- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.741
Canim derslerin mi yogun sen hiç böyle demezdim kolaylık diliyorumGunaydinnn herkese
Ctesi buranın pazarıydı. Pazardan uç kilo barbunya 4 kg da iç fasulye alıp ayıklayıp buzluca koydum. Kışı n sebze ne kadar pahalı olacak Allah bilir. Bunlar alternatif olacak bizim için.
Bugün yine taze fasulyeyi yumurtalı yapıp yedik. Yanına da buranın mantısı varmış pazardan aldım içi göceli ondan yaptım.
Bana 24 saat yetmiyor işlerimi yetişti remiyorum cildiriciiimm.
Bu arada sabah yazdığım mesaja ekleme yaptım ancak attimm
Bugün sagliki beslendim, hava kötü olduğu için yürüyüşe çıkamadım ama evde bisikletim var onu yaptım. Duş aldim, simdi bitki çayı içiyorum.Mutfağı toparladık yarına yemek de var salata ekleriz
Bugün diş tedavisi icin randevu aldim yarin baslayacagim..
Bademseker balık fiyatı ıyiymis benim fırsatım olmadi bu hafta yesek iyi olacak...
E Esila09 hic takini falan verme ne alaka yaa
K kahvemsi mutluluk nasil gecti bugun sağlıklı beslenme
yok canım sagol ya karadenızdeyım benEvet cnm haklisin sen anlarada miydin
Yakın olsan burayı tavsiye ederdim tüm işlemler 1 günde bitiyor
Akıllı kadinsin bademcim
Insan üşeniyor ama manavlar pahalı.
Bizim burada pazar günü büyük bir yerel marketin halk günü oluyor, meyve sebze indirimli olduğu için oradan aliyoruz.
Sabah bahsettiğim dr luleburgazda ve erkek :)) m....bas harfi a degilmis, sasirmisim
Senin bahsettigin sanirim bizim ilcede birkaç ay önce özel hastanedeydi şimdi kendi yerini açtı ayşe sena dimi:))
esilacım ben de sasırdım bu ıse yani.Bir konu daha var hani biri gelinlik sormustu ben bak desemde kendisi tesekkur edip arastirmaya devam etti.
Bu seferde 3. Birine benim seti sormus.
Oda altin bu kimse vermez demis bence hic sorma demis ama anneme anlatmis
Annemde bana sordu
Acikcasi verme taraftari degilim
Zarar gorse telafi edemez gelinlige uzulmezdim ama sette esime mahcup olurum
O esimin hediyesiydi esimde sevmez ztn
Yahu mubarek beni ne gozetlemis ben olsam hayatta hatirlamam cesarete bak
esilacım ben de sasırdım bu ıse yani.
bana göre takı takılabilir ama bunu takı sahibi teklif ederse olur, mesela benim arkadasım evinde ikramlı davet tarz bıse vermıstı kalabalık okumalı, tüm takılarını bozdurdugu için yeni gelin olarak heves edersen benden takabılırsın demıstım çook yakın arkadasım tabi,takmadı o ayrıda seninkinin kendı soylemesı cok acayıp hadi gelınlıgı anlarımda takı nedir ya olmasa noluyo sanki evlenılmıyomu
Sağol turta sizlere yetişemem birikim konusunda gücümüz yettiğince koyuyorum kenara günün günü var.
Esila yok artık
Ne cesaret ya kim kime takı seti verir. Nasıl bir kişilik
Mutfağı toparladık yarına yemek de var salata ekleriz
Bugün diş tedavisi icin randevu aldim yarin baslayacagim..
Bademseker balık fiyatı ıyiymis benim fırsatım olmadi bu hafta yesek iyi olacak...
E Esila09 hic takini falan verme ne alaka yaa
K kahvemsi mutluluk nasil gecti bugun sağlıklı beslenme
bence takı olayı unut sen canım ya cokta elzem bıse degıl acıkcası2. Evliligi kredi cekmisler niye boyle seylere takildi bilmiyorum
Birde o taki o stresli gunlerde esimle uzuldugumuz tek seydir esim kendisi almisti benim sana hediyem olsun demisti 2. Set biraz zor anlasmistik simdi guluyoruz verirsem kiymet vermiyor gibi hissedicem
Nisandakini teklif etsem o zmn yine ayni sey ztn oda mutlu olmaz nisandaki setim cok ince gunlukte kullanilir onu istemiyor ztn.
Birde o zmnlar annemde samimi degildi
Dugune gelmislerdi ama ben hic tanimiyordum
Hadi gelinligi begendin. O hislerini anladim
E taki nedir arkadas ne cesarettir cok mu onemli bence degil ben hic taki telasina dusmedim o yuzden bilmiyorum anlayamiyorum ama yok veremem
Ztn bugun hersey ters
Midem ters donuyor takla atiyor stresten mahvoldum
Sabaha kusmaktan ise gidebilirim insallah
Hazir teklif gelmisken istanbula gitsemmi ama ölürüm ben korkudan :/
Ay esimde bisey diyemiyor akrabasi ameliyat oldu bana telefonla konusabiliyor diyor salaga yattim
Sen nasilsin gokturk iyilestimi kurtuldunuz bak
Hangi bitki çayı mi iciyorsunBugün sagliki beslendim, hava kötü olduğu için yürüyüşe çıkamadım ama evde bisikletim var onu yaptım. Duş aldim, simdi bitki çayı içiyorum.
Bugün iyi gecti :)
Papatya içtim akşam ama diyetisyen hibuskus ve rezene önerdiHangi bitki çayı mi iciyorsun
Bi bir kere rahat iyilik diye melisa içtin fazla gevsedik
Ben de limonlu yeşil cay aldım kendime zayiflarim belkigunaydın kızlar
bitki çaylarını ben de cok severım bi ara papatyaya dadanmıstım bi hafta yatmadan içtim sonra alıskanlık yaptı ıcmeden uykum tam gelmıyodu bıraktım ben de
sımdı karısık olan kusburnu,rezene,kimyon vs çay var süt yapsın dıye onu ıcıyorum gunde 1
afiyet bal seker olsun canım sifa olsunBen de limonlu yeşil cay aldım kendime zayiflarim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?