- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.921
Kolay gelsin turtisimGünaydın kızlar,
Bugün de çalışıyorum ben.
Ayyyy en sevdiğim şey hamam da kese keyfisi sonrasında masaj.gunaydın kızlar
esımın memleketine geldik ilçeye. kaplıca suyu meshur gıdıp kese masaj yaptırıcam ınsAllah
tam bi sene oldu gitmeyeli hamılelık bebek derken.
kv gıttı sıra alınıyor bana sıra gelınce cagıracaklar oglumu emzırıp hemen gıtmem gerekıyor cunku ağlarsa aç olmasa bıle meme ıstıyor sakınlestırıcı nıyetıne.
ayy ınsAllah keseci iyidirde bi rahatlarım yaa
Altinin düştüğünü pek görmedik ama sen bilirsin tabi ben olsam bozdurmamGünaydın kızlar
Ekonomistler altinin dusecegini dolarin yukselecegini soyluyor. Yarin atalarımı bozdurup dolar alabilirim. Daha fazla zarar etmeden.
Güle güle kullan canım, darisi benim yeni evin başına :)Dun salon eşyalarım geldi
40 gündür sandalye tepesindeydik dinlenemiyordum bile.
Teşekkür ederim canımKolay gelsin turtisim
Sana şimdi ne iyi gelir git tâbi..gunaydın kızlar
esımın memleketine geldik ilçeye. kaplıca suyu meshur gıdıp kese masaj yaptırıcam ınsAllah
tam bi sene oldu gitmeyeli hamılelık bebek derken.
kv gıttı sıra alınıyor bana sıra gelınce cagıracaklar oglumu emzırıp hemen gıtmem gerekıyor cunku ağlarsa aç olmasa bıle meme ıstıyor sakınlestırıcı nıyetıne.
ayy ınsAllah keseci iyidirde bi rahatlarım yaa
Turtisim kolay gelsin bugün de çalışıyor muşsunAltinin düştüğünü pek görmedik ama sen bilirsin tabi ben olsam bozdurmam
Güle güle kullan canım, darisi benim yeni evin başına :)
Teşekkür ederim canım
Sana şimdi ne iyi gelir git tâbi..
Sağol canım.Turtisim kolay gelsin bugün de çalışıyor muşsun
.
Canım biliyorsun ben de altinciyim ve altının düştüğünü görmedim pek. Ama her an herşey olabiliyor doğrularımız bizi şaşırtabilir.
Ekonomist selçuk geçer in altın çökecek doları kimse tutmayacak adlı videosuna bir göz atin derim.
Ben de kileri toparladim düzelttim. Kedim için kedi kumu almıştım taşınmadan önce stokta olması lazımdı bulamadım. Kedi kumu alalım diye migrosa gidip 370 TL bayıldım. Stoklarim olmasa kimbilir ne kadar tutacaktı?Eşimle mutfak dolaplarına daldık kahvaltidan sonra.
Üst, iç, diş, cekmece mis gibi oldu.
Fazlalıkları da ayikladim.
Kiler dolabını düzenledim, yakın zaman icin ihtiyaç yok.
Makinaya çamaşır attım sonra da mutfak perdesini yıkarım.
Bu ay elektrik faturam kesin coştu
Hayırlı olsun güle güle kullan canımDun salon eşyalarım geldi
40 gündür sandalye tepesindeydik dinlenemiyordum bile.
Güle güle kullan aldıklarını, yine çok harcamışsın alya.Selamlar anneme geldik yemek derdim yok bugün
Zara’dan ayakkabı aldım 130tl
Chakra dan iki yastık bir sepet 250tl
Kk taksit ile aldım pöffff zaten aldığıma pişman oldum. Ama almış da oldum.
Benzin almamız lazım depoyu fulleyip bu ay başka benzin almamak lazım . Bakalım başarırız gibi.
Maaslar artik ocak maaşına kadar böyle eksik yatar.Maaşım geçen aydan yaklaşık 500tl eksik yatmış,
Bu ay birikim yok
Umarım haftalık 200tl bütçe yeterli olur.
Aşure ayina girdik cnm,her an yapip dagitabilirsin .Selam kızlar birşey sorucam bu yıl aşure dağıtıcam yarın yapmayı planlıyorum kimse getirmedi ne zaman götürülür acaba.
Ben konum atıyorum, istediğin her zaman getirebilirsin :)Selam kızlar birşey sorucam bu yıl aşure dağıtıcam yarın yapmayı planlıyorum kimse getirmedi ne zaman götürülür acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?