sekerim ben en guzel erkek seylerini h&m de buluyorum ındırımde baya uygun oluyor takıp et canım ben seneye yaza kısmet olursa aldm bı kac parca.hamıleykende 3-4tulum aldım valla evırdım cevırdım hep onları gıydı cocuk ilk aldıgım gunki gıbıler normalde bebek seylerının agzı burnu bı yere gıder

Güle güle kullansın tontik bacaklı.
Çocukların hepsi çok tatlı çok masum

Turta atalım beraber hergün bugün 1.5 attım. Bozuğum yok başka.
1 tl bile olsa koyalım ben genelde toplayıp koyuyorum ama toplamadığımda da atıcam artık.

Günaydın kızlar.
Ay kv gelecek haftasonu tasası çöktü şimdiden.

tamam canımm hmyede bakayım teşekkür ederim
bende cool tarzı şeyler almak istiyorum çocuğuma :))
orda vardır kesin

tamam canımm hmyede bakayım teşekkür ederim
bende cool tarzı şeyler almak istiyorum çocuğuma :))
orda vardır kesin
sıfır beden seylerde al canım benim aldıgım her sey bol oldu yenıdogan olmasına ragmen, kılosuda guzel olmasına ragmen masAllah, gıdıp sıfır-1ay beden seyler bulduk onlar da lcw de var

sıfır beden seylerde al canım benim aldıgım her sey bol oldu yenıdogan olmasına ragmen, kılosuda guzel olmasına ragmen masAllah, gıdıp sıfır-1ay beden seyler bulduk onlar da lcw de var
kardeşlerimdede çok kıyafet var ikiside erkek ya :) onlardanda aldım baya bişey canım
yenidoğanları yeni alırım tabi yine ama acele etmicem ya detaylıdan sonra şöyle bi 2 ay sonra falan alayım diyorum

zaman ne çabuk geçiyor ya
kardeşin toparlayabildimi baya turtiş
Geçiyor sekerim.
Şimdi daha iyi tâbi, zor da olsa biraz toparladi.
Badem sekerim atalim canım:))
Ben ay başında birikimi ayırdığım için büyük rakamlar atamam ama olsun devam böyle.

Merhabaaa kizlarrrrr geldim geldim buradayim

Beni merak eden altin kızlarım arkadaslarim hepinizi çok cok opuyorum...

Mini bir tatil yaptim sonrasında hizli bir şekilde okul hayatına başladım... ve ne yazik ki tayinim cikmadi cok üzgünüm resmen sinirlerim bozuldu. Oyle cok zorlaniyorum ki okulda cok zor bir bölge. Durum böyle olunca taşınamadım tabiki...

Biraz rahatsizlandim bu süreçte hastane isleri falan cok şükür saglik olarak daha iyiyim.

Diş ile ilgili sorunlarım var ilerleyen günlerde onun tedavisi baslayacak

2 tane gün e girdim.
1 tanesinde ilk cıktı kurada..... Hemen altına cevirdim.
2. Sinde son istedim...

Bunların haricinde 9 buçukta uymuş dalıyorum yorgunluktan gece uyanıyorum ..

Kizlar sizi merakta koydum kusura bakmayın telefon arızalandı nete giremedim derken hepsi bir oldu ihmal ettim.. ınsallah burdayım yine sizlerle...

Bu arada kilo verdim 59 a düştüm...
Spora başladım bu hafta ayrıca... zihnen rahatlamam gerekli dedi doktor... kaslarımi guclendirip zindelik kazanmaliymisim

Kizlar gecmisi okumadım...
Herkes insallah ıyidir...

Isime şükretmem gerekli biliyorum ama bu okul beni cok yipratti....
Kızlar aklınıza geldikçe bana hayirli yer icin dua edin. Ocak ayında tekrar tayin dönemi olacak... tabi kendimi odaklamiyorum insallah en gec yaz tatilinde olur diyorum

Tatluu canım çok merak ettik seni uzun süre göremeyince hoşgeldin.
Çok üzüldüm tayin istiyordun sen ama zamani değil demekki inş ocakta olur.
Gunlerin bereketli olsun:)

Hoş geldin Tatlu elinn de boş gelmemişsin. Kilo da vermişsin ben hala 70 kilodayım. Ama artık ilkgünler kadar heyecan vermiyor. Açlık çok kötü Rabbim kimseyi açlıkla sınamasın. Yemeyince başım ağrıyor yiyincede suçlu hissediyorum. Ama artık veremiyorum. Neyse tayinin olmamış üzülme vardır bunda da bir hayır. İnşallah Ocak ayında olur. Hakkında hayırlısı olsun. Birikim yapan hatunlar birikimleriniz bereketli olsun. Kışlık hazırlıklarınızı Rabbim sağlıkla sıhhatle ağız tadıyla yemek nasip etsin. Hepinize iyi akşamlar.

Geçiyor sekerim.
Şimdi daha iyi tâbi, zor da olsa biraz toparladi.

Badem sekerim atalim canım:))
Ben ay başında birikimi ayırdığım için büyük rakamlar atamam ama olsun devam böyle.
Bende 2 kredi ile atamam. Malum canım bizim burdaki maaşları en iyi sen biliyorsun.
Birikenle hedefim yok. Çok birikmez ama 1 2 katkı olur bize.

Bin bir hesap var kafamda bu huyumu sevmiyorum
Seneye oğlum anaokuluna başlayacak ona da birikim yapmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…