- 6 Ağustos 2010
- 40.539
- 72.571
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.481
Uşak’tayımVaryemez hangi sehirdesin?
8 ay ısınma kullanımi oluyor demek o kadar soğuk oralar da.Uşak’tayım
Evet8 ay ısınma kullanımi oluyor demek o kadar soğuk oralar da.
Bizim de trakya kış mevsimi hep ayaz soğuk.
Ne yaptin adama öyle:)Selam kızlar, sabah eşim için dediklerimi geri alıyorum, adamı nazar ettim resmen :)
Biraz hava alalım diye çıktık evden sözde, yemeğe gittik, gezdik. Telefon kılıfı ve ekran koruyucuyu değiştirdim. Dönerken meyve ve birkaç eksiği daha aldık.
Gitmeden evi düzenlemiştik, birazdan çamaşır atacağım.
Yarın da utu ve yemek var
Hava çıkarken güzeldi ama aksama doğru epey serin oldu.Ne yaptin adama öyle:)
Öğlen hava güzeldi de iyi olmuş.
Benim işler de yarina kaldi,
Yemeğim bugüne vardı yarin da birkaç günlük hazirlik yaparim.
Bugünü uyuyarak geçirdim:))
Bir şeyin gerçek olması için önce hayal etmek gerekir niye böyle bakmiyorsunBizim bu ay kiraya zam gelecek doğalgaz da başlar ohh üstüne çocukla okul donusu taksi kullanırız bazı günler...
Eşim uzakta çalısiyor araba onda kalıyor mecburen...
Hayırlısı ise her şey bir düzene girseydi diyorum..
Yani gönlümden geçen bir nebze iyi bir okulda çalışmak oğlumu da orda devam ettirmek ve okula yakin ev satın alabilmek ... ve gerçek şu ki su an hepsi hayal
Kış mevsimini bu yüzden sevmiyorum.Bizim bu ay kiraya zam gelecek doğalgaz da başlar ohh üstüne çocukla okul donusu taksi kullanırız bazı günler...
Yani gönlümden geçen bir nebze iyi bir okulda çalışmak oğlumu da orda devam ettirmek ve okula yakin ev satın alabilmek ... ve gerçek şu ki su an hepsi hayal
Doğru diyorsun cnm,Bir şeyin gerçek olması için önce hayal etmek gerekir niye böyle bakmiyorsun
Ayyy bir sabah olsun hayal gerçek olsun istiyorum artık sabırsızlanıyorum ama vardır bir hayır diyerek susuyorum sonra da..Bir şeyin gerçek olması için önce hayal etmek gerekir niye böyle bakmiyorsun
Hayırlısı olsun canım hep hayırlısını iste RabbimdenAyyy bir sabah olsun hayal gerçek olsun istiyorum artık sabırsızlanıyorum ama vardır bir hayır diyerek susuyorum sonra da..
İnşaallah uzun sürmez hayallerine kavuşmanBizim bu ay kiraya zam gelecek doğalgaz da başlar ohh üstüne çocukla okul donusu taksi kullanırız bazı günler...
Evrene olumlu mesajlar göndermek gerek canımAyyy bir sabah olsun hayal gerçek olsun istiyorum artık sabırsızlanıyorum ama vardır bir hayır diyerek susuyorum sonra da..
Merkezde ılıman canım ben işe merkezde gidiyordum bizim burdan gidince deliye bakar gibi bakardı arkadaşlarım. Girişteki evlerde oturdum boş arazi o zaman oralar 3 şal 2 şapka taktığım günü biliyorum. Merkeze gelince çıkarıyordum hepsini. Buranın soğuna alışamadım hala çok sert8 ay ısınma kullanımi oluyor demek o kadar soğuk oralar da.
Bizim de trakya kış mevsimi hep ayaz soğuk.
Valla şanslısın yine 400 tl ye ev 26 dereceye geliyosa süper benbgecen sene 500 oduyordum 21 dereceyi zor görüyorduk bu sene zamlarla beraber Ne olur bilemiyorum...benim oğlumda bebekken 26 derece yapıyordum kirada otururken ama Doktor ısrarla 22 derece yap diyordu dinlemedim tabi benAloben karamelli_turta valla çok kızlar ya 15gundurde dogalgaz yanıyor bugun hele resmen kar yagıyor gıbı yukselttık evi 26.5 a kısın 400den asagı gelmez o da ne yapcaz bılmıyorum sıcaktan kısamam da bu su işini azaltmam lazım
yükseltmeye yükselttikte olmadı valla dedıgın gibiValla şanslısın yine 400 tl ye ev 26 dereceye geliyosa süper benbgecen sene 500 oduyordum 21 dereceyi zor görüyorduk bu sene zamlarla beraber Ne olur bilemiyorum...benim oğlumda bebekken 26 derece yapıyordum kirada otururken ama Doktor ısrarla 22 derece yap diyordu dinlemedim tabi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?