Bugun daha iyiyim kizlar
Mufettis gidiyor, ne oldu bilmiyorum, bakti bakmadi 3 gunluk teftisle isi bitirdi haftasini gormeyecek
Hakkimizda hayirlisi olsun
Biz zaten iyiydik ama yinede buda bi tuhaf geldi
3 gunde koca kurum bitermi

merhaba

Iki gün önce... farklı birimde görevli bi meslektaşım.. günlük kazandıran vadeli..bilgi verdi..kocası 2 aydır kullanıyormuş..Benimde mantığıma yatti

Bende deneme amaçlı hesap açtım..minimum açılış 1 milyar...vadeliden farkı.. günlük olduğu için.. para getirisini ve 1 milyara kadar olan paranızı çekebilme durumunuz var..

Arkadaşın kocası...13 milyar birikimleri varmış.. hergun 3,63 tl getirisi oluyormuş...2 güne bir biriken parayla dolar alıyormuş.. biz dolardan kar yaptık diyolar

Bende ..günlük dolar üzerinden işlem yapsaydınız dedim...arkadaşımın cevabı.. 0,04 dolar günlük alacaktık dedi..okey dedim..bu şekil...1 ayda 20 dolar

Paraya ihtiyaç duyduğumuzda çekebiliyoruz.. en güzeli de bu

Ay içim sıkılıyor bugün Rabbim hayor etsin.
Oğluma kurs aradım bulamadım 4 yaşında hiç bir yer olmaz diyor jimlastik var o da çok uzakta yakın olsaydı ya.
Evde zaman geçirmeye çalışıyoruz.
Cnm cimnastik de ideal yaş 5-6
Diğer küçük yaşları oyun oynatıp yolluyorlar. İnş güzel bir kurs bulursunuz :)

Cnm cimnastik de ideal yaş 5-6
Diğer küçük yaşları oyun oynatıp yolluyorlar. İnş güzel bir kurs bulursunuz :)
Canım inta dan hocanın videolarına baktım.
Hopla zıpla valla birşey yok dediğin gibi
Orası uzak zaten eziyete döner bizim iş.
Tekvando sordum 7 yaş dedi orası yakındı.
Basketbol 7 dedi zaten topu tutamaz minyon biraz.
Beld. Kursları 7 yaş altı almıyormuş
Bakalım ne yapıcaz arıcaz bulamazsak evde oyalıcak şeyler bulucam

Merhaba hanımlar bisey soracagim
Yaptığım domates konserve kavanozlar bozulmuş. 2 yarim kg lük 4 te küçük
Yanı sızıntı yoktu ama bugün diplerinde beyazlamalar gördüm bozulmuş gibiler

Tadi hafif ekşi ama içindekilerden de kaynaklanıyor olabilir.

Bunları nasıl değerlendirmek gerekiyor çöp mu oldu yoksa...

Yeni kapak kullandım kaynattım.
Icinide sıcak koydum ama niye böyle oldu anlamadım

Baya oldu yapali

Üstündeki küflü kısmı atıp altını yemeklere kullanabilirsin tabi kokla ucundan tadına bir bak. Ben öyle yaptım sorun olmadı

Selamlar kızlar nasılsınız?
Kredi kartı ödemeleri için eşimden 500 TL kadar fazla istedim adam eksiye düşmüş zaten ama napiim öyle de olmuyor böyle de istemeyince birikmiyor.
Dün gitmiş 70 TL lik balık almış niye yani gidip pahalısından alıyosun ya diğer balıklar da lezzetli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…