- 1 Ekim 2013
- 8.467
- 20.519
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.181
getırırım teyzesi sen isteBebegide getircenmi
sekerim ben en guzel erkek seylerini h&m de buluyorum ındırımde baya uygun oluyor takıp et canım ben seneye yaza kısmet olursa aldm bı kac parca.hamıleykende 3-4tulum aldım valla evırdım cevırdım hep onları gıydı cocuk ilk aldıgım gunki gıbıler normalde bebek seylerının agzı burnu bı yere gıderYa evet zaten allahim kardesin ve onun gibi benzer seyler yasayanlara sabir versin onlarininkinin yaninda benimkinin lafi bile olmaz bende zaten allah korusun bi dusuk yada oyle bisey yasasam heralde hic kaldiramazmisim diyorum allah korusun rabbim kimseye yasatmasin kardesinede en kisa surede saglikli hayirli bi evlat nasip etsin insallah canim benim
Ayy evet lcwadan kiz giysilerini degistirmeye gittik kucuk adamima cok guzel ciciler aldim kurban olurum ben ona tontik bacaklim benim ultrasonda bacaklari tontik gorunuyoda
zaman ne çabuk geçiyor yaÂmin inşallah canım, rabbim isteyen herkese nasip etsin kardeşime de, hamile duasi kabul olur derler..
Dru henüz önermiyor daha,kasimda senesi geliyor
Güle güle kullansın tontik bacaklı.Ya evet zaten allahim kardesin ve onun gibi benzer seyler yasayanlara sabir versin onlarininkinin yaninda benimkinin lafi bile olmaz bende zaten allah korusun bi dusuk yada oyle bisey yasasam heralde hic kaldiramazmisim diyorum allah korusun rabbim kimseye yasatmasin kardesinede en kisa surede saglikli hayirli bi evlat nasip etsin insallah canim benim
Ayy evet lcwadan kiz giysilerini degistirmeye gittik kucuk adamima cok guzel ciciler aldim kurban olurum ben ona tontik bacaklim benim ultrasonda bacaklari tontik gorunuyoda
Turta atalım beraber hergün bugün 1.5 attım. Bozuğum yok başka.Sağol canım günde 1 tl bile olsa atmayi istiyorum.
Insan yüzünü görünce herşey unutuluyor gerçekten.
Bende kizlari pek severdim ilkinde hep kiz gibi hissettim, eşimse hep erkek geliyor gör bak diyordu.
Nasil üzülmüştüm o zaman kizsa sevmeyecek misin diye o öyle dedikçe.
Ikıncide ise hep erkek olduğunu hissediyordum bu kez ben şaşırmadım ama eşim şaşırdı:)) çünkü o kız istiyordu bu kez.
Sağlıklı olsunlar da evlat bambaşka.
tamam canımm hmyede bakayım teşekkür ederimsekerim ben en guzel erkek seylerini h&m de buluyorum ındırımde baya uygun oluyor takıp et canım ben seneye yaza kısmet olursa aldm bı kac parca.hamıleykende 3-4tulum aldım valla evırdım cevırdım hep onları gıydı cocuk ilk aldıgım gunki gıbıler normalde bebek seylerının agzı burnu bı yere gıder
sıfır beden seylerde al canım benim aldıgım her sey bol oldu yenıdogan olmasına ragmen, kılosuda guzel olmasına ragmen masAllah, gıdıp sıfır-1ay beden seyler bulduk onlar da lcw de vartamam canımm hmyede bakayım teşekkür ederim
bende cool tarzı şeyler almak istiyorum çocuğuma :))
orda vardır kesin
kardeşlerimdede çok kıyafet var ikiside erkek ya :) onlardanda aldım baya bişey canımsıfır beden seylerde al canım benim aldıgım her sey bol oldu yenıdogan olmasına ragmen, kılosuda guzel olmasına ragmen masAllah, gıdıp sıfır-1ay beden seyler bulduk onlar da lcw de var
Geçiyor sekerim.zaman ne çabuk geçiyor ya
kardeşin toparlayabildimi baya turtiş
Badem sekerim atalim canım:))Güle güle kullansın tontik bacaklı.
Çocukların hepsi çok tatlı çok masum
Turta atalım beraber hergün bugün 1.5 attım. Bozuğum yok başka.
1 tl bile olsa koyalım ben genelde toplayıp koyuyorum ama toplamadığımda da atıcam artık.
Günaydın kızlar.
Ay kv gelecek haftasonu tasası çöktü şimdiden.
Tatluu canım çok merak ettik seni uzun süre göremeyince hoşgeldin.Merhabaaa kizlarrrrr geldim geldim buradayim
Beni merak eden altin kızlarım arkadaslarim hepinizi çok cok opuyorum...
Mini bir tatil yaptim sonrasında hizli bir şekilde okul hayatına başladım... ve ne yazik ki tayinim cikmadi cok üzgünüm resmen sinirlerim bozuldu. Oyle cok zorlaniyorum ki okulda cok zor bir bölge. Durum böyle olunca taşınamadım tabiki...
Biraz rahatsizlandim bu süreçte hastane isleri falan cok şükür saglik olarak daha iyiyim.
Diş ile ilgili sorunlarım var ilerleyen günlerde onun tedavisi baslayacak
2 tane gün e girdim.
1 tanesinde ilk cıktı kurada..... Hemen altına cevirdim.
2. Sinde son istedim...
Bunların haricinde 9 buçukta uymuş dalıyorum yorgunluktan gece uyanıyorum ..
Bende 2 kredi ile atamam. Malum canım bizim burdaki maaşları en iyi sen biliyorsun.Geçiyor sekerim.
Şimdi daha iyi tâbi, zor da olsa biraz toparladi.
Badem sekerim atalim canım:))
Ben ay başında birikimi ayırdığım için büyük rakamlar atamam ama olsun devam böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?