuç hiçbirinden almadandöndüm ama deneyeceğim belki severiz.

Birer tane alacağım bakalım a101in tüm markalarindan kahve dünyası da vardı, bime de uğradım abdullah efendi markasi var.
Sonuç hiçbirinden almadandöndüm ama deneyeceğim belki severiz.
Tabiii ki bir Mehmet efendi değil ama kahvesini biraz fazla koyunca gideri var, içiliyor yani :)
Eşim kahve konusunda tam gurme :) idare eder diyor, mesela kahve dünyasının kahvesini begenmiyoruz, mağazasından taze çekilmiş de denedik ama yok icemiyoruz.
Geçen sene güllü lokumlu almıştım 101den o da güzeldi, içimi yumuşaktı. Denk gelirsem alırım yine

Aa lokumluyu ayni dönemde almıştık ben sevmiştim eşim sevmedi :)) kupa kupa içer, kv bimden de alıyordu,bende deneyeceğim bizde çok içiyoruz evde mutlaka iki üç paket yedek bulundururum.
Taze çekilmiş çok güzel de evime yakin yerde yok su an.

Elektrik faturası bizim evin kanayan yarası resmen.
İki gündür makina yine full çalıştı artık bu ay ne gelir bilemiyorum.
Valla çamaşırdan mı bilmiyorum
Turtanın gibi 6 7 makine çalışıyor.
Bizde bugün puan kullandık migrostan nescafe 200 gram ve kesme şeker aldım puan azdı. Oğlana atlet aldık 2 li 16 tl.
Nettende vicco bot aldık 75 tl.
Dışarıda fiyatlar dehşet pahallı
Rabbim yardımcımız olsun
İhtiyacı yoktu eşim indirim bulmuş. Alalım bulamayız dedi. Büyük aldık 2 numara seneye okul masrafı olacak bari ayakkabı olmasın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…