Canım benim makinada da var 55 dklik program ama tasarruflu değil.
Bulaşık makinesini ilk aldığımızda o programı kullandım hep ama elektrik faturami yükseltti.
Turtisim biz vandayken elektrik faturamiz hep ödemeyen kisilerinkiler de bizim faturalara yansıyormuş 250 TL aylık fatura öderken sindi 110 TL oduyorum ve makinami burada yenileşim fazla tuketmiuir sanırım farkı bilemiyorum

Turtisim biz vandayken elektrik faturamiz hep ödemeyen kisilerinkiler de bizim faturalara yansıyormuş 250 TL aylık fatura öderken sindi 110 TL oduyorum ve makinami burada yenileşim fazla tuketmiuir sanırım farkı bilemiyorum
Aynı şeyi bende yaşadım cnm ordayken 85 tl öderdim kac yıl once. Şimdi 85 daha hiç ödemedim....

Ama her şehrin kwh m3 fiyatı farkli bu da etkili... biz su yönünden şanslıyız

gecmıs olsn canım annem tas kırdırmıstı bol bol su iç bide maydonoz sanırım ıyi gelıyomus bu durumda
yok cnım saatte sorun yok biz cok kullanıyoruz
Sagol uykucum valla zormuş on gün rapor verdi doktor ancak atlatirsin dedi.
Su faturan hep yuksek mi geliyor?

Spora devam ediyorum ama gram veremiyorum bu ara... belki duraklamadir diyerek vazgeçmiyorum...
Erken kalkınca ütüyü yaptim
Kahvalti da tamam bugun biraz dinlenmeli geçireceğim... ruhen zihnen ve bedenen dinlenmeye ihtiyacım var... tabi bizim afacan rahat durursa

sekerim00 bebisin ismiyle yaşasın...dinlen keyfine bak uyu bol boll..

Bu arada kızkardeşin nasil

Öğrencilerim ve isimlerine bakıyorum hakikaten bazı isimler basarili ahlaklı olurken bazı isimdeki çocuklar yaramaz oluyor...

Ben isim koyarken ister istemez etkilenmiştim..

Kahvaltı sofrası, yuvarlak masa toplantısına döndü sabah sabah.
Eşim artık daha bilinçli davranıyor maddi konularda, hala tam olması gerektiği gibi değil ama hesap kitap yapması, eksik listesi yazması büyük ilerleme.
Birkac yüklü ödeme var, bu ay onları aradan çıkartıp önümüzdeki ay kkni tamamen ödemeyi planlıyoruz. Zaten zorunlu ödemeler dışında hiç kullanmıyoruz ama hastane ve eczane masrafları epey yüksek.
Boş odaya perde yaptırmadım hala 2 sene olacak, ödemeleri yaptiktan sonra belki onu da alırım.
Prim ödemesi bekliyor eşim, düğün takisina takviye olacak bir takam da kalabilir buradan.
Bu yıl daha mesai sezonunu açmadım, çok gerekmedikçe kalmayı planlamiyorum, eşim de sıcak bakmiyor mesaiye zaten.Cok zorda kalirsam takı için kalabilirim.
Bir ay çalışıp on dakikada parayı dağıtmak da ayrı bir mutsuzluk ama çok şükür bir işimiz var diyip üstünde durmuyoruz :))
Kahve keyfi yapıp ev işlerine başlamak lazım

K kahvemsi mutluluk canım e coli bakterisi dedi doktor altı yıl önce hafif bir sistit olmuştum onun dışında enfeksiyon hic olmamıştı. Kum döktügümden sanırım.
Bir de özel hastaneye gittik tonla para aldılar yedi yuz TL yi geçti maalesef tüm kumlar dökülse de mikroptan da kurtulsam Allahın izniyle insallah

Aynı şeyi bende yaşadım cnm ordayken 85 tl öderdim kac yıl once. Şimdi 85 daha hiç ödemedim....

Ama her şehrin kwh m3 fiyatı farkli bu da etkili... biz su yönünden şanslıyız
Öyle de fark iki uç kat kadar var bu kadar olmaz sanırım. Annemler bizdeyjen elektrige bir ay 350 yl odemisligimiz var.

Sagol uykucum valla zormuş on gün rapor verdi doktor ancak atlatirsin dedi.
Su faturan hep yuksek mi geliyor?
şöyle canım bize normalde calısan cocuksuz bı cift olarakta hep fazla gelıyodu cunku biz de devamlı camasır mak duş olur en cok.anneme sık sık gıttıgımızden bulasık cok fazla cıkmıyodu 65-70gelıyodu. e sımdı hep evdeyiz bebek var annemde biz de kalıyo bebişe bız de bakıcak kardesım de haftasonları gelıyo yurttan nüfus arttı fatura da otomatık arttı ama elde yıkama ısını azaltıcam bakalım etkılıcekmı

Kızlar arabayı sattık bugün.
Kısmet bu kadarmış satsak mı satmasak mı çok ikilemde kaldık problem çıkaracak gibiydi kışın masraf olmasın dedik.
Kışı arabadız geçiricez. Rahata alışmak kolay alışkanlıkları bırakmak zor.
Belki biraz daha rahat birikim yaparız
Aralıktaki sigorta masrafından kurtulduk güzel yanından bakayım

Hayırlısı olsun canim

Yavruum maşallah adiyla yasasin..
iyiniyetli ben yaşadım o sıkıntıyı bol suu iç. Bu sürede yesillik tüketirken dikkatli ol, sirkeli suyla dört beş kere yıka, gerekirse çiğ yeme.
Suu iç, bol su ve ilaclarini aksatma
Biz yeni evliyken eşim kum dökmüştü, yok böyle birşey nasıl kıvranıyordu iyiniyetli dikkat et cnm.
Ayy.
O nasılbir fatura doğalgaz gibi hemde kaç yil önce diyorsun.

Doğum esnasinda sormuştu benim dr oğlumun isminin ne olacağıni.
Söyleyince çok yaramaz oluyor bu isimdekiler dedi yok biz karar verdik demiştim,:))
Hayırlı olsun bademcim,
Istiyordunuz zaten hadi bakalım.

Kk borcunu kapatma plânını çok beğendim kahvemsim.

Evet canım hiç karar veremiyorduk.
Bir gecede hop belli oldu. Kısmet öylemiş valla gezmeyi seviyoruz da bol bol yürüyüş yapıcaz artık.

Evet canım hiç karar veremiyorduk.
Bir gecede hop belli oldu. Kısmet öylemiş valla gezmeyi seviyoruz da bol bol yürüyüş yapıcaz artık.
Araca alışınca zor geliyor insana.
Bizde sattiktan sonra rahatı aradık ama masrafsizligini beğendik :)))
Kp inkini kullanıyoruz, o da şu an memlekette.
Çok zorunlu duurumlarda benim babaminkini aliyoruz.
Tabanlarimiza kuvvet

Hanımlar şu faturalarınız gerçekten çok fazla gelmiş yaşanılan yere göre değişiyor demek ücretlendirme
Bizim burada şu gerçekten çok ucuz senelik 100 120 tl lik sayaca su yükletmek yetiyor

Dün doğalgaz şirketini aradım 27 eylülden düne kadar kadar yine fatura yazmaya gelmediler
34 günlük faturam 136 tl
16 ekimde kombiyi yakmaya başladım
Elektrik faturam bu ay 115 tl
Cep tel faturam 52 tl
Eve internet bağlatma gereği duymadım

Varyemez hangi sehirdesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…