Selam kızlar
Yemek gezmek derken ancak vakit buldum. Yarına yemeğim kaldı çorba ve makarna yapıcam yanına.
Sünnet için elbise sordum 1250 dedi şok oldum.
Eşimden de 10 tl aldım kumbaraya söylenip duruyor
Krediler kredi kartları yattı
Bes ödendi onu birikimden say diyor elimde parayı görmeden birikimden sayamıyorum. 5 tl de olsa o kumbarada olacak.
Faturalar haftaya dökülür fazla çamaşır yıkamayım bu hafta belki fayda eder.
Bugün arkadaşlar kombileri yaktık dediler eyvahh eyvahh ekimde yakarsak vay halimize

Bende cok usuyorum
Evimde olsam ya isitici ya kombi yakardim biraz
Bu aralar cok rahatsizim burada..
Bu aralar size hic iyi haberim yok ztn..
Tepkisizce yalandan gulerek bos konusarak gun geciriyorum..

Biz bebiş alışverişine basladık ihtiyaclarını listeledik emzirme kısmının bebek ve anne kısmını aldık.Gecen ayda bez atesölçet ıslak mendil gibi ürünlerini almıştık.n11 indirimlerindende arabasını alırsak diğerleri daha uygon.gecen hafta küçük bir tatil yaptık resmen enerjim arttı.esşim bugün para verdi çünkü aluşveriş altun derken hiç param kalmamışyı.beni şok etti sen maasına olabildiğince dokunma biriksin dedibu arada güne girdim mesaiyeye kalıyorum iki aydır bunlarlada kendime çeyrekli bileziklerden yapıcam.her ay bebiş içinde 1 gram atıyorum.tatil paramızıda biriktiriyoruz.şükür artık bayagı düzelttik mali durumları

Keşke sizlere de ikram edebilseydim aminn
Bende oglusumun sevdiği mozaik pasta yaptım :)
Ben de meraktayim gelen zamlarla ne olacak diye. Sen doğalgaz rekortmeni idin aramizda
Aynen canım, hava ısınsın ya kış gelmesin daha.
Yaa o elbiselerin fiyati çok uçuk.
Ben henüz açmadım doğalgazi ama bu akşam ciddi serin.

E Esila09 bazen gunler sorunlu gecer sonra düzelir.

Alya86 güle güle kullanın.. tatlı hazırlıklar bunlar..

Kizlar 500 tl dusurdum limiti... 4500 su an..
Limit az olunca harcamaya dikkat ediyoruz
Bence bu şekilde kademeli olarak düşürmek ,kk ni daha az kullanabilmek için mantıklı.

Valla bu devirde insan kendi kardeşine güvenemiyor.Takı verilmez geri gelip gelmeyeceği belli olmaz.Öyle şeyler oluyorki, karşındaki insana ne kadar güvensende, verdiğin şey geri dönmezse üzülmeyeceksen vereceksin.Borç verdiğinde de aynı şey geçerli,geri gelmezse sineye çekebileceğin miktarda vericeksin.Gelinliği kabul etmeyip takıyı istemekte garip geldi açıkcası.Takıyı alabilmek için önden yolunumu yapmıştı acaba diye düşünüyor insan.

Gorustugum belediye ile ilgili bir ipucu yakaladim
Benim iyi oldugum birimde 2 kisi var
Biri ucretsiz izinde
2 olay birer kisiye dusmus, ama yetersiz kalir. Biz bizim kurumda darlaniyoruz. Orada cok yogundur.
Kurum icinde eksiklik varmis.
Isimlerde var simdi sosyal medyada arastiracagim acaba tahmini ne zmn doner
Gece gece aklima nerden geldi nerden buldum yahu

Günaydın, altın çok artmış, elimde 2 gr alacak param var ancak, kışın düşüyor genelde şu an ne yapsam bilemedim..
Bir de benim bes im var, 250 lira kesiliyor her ay, 120 ile başlamıştı, banka kendi artırdı. Her ay 1 gr çekselerdi çok kardaydım 4 yıldır, acaba onu altın hesabına mı çevirsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…