Tekrar kumbaraya başlıyorum kızlar:)
Biraz önce etrafı toparlarken elime geçti,1 3 5 neyse küçük birikimler için tekrar başlıyorum.
Bugün 10 tl attım.
Bereketli olsun canım, bizim de açılmayan kumbaramız var, bozuklukları atıyoruz.
Yılbasında açmayı planlıyoruz umarım iyi birşey çıkar

Bereketli olsun canım, bizim de açılmayan kumbaramız var, bozuklukları atıyoruz.
Yılbasında açmayı planlıyoruz umarım iyi birşey çıkar
Sagol cnm,daha önce yapmıştık hatirlarsin, tatilde harcamistim çok iyi gelmişti.
Yılbaşına 3,5 ay var o zamana kadar biriktireyim bende.

Sagol cnm,daha önce yapmıştık hatirlarsin, tatilde harcamistim çok iyi gelmişti.
Yılbaşına 3,5 ay var o zamana kadar biriktireyim bende.
ewet canım iyi oluyor, havadan para gelmiş gibi
bu sene bizim ikinci kumbara, ikisini de tatil için yaptık
önceki kardeşimin nişan takısına destek oldu, bu da düğüne gider gibi hissediyorum :)))

ewet canım iyi oluyor, havadan para gelmiş gibi
bu sene bizim ikinci kumbara, ikisini de tatil için yaptık
önceki kardeşimin nişan takısına destek oldu, bu da düğüne gider gibi hissediyorum :)))
Yakın zamanda hiç kumbara mevzusu açılmadı burada :)
Yaa ne güzel destek olmuş size hem.

Yakın zamanda hiç kumbara mevzusu açılmadı burada :)
Yaa ne güzel destek olmuş size hem.
Ben hep kumbara yapıyorum ama 50 TL falan olunca alıp hesaba aktarıyordum.
bu sefer açılmayan kumbara yaptık, hem eşim de atıyor, onun da bir miktar birikim yapabilmesi için iyi oldu.
bu sene kurban için de yapmak istiyorum kumbara.

Tekrar kumbaraya başlıyorum kızlar:)
Biraz önce etrafı toparlarken elime geçti,1 3 5 neyse küçük birikimler için tekrar başlıyorum.
Bugün 10 tl attım.

Selamlar kızlar.
Aşure mi yaptım
Dağıttım çok da mutlu oldum paylaşmak çok güzel duygu ya.

Ben hep kumbara ile birikim yapıyorum. Aylık 200 250 rahat birikiyor
Bugüne kadar ne yaptıysam kumbara ile
Ekstra para ayıramıyoruz çünkü
O nedenlede bildirim yapamıyorum
Oğlanın iş bank kumbarası dolunca bir de ped şişe doldurup götürüyoruz artık 1 ay 2 ay ne beklerse.
O ped şişeler 200 tl alıyor.

Ellerine sağlık, Allah kabul etsin.
bugün ben de aşureye doydum, işyerinde iki arkadaş getirmiş.
çaycı abla getirmiş, bundan iki tabak yedim aynı annemin yaptığı gibi olmuş, şu an da şeker komasında gibi hissediyorum kendimi :)

Kızlar bu ayki birikimim 15 gram bankadan 1 gram fiziki altın ve 20 euro.artan olursa bişeyler daha yaparım.bu ay kurs bebiş için bişeyler aldım 20 gram yapabilirdim en azından
Gayet iyi birikim canım bereketli olsun

Dualariniza ihtiyacim var kizlar
Emme basma tulumba gibi olduk isyerindeki gitgelden cok sıkıldım yine kaynar kazan halinde o kaynar su kendilerini yaksin
Persembe gunu bir gelisme olacak
Nolur dua edin olurmu
Hayırlısı olsun esila Rabbim gönlüne göre versin

Gayet iyi birikim canım bereketli olsun

Hayırlısı olsun esila Rabbim gönlüne göre versin
Tesekkür ederim canım ev bulamadık gönlümüze göre olabildiğince kenara koymaya calışıyoruz.esila rabbim güç ve sabır versin inş bir an önce atlatıtsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…