gunaydın kızlar
esımın memleketine geldik ilçeye. kaplıca suyu meshur gıdıp kese masaj yaptırıcam ınsAllah
tam bi sene oldu gitmeyeli hamılelık bebek derken.
kv gıttı sıra alınıyor bana sıra gelınce cagıracaklar oglumu emzırıp hemen gıtmem gerekıyor cunku ağlarsa aç olmasa bıle meme ıstıyor sakınlestırıcı nıyetıne.
ayy ınsAllah keseci iyidirde bi rahatlarım yaa

Ayyyy en sevdiğim şey hamam da kese keyfisi sonrasında masaj.
Çok ihtiyacin vardı iyi gelecektir canim

Günaydın kızlar
Ekonomistler altinin dusecegini dolarin yukselecegini soyluyor. Yarin atalarımı bozdurup dolar alabilirim. Daha fazla zarar etmeden.
Altinin düştüğünü pek görmedik ama sen bilirsin tabi ben olsam bozdurmam
Dun salon eşyalarım geldi
40 gündür sandalye tepesindeydik dinlenemiyordum bile.
Güle güle kullan canım, darisi benim yeni evin başına :)
Kolay gelsin turtisim
Teşekkür ederim canım
Sana şimdi ne iyi gelir git tâbi..

Altinin düştüğünü pek görmedik ama sen bilirsin tabi ben olsam bozdurmam

Güle güle kullan canım, darisi benim yeni evin başına :)

Teşekkür ederim canım

Sana şimdi ne iyi gelir git tâbi..
Turtisim kolay gelsin bugün de çalışıyor muşsun
.
Canım biliyorsun ben de altinciyim ve altının düştüğünü görmedim pek. Ama her an herşey olabiliyor doğrularımız bizi şaşırtabilir.
Ekonomist selçuk geçer in altın çökecek doları kimse tutmayacak adlı videosuna bir göz atin derim.

Sağol canım.
Ya bilmiyorum ben altina güveniyorum:))
Âmâ mutlaka izleyeceğim.

Ben de kileri toparladim düzelttim. Kedim için kedi kumu almıştım taşınmadan önce stokta olması lazımdı bulamadım. Kedi kumu alalım diye migrosa gidip 370 TL bayıldım. Stoklarim olmasa kimbilir ne kadar tutacaktı?
60 tllik alışverişe torku kasar 650 g 9 TL idi 4 tane alabildim. Ocağa kadar son kullanma tarihi kasımda biter yemek nasip olursa.
Migrostan da fiyatlara bakarak uygunsa ve indirimliyse aldım 3 poşet ancak dolar düşünün.

Selamlar anneme geldik yemek derdim yok bugün
Zara’dan ayakkabı aldım 130tl
Chakra dan iki yastık bir sepet 250tl
Kk taksit ile aldım pöffff zaten aldığıma pişman oldum. Ama almış da oldum.
Benzin almamız lazım depoyu fulleyip bu ay başka benzin almamak lazım . Bakalım başarırız gibi.

Güle güle kullan aldıklarını, yine çok harcamışsın alya.

Selam kızlar birşey sorucam bu yıl aşure dağıtıcam yarın yapmayı planlıyorum kimse getirmedi ne zaman götürülür acaba.
Ben konum atıyorum, istediğin her zaman getirebilirsin :)
Allah kabul etsin canım, aşure ayındayiz bu aralar yapmak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…