- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #42.781
Bende oglusumun sevdiği mozaik pasta yaptım :)Keşke sizlere de ikram edebilseydim aminn
Aynen canım, hava ısınsın ya kış gelmesin daha.Ben de meraktayim gelen zamlarla ne olacak diye. Sen doğalgaz rekortmeni idin aramizda
Yaa o elbiselerin fiyati çok uçuk.Selam kızlar
Yemek gezmek derken ancak vakit buldum. Yarına yemeğim kaldı çorba ve makarna yapıcam yanına.
Sünnet için elbise sordum 1250 dedi şok oldum.
Eşimden de 10 tl aldım kumbaraya söylenip duruyor
Krediler kredi kartları yattı
Bes ödendi onu birikimden say diyor elimde parayı görmeden birikimden sayamıyorum. 5 tl de olsa o kumbarada olacak.
Faturalar haftaya dökülür fazla çamaşır yıkamayım bu hafta belki fayda eder.
Bugün arkadaşlar kombileri yaktık dediler eyvahh eyvahh ekimde yakarsak vay halimize
Valla bu devirde insan kendi kardeşine güvenemiyor.Takı verilmez geri gelip gelmeyeceği belli olmaz.Öyle şeyler oluyorki, karşındaki insana ne kadar güvensende, verdiğin şey geri dönmezse üzülmeyeceksen vereceksin.Borç verdiğinde de aynı şey geçerli,geri gelmezse sineye çekebileceğin miktarda vericeksin.Gelinliği kabul etmeyip takıyı istemekte garip geldi açıkcası.Takıyı alabilmek için önden yolunumu yapmıştı acaba diye düşünüyor insan.Ben hic taki derdine dusmedim onu anlayamiyorum ama yinede ters bisey yazmak istemiyorum hic icimden gelmiyor
Beni asil ittiren 3 yil oncesini sorgulamasi oldu
Esim o zmnlar benden sana hatira kalsin dedi 3 tane kardesimiz var cok yakin akrabalar var kullanirsin dedi gercekten 2 dugunde taktim 3. De bilekligi taktim takabilecegim birsuru dugun daha var.
Sirf tas tasini dusurmeden getirmesi imkansiz ztn
Ay celikten olsada istenmez ya teklif edilirse alirsin yakinlarindan
Git kirala
Of bide o cikti basima darlandimm
RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN CANIMKardesimi doguma aliyorlar kizlar, 30+4 te su an.
Degerleri hizla yukseliyor cok kritik
Premature icin ne gerekir ne yapmak gerekir
Rabbim yardımcısı olsun, sağlıkla çıksınlarKardesimi doguma aliyorlar kizlar, 30+4 te su an.
Degerleri hizla yukseliyor cok kritik
Premature icin ne gerekir ne yapmak gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?