Ne incelemiş yalnız şaşılası durum ya zaten 2. Evliliğimiş böyle şeylerin önemli olmadığını biliyor olması lazım. Verme canım ben yengeme verdim kırılmasın diye aklım kaldı. Sağlam getirdi verdi ama kimseye güven olmaz zaman kötü bana ister fesat diyin ister pinti gerçekten sağ gözümüzden sola güven yok doğru düzgün tanımadığımıza neden güvenelim.taşı düşer kırılır ki benim öyle oldu ikiye ayrıldı canım set üzülürsün pişman olmaktan iyidir veremem demek.

Selam kızlar
Ayy ne soğukk nasıl soğudu böyl.
turta sonbahar unuttu bizi artık canım
Ayaklarım buz kesti
Anneme uğrarım bugün akşama karnıyarık pilav yapıcam

Rabbim kabul etsin canım. Kolay gelsin.

Slm kızlar
Gitti paracıklar kredi kartları faturalar ve bu ay hastane ve eczane masrafımız çok oldu .
İşsiz kalmayın valla PTT para yok öğleden sonra gel diye yolluyor. Araban yoksa mecbur bekleyeceksin araban varsa başka PTT şubesinden çekersin maaşı.
Ne zor yaaaaaa...
bu ay ucu ucuna geçecek gelecek ay kredi kartları taksitlerim yarı yarıya düşüyor ama ısınma faturası gelecek pöfff şiştim

Hiç almadım canım,
0.25 gr nasıldır ki elinde kaybolur gibi geldi,

Kuru fasulye pilav cacık olabilir

Biraz uyudum uyandim simdi...ıyi geldi
iyiniyetli ben dolar degil de euro aldim bir ara azıcık. O da yurt dışı yaparsak olsun elimde diye düşündüm..tabi yurt dışı ancak bikac yıl sonra ins

Ben çok üşüyorum bu yıl nedense...
Heralde kazak giyeceğim yakında..

Eşim biraz geç gelecek.. Ben de aylik ödemeleri hesaplayayim... kk limitini düşurteym biraz daha

Yağmurlu havada iyi uyumuşum :)
Yemeklerimi yaptim,
Çamaşırlari hallettim,
20 günlük elektrik faturasi gelmiş 55 tl.
Görünce şok oldum sonrasi 20 günlük olduğunu farkettim.
Ben de meraktayim gelen zamlarla ne olacak diye. Sen doğalgaz rekortmeni idin aramizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…