- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #41.961
Selâm kahvemsim:)Selam kızlar
Bereketli olsun canım, bizim de açılmayan kumbaramız var, bozuklukları atıyoruz.Tekrar kumbaraya başlıyorum kızlar:)
Biraz önce etrafı toparlarken elime geçti,1 3 5 neyse küçük birikimler için tekrar başlıyorum.
Bugün 10 tl attım.
Sagol cnm,daha önce yapmıştık hatirlarsin, tatilde harcamistim çok iyi gelmişti.Bereketli olsun canım, bizim de açılmayan kumbaramız var, bozuklukları atıyoruz.
Yılbasında açmayı planlıyoruz umarım iyi birşey çıkar
ewet canım iyi oluyor, havadan para gelmiş gibiSagol cnm,daha önce yapmıştık hatirlarsin, tatilde harcamistim çok iyi gelmişti.
Yılbaşına 3,5 ay var o zamana kadar biriktireyim bende.
Yakın zamanda hiç kumbara mevzusu açılmadı burada :)ewet canım iyi oluyor, havadan para gelmiş gibi
bu sene bizim ikinci kumbara, ikisini de tatil için yaptık
önceki kardeşimin nişan takısına destek oldu, bu da düğüne gider gibi hissediyorum :)))
Ben hep kumbara yapıyorum ama 50 TL falan olunca alıp hesaba aktarıyordum.Yakın zamanda hiç kumbara mevzusu açılmadı burada :)
Yaa ne güzel destek olmuş size hem.
Tekrar kumbaraya başlıyorum kızlar:)
Biraz önce etrafı toparlarken elime geçti,1 3 5 neyse küçük birikimler için tekrar başlıyorum.
Bugün 10 tl attım.
Ellerine sağlık, Allah kabul etsin.Selamlar kızlar.
Aşure mi yaptım
Dağıttım çok da mutlu oldum paylaşmak çok güzel duygu ya.
Ben hep kumbara ile birikim yapıyorum. Aylık 200 250 rahat birikiyor
Bugüne kadar ne yaptıysam kumbara ile
Ekstra para ayıramıyoruz çünkü
O nedenlede bildirim yapamıyorum
Oğlanın iş bank kumbarası dolunca bir de ped şişe doldurup götürüyoruz artık 1 ay 2 ay ne beklerse.
O ped şişeler 200 tl alıyor.
Cnm birikim yapamayacağız uzunca bir süre. Borçlarımız var.Pek bu söze inanamıyorum âmâ
Bu ayki birikim bildirimini yapmadin cnm?
Söz Vermistin ekleyeyim mi.
Gayet iyi birikim canım bereketli olsunKızlar bu ayki birikimim 15 gram bankadan 1 gram fiziki altın ve 20 euro.artan olursa bişeyler daha yaparım.bu ay kurs bebiş için bişeyler aldım 20 gram yapabilirdim en azından
Hayırlısı olsun esila Rabbim gönlüne göre versinDualariniza ihtiyacim var kizlar
Emme basma tulumba gibi olduk isyerindeki gitgelden cok sıkıldım yine kaynar kazan halinde o kaynar su kendilerini yaksin
Persembe gunu bir gelisme olacak
Nolur dua edin olurmu
Tesekkür ederim canım ev bulamadık gönlümüze göre olabildiğince kenara koymaya calışıyoruz.esila rabbim güç ve sabır versin inş bir an önce atlatıtsınGayet iyi birikim canım bereketli olsun
Hayırlısı olsun esila Rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?