Canim derslerin mi yogun sen hiç böyle demezdim kolaylık diliyorum

Ben de yetostiremiyirum cok yorgun oluyodu. 1. Sınıflar falan ayrıca spora gidiyoruz oglumla. Benim saglik problemi olunca sporu zorunlu hale getirdim

Mutfağı toparladık yarına yemek de var salata ekleriz

Bugün diş tedavisi icin randevu aldim yarin baslayacagim..

Bademseker balık fiyatı ıyiymis benim fırsatım olmadi bu hafta yesek iyi olacak...

E Esila09 hic takini falan verme ne alaka yaa

K kahvemsi mutluluk nasil gecti bugun sağlıklı beslenme

Bugün sagliki beslendim, hava kötü olduğu için yürüyüşe çıkamadım ama evde bisikletim var onu yaptım. Duş aldim, simdi bitki çayı içiyorum.
Bugün iyi gecti :)

Sağol turta sizlere yetişemem birikim konusunda gücümüz yettiğince koyuyorum kenara günün günü var.

Esila yok artık
Ne cesaret ya kim kime takı seti verir. Nasıl bir kişilik

esilacım ben de sasırdım bu ıse yani.
bana göre takı takılabilir ama bunu takı sahibi teklif ederse olur, mesela benim arkadasım evinde ikramlı davet tarz bıse vermıstı kalabalık okumalı, tüm takılarını bozdurdugu için yeni gelin olarak heves edersen benden takabılırsın demıstım çook yakın arkadasım tabi,takmadı o ayrıda seninkinin kendı soylemesı cok acayıp hadi gelınlıgı anlarımda takı nedir ya olmasa noluyo sanki evlenılmıyomu

2. Evliligi kredi cekmisler niye boyle seylere takildi bilmiyorum
Birde o taki o stresli gunlerde esimle uzuldugumuz tek seydir esim kendisi almisti benim sana hediyem olsun demisti 2. Set biraz zor anlasmistik simdi guluyoruz verirsem kiymet vermiyor gibi hissedicem
Nisandakini teklif etsem o zmn yine ayni sey ztn oda mutlu olmaz nisandaki setim cok ince gunlukte kullanilir onu istemiyor ztn.
Birde o zmnlar annemde samimi degildi
Dugune gelmislerdi ama ben hic tanimiyordum
Hadi gelinligi begendin. O hislerini anladim
E taki nedir arkadas ne cesarettir cok mu onemli bence degil ben hic taki telasina dusmedim o yuzden bilmiyorum anlayamiyorum ama yok veremem
Ztn bugun hersey ters
Midem ters donuyor takla atiyor stresten mahvoldum
Sabaha kusmaktan ise gidebilirim insallah
Hazir teklif gelmisken istanbula gitsemmi ama ölürüm ben korkudan :/
Ay esimde bisey diyemiyor akrabasi ameliyat oldu bana telefonla konusabiliyor diyor salaga yattim
Sen nasilsin gokturk iyilestimi kurtuldunuz bak

Sağol turta sizlere yetişemem birikim konusunda gücümüz yettiğince koyuyorum kenara günün günü var.

Esila yok artık
Ne cesaret ya kim kime takı seti verir. Nasıl bir kişilik

Ben hic taki derdine dusmedim onu anlayamiyorum ama yinede ters bisey yazmak istemiyorum hic icimden gelmiyor
Beni asil ittiren 3 yil oncesini sorgulamasi oldu
Esim o zmnlar benden sana hatira kalsin dedi 3 tane kardesimiz var cok yakin akrabalar var kullanirsin dedi gercekten 2 dugunde taktim 3. De bilekligi taktim takabilecegim birsuru dugun daha var.
Sirf tas tasini dusurmeden getirmesi imkansiz ztn
Ay celikten olsada istenmez ya teklif edilirse alirsin yakinlarindan
Git kirala
Of bide o cikti basima darlandimm

Hiic niyetim yok

bence takı olayı unut sen canım ya cokta elzem bıse degıl acıkcası
ıyıyız kuzum nolsun cok sukur sunneti atlattık büyüyor kuzum teyzesi Rabbim güzel günlerini göstersin insAllah

Bugün sagliki beslendim, hava kötü olduğu için yürüyüşe çıkamadım ama evde bisikletim var onu yaptım. Duş aldim, simdi bitki çayı içiyorum.
Bugün iyi gecti :)
Hangi bitki çayı mi iciyorsun
Bi bir kere rahat iyilik diye melisa içtin fazla gevsedik

Günaydın kızlar
Bugün nöbetçiyim okula erken geldim. Birdenbire kış geldi hava bayağı serin ve yağmurlu.
T tatlu canım geçen yıl öglenciydim. Sabahın köründe kalkınca herseyimi yetistiriyordum. Bu yıl tam gün okulun 4.30 da fil an evde oluyorum. Alışamadım bir türlü. Mesela her gün yasin vakıa rahman... Okurdum simdi
Bugün sabah namazimi kildim kahvaltı faslı kahvaltiya tava böreği yaptım. Oğlusun beslenmesini hazırladım biraz mutfağı toparladim paldir kuldur evden çıktım. Okula yarim saatte geliyorum. Okulda kostur kostur eve git tesbihim namazım yemek faslı .......

Ben de limonlu yeşil cay aldım kendime zayiflarim belki

Günaydın çalışkan kızlar
Eşim geç gidecekti kahvaltı yaptık, ardından kahve içtik,
Aylık ortak bütçemizi çıkartmış verdi
Büyüğün harçlığını küçüğün haftaliklarini eklersem 3000tl bana düşen kısmı,
Kendi harcamalarim 250 civarı kredi kartım (taksitli aldığım iki şey) gün param
Haftalık 200tl den mutfak desem birikime kalmaz
Umarım mutfağa 200tl kalır
Namaz kıldım tesbih çektim uzanıyorum uyuyamazsam kalkıp temizliğe devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…