Çok iyi yapmissin allah kabul etsin
Böyle seyler altına bereket artacaktır zaten

Selamlar güzel pazarlar.
Kronik uykucum Allah kabul etsin
Kahvemsi inş. Herşeyin en güzeli olacak yeni işi hayırlı olsun.
Dün memleketteydim.
100 tl gitti
Bugünden itibaren. Deli tasarrufa geçiyorum.
Yaptığım birikimler eve gidecek birikim falan kalmaz sağlık olsun.
Araba satılmadı.kısmet böylemiş.belki satılır hayırlısı ne ise artık ocaktan sonra satmayız ama sigortaları yapılacak.
Pazara 2 haftada bir gidicez hesaba göre ayda 350 tl açığımız kalır
2 3 ay bu şekilde karta borçlanırız illa ki.
Yaza kapatırız belimizi büken doğalgaz olacak. Martta nefes ancak alırız
Stokları iyi ki yaptık
Her kış sıkışıp borçlanıyoruz.
Bu kış inş. O açığı fazla yapmıcam

Herşeyde vardır bir hayır cnm.
Kış aylari zor olacak, doğalgaz malûm, trakyanin soğuğu keza öyle.

Kahvemsim eşinin yeni işi hayırlı olsun canım.

Tatlu canım sen bu yıl daha mi çok yoruluyorsun daha sık gel özletme.

Kızlar dun öğretmen arkadaşlar la yaptığı mız gün bendeydi. 4 küçük altinim daha oldu.
Onlara mercimek köftesi muhallebili kadayıf tatlısı sosyete mantısı salata kek yaptım.
Bol bol muhabbet ettik.
Dünden evim temiz sadece supurecegim.
Yufka ve ıspanak aldirdim eşime börek yapacağım. Çocuklara da patatesli börek yaparım yeter.

B Bademsekerlerim ev de yapacağın tasarrufları bizimlede paylaşırmısın bazen göremediğimiz birşeyi başkası uygulayınca bende uyguluyorum. Doğalgazlı faturaya az kaldı ben egedeyim ama inanın ayazı yetiyor. Dışarısını mantolamaya verdik tabi bütün site sakinleri olarak. Kış başlamadan masraflar yağmur gibi geliyor. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

Bugün biraz detaya girdim salon ve yatak odamin perdelerini yikadim camlarini sildim.

Evi süpürüp sildik eşimle.
Sözde bu pazar çalışmıyorum diye dinlenecektim çocuklar teyzesindeyken nerde..
Işler varken.
Havalar soğuyacak artık, digerlerini haftaiçi halledicem daha da yakinda perde yikamam daha.

Öğleden sonra yeğenimin kızının 1 yaş doğum günü partisine gideceğiz, hediye de alamadim para versem ayıp olmaz dimi.

Bir kahve yapayım biraz mola..

Son düzenleme:
Herşeyde vardır bir hayır cnm.
Kış aylari zor olacak, doğalgaz malûm, trakyanin soğuğu keza öyle.
Canım valla kasımda tamam son 1 2 gün böyle gider. Öyle canım hayır neyse o olsun diye dua ediyorum hep illa olsun demedim zaten satılsın istemiyoruz sigorta yükünü hafifletmek için satalım demiştik.
Canım akan suya dikkat ediyorum faturalarımı zama rağmen düşürmeyi başardım.oğlumun peşinde dedektif gibi dolanıyorum suyu açma elektriği kapat.
Stoklar zaten çok büyük kurtarıcım olacak.
Kombiyi de idare edebildiğim kadar az yakıcam kısık tutarım. Ekstra yaptığım tasarruf olursa aklıma geldikçe yazarım canım

allah kabul etsin canım
Bende bugün cam penceren kapı sildim evi de yarın süpürür silerim kahveye arkadaş geldi temizliğim yarım kaldı benim de artık yarın tamamlarım
Ayıp olmaz canım daha iyi olur bende kız kardeşime para verdim

Allah kabul etsin inşaallah

Selam kızlar
İki gündür hiç dışarı çıkmadım, ev keyfisi ve kafa dinleme ile geçirdim vakti. Aşkı memnu yu ilk bolumunden izlemeye başladım. Nostalji yaptım.
Evi derleyip topladım, epey ütü var yine, dört makina çamaşır her hafta nasıl çıkıyor anlamıyorum, salı tatil diye hiç elimi utuye sürmedim.
Eski bir mesai arkadaşımızin vefat haberi geldi akşam, kalp krizi Çok üzüldüm ve dert ettigim şeylerin ne kadar boş olduğunu tekrar hatırladım. Çok şükür Rabbime bu günlerimizi aratmasın önce sağlık.
Yarın yeni bir gün yeni baslangiclar.
Rabbim utandirmasin

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah

Selam kızlar.
Oğlan gözüm ağrıyor dedi dr a gittik ne olumsuz ne aksi adam şu dr hiç mi ağzından iyi laf çıkmaz moralimizi bozdu yine oğlumunda morali bozuluyor
Bize ilgisiz anne baba muamelesi yapıyor. Ypk durumu değişmez falan oğlum çıktı ağlıyor
Eşim bir yandan söyleniyor hiç güzel konuşmuyor diye.3 damla verdi damlatıcaz. Değiştiricem dr devlete gittim düzelir dedi sağlık ocağı dr umuz olumlu konuştu yaşı küçük toparlar illa değişir diye bu dr çok aksi davranışları kovmaktan beter

Devlet drlarinin çoğu ilgisiz ve insanla nasil konuşacağını bilmiyor ki bu bir de çocuk.
Dünya göze gitmiştim ben uzunca bir zaman önce, birde oraya git vega hastanesinin o taraflarda şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…