- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.941
Ben de alt, üst çamaşır, çorap her daim bulunur :)Sonunda bu da oldu kızlar,
Stoga alt iç çamaşırı ekledim
Fiyat kalite iyi adres a101
Benim şirketle anlasmam net maaş yoksa bitmistimMaaslar artik ocak maaşına kadar böyle eksik yatar.
Aşure ayina girdik cnm,her an yapip dagitabilirsin .
Kahvemsi ahh yakın olsak valla getirirdim.Ben konum atıyorum, istediğin her zaman getirebilirsin :)
Allah kabul etsin canım, aşure ayındayiz bu aralar yapmak gerekiyor
Sadece ihtiyaç halinda aliyordum ben cnm.Ben de alt, üst çamaşır, çorap her daim bulunur :)
Kim garipsedi ki :)))
Altinin düştüğünü pek görmedik ama sen bilirsin tabi ben olsam bozdurmam
Güle güle kullan canım, darisi benim yeni evin başına :)
Teşekkür ederim canım
Sana şimdi ne iyi gelir git tâbi..
Ben ilk stokculuga çamaşır, çorap ve parfüm ile başladığım için çok çok normal karşılıyorum :))))Sadece ihtiyaç halinda aliyordum ben cnm.
Fikir bana biraz garip ama ayni zamanda mantikli geldi:))
Eşim ve çocuklarima da stoklayacagim en yakin zamanda.
Sefan olsun canımayy kızlar gıttım kese masaja cok ıyı geldı
ama kaplıca keyfı yapamadım cabucak yaptırdım cıktım yine de cok guzeldi.
bide kv bursadan kese getırmıstı yeni diye sanıırm bi kac yerden tahrıs etti beni acıyor evde kremlıcem.
K kahvemsi mutluluk
Bu sene ben de yapmak istedim ama beceremem diye hiç girismedim.Kahvemsi ahh yakın olsak valla getirirdim.
Sağolun kızlar özel bir günü var mı dağıtmaya bilemedim.
Bu yıl ilk dağıtıcam. Dondurucudan çıkardım fasulye nohut buğday. Malzeme almıştım yasin de okur dağıtırım dedim. İnş. Olur
Parfüm,maskara,eyeliner, pamuk vs stogum var onlar garip gelmediama iç çamaşırı biraz garipsesemde çok çok mantıklı.Ben ilk stokculuga çamaşır, çorap ve parfüm ile başladığım için çok çok normal karşılıyorum :))))
Evet ya. Bakalım bu son aldığım ayakkabı olacak. Artık kredi kartı kullanmak taksit yapmak yok. Minimum harcama ile benzin ve mutfak gideri yapmamız lazım.Güle güle kullan aldıklarını, yine çok harcamışsın alya.
Sagol canım daha iyileri sizlerin olsunnnHayırlı olsun güle güle kullan canım
A101in alt çamaşırları ütüyü görünce hep yırtıldı lastikli kısımlardan. Ben beğenmedim pekSadece ihtiyaç halinda aliyordum ben cnm.
Fikir bana biraz garip ama ayni zamanda mantikli geldi:))
Eşim ve çocuklarima da stoklayacagim en yakin zamanda.
Iki adet marka spor ayakkabım var meselâ benim,yetiyor çok şükür.Evet ya. Bakalım bu son aldığım ayakkabı olacak. Artık kredi kartı kullanmak taksit yapmak yok. Minimum harcama ile benzin ve mutfak gideri yapmamız lazım.
Aa ben beğendim bir önceki iç çamaşırı alışverişimi oradan yapmıştım,denemelik. Memnun kaldim o yüzden Stoga attim:))A101in alt çamaşırları ütüyü görünce hep yırtıldı lastikli kısımlardan. Ben beğenmedim pek
Sağol canımBu sene ben de yapmak istedim ama beceremem diye hiç girismedim.
Annemi çağırdım ben de pişsin dagitalim istedim ama malum haftaya kardeşimin nişanı var, hazirliklardan zaman kalmadı.
Sicakken çok seviyorum ben, yapınca benim niyetime yersin.
Şimdiden ellerine sağlık.
Makyaj hiç yapmıyor gibi birşeyimParfüm,maskara,eyeliner, pamuk vs stogum var onlar garip gelmediama iç çamaşırı biraz garipsesemde çok çok mantıklı.
Tasarrufcu hnmlar herşeyi stoklayın
Makyajbende pek yapmıyorum.Sağol canım
Makyaj hiç yapmıyor gibi birşeyim
Onları stoklamıyorum ama oğlana stoğum var kıyafwt ayakkabı boya kırtasiye malz. Alıp koyarım altın gibi ya zaten nasıl pahallı büyük büyük alıp koyuyorum kenara
Ben de kendimce karar aldım bakalım bir kaç ay alışveriş yapmayacağım.Iki adet marka spor ayakkabım var meselâ benim,yetiyor çok şükür.
Ev borcu var diye belki ekstra almıyorum , gerek duymuyorum ben. Gerçi ayakkabı takintim da yok :)
Aksesuara duskundum ben,yendim ama sadece çok beğenirsem ve ihtiyacım varsa alıyorum.
Umarım sende çözersin cnm sendeki harcama sorununu.
Aa ben beğendim bir önceki iç çamaşırı alışverişimi oradan yapmıştım,denemelik. Memnun kaldim o yüzden Stoga attim:))
Pek bu söze inanamıyorum âmâBen de kendimce karar aldım bakalım bir kaç ay alışveriş yapmayacağım.sorunu çözeceğim bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?