8 ay ısınma kullanımi oluyor demek o kadar soğuk oralar da.
Bizim de trakya kış mevsimi hep ayaz soğuk.
Evet karamelli_turta bizim buralarda da karasal iklim hakim tam iç ege
Yıl yıl değişkenlikler görülse de kaloriferler tam randımanlı olarak rahat 6 ay yanar
Sonbahar ve ilkbaharda da yanar ama tabi kış mevsiminin soğukları bir başka oluyor
Hele de kuru soğuklar
Allah herkesin yardımcısı olsun

Selam kızlar, sabah eşim için dediklerimi geri alıyorum, adamı nazar ettim resmen :)
Biraz hava alalım diye çıktık evden sözde, yemeğe gittik, gezdik. Telefon kılıfı ve ekran koruyucuyu değiştirdim. Dönerken meyve ve birkaç eksiği daha aldık.
Gitmeden evi düzenlemiştik, birazdan çamaşır atacağım.
Yarın da utu ve yemek var

Ne yaptin adama öyle:)
Öğlen hava güzeldi de iyi olmuş.
Benim işler de yarina kaldi,
Yemeğim bugüne vardı yarin da birkaç günlük hazirlik yaparim.
Bugünü uyuyarak geçirdim:))

Bizim bu ay kiraya zam gelecek doğalgaz da başlar ohh üstüne çocukla okul donusu taksi kullanırız bazı günler...
Eşim uzakta çalısiyor araba onda kalıyor mecburen...
Hayırlısı ise her şey bir düzene girseydi diyorum..

Yani gönlümden geçen bir nebze iyi bir okulda çalışmak oğlumu da orda devam ettirmek ve okula yakin ev satın alabilmek ... ve gerçek şu ki su an hepsi hayal

Ne yaptin adama öyle:)
Öğlen hava güzeldi de iyi olmuş.
Benim işler de yarina kaldi,
Yemeğim bugüne vardı yarin da birkaç günlük hazirlik yaparim.
Bugünü uyuyarak geçirdim:))
Hava çıkarken güzeldi ama aksama doğru epey serin oldu.
Evde yemek olmayinca hep bir bahane ile dışarıdan istiyor ya da dışarı çıkartıyor bizi. Yarın üç dört çeşit yapayım da bahaneler kalksin ortadan :)
Uyuyup dinlenmek de gerekli canım, işyerini biraz yoluna koyup birkaç gün izin kullanip evde dinlenmek istiyorum ben de

Bir şeyin gerçek olması için önce hayal etmek gerekir niye böyle bakmiyorsun

Kış mevsimini bu yüzden sevmiyorum.
Masraflar katlaniyor.
Rabbim gönlüne göre versin tatlucum huzursuzsun sen bulunduğun noktada..

Bir şeyin gerçek olması için önce hayal etmek gerekir niye böyle bakmiyorsun
Doğru diyorsun cnm,
Hayal etmek gerek.
Ve çabalamak.
Istediğimiz herşey için.

İnşaallah uzun sürmez hayallerine kavuşman
18 yıldır hayallerimin peşinden maddi ve manevi bedeller ödeyerek koştum
Gerçekleşenler oldu çok şükür vazgeçtiklerim de
Yeni hayaller peşinde koşmaya devam
herşey sabırla Rabbime sığınarak düzeliyor ☺

8 ay ısınma kullanımi oluyor demek o kadar soğuk oralar da.
Bizim de trakya kış mevsimi hep ayaz soğuk.
Merkezde ılıman canım ben işe merkezde gidiyordum bizim burdan gidince deliye bakar gibi bakardı arkadaşlarım. Girişteki evlerde oturdum boş arazi o zaman oralar 3 şal 2 şapka taktığım günü biliyorum. Merkeze gelince çıkarıyordum hepsini. Buranın soğuna alışamadım hala çok sert

Arkadaşlar çağırdı kahveye
Biraz kafam dağıldı iyi geldi

Valla şanslısın yine 400 tl ye ev 26 dereceye geliyosa süper benbgecen sene 500 oduyordum 21 dereceyi zor görüyorduk bu sene zamlarla beraber Ne olur bilemiyorum...benim oğlumda bebekken 26 derece yapıyordum kirada otururken ama Doktor ısrarla 22 derece yap diyordu dinlemedim tabi ben

kızlar biz de esımle bi degısıklığe gittik normalde esım maasından 1500 kendine bırakıyordu tüm faturaları da o yatırıyor. kalan parayı bana atıyor tüm odemeler vs ben de. ama faturalar cogaldıkca adamcagıza bıse kalmamaya basladı e yola veriyor oglen yemek yıyor bide yaklaşık 12bin bi vergi cezası ödedi bu paranın içinden. artık esım aralıktan ıtıbaren 1250alıcak ve faturalar da bana gecti sonum aydın olsun biz de senin paran benim param yok sadece ödeme birikim işine ben bakıyorum

yükseltmeye yükselttikte olmadı valla dedıgın gibikombide sıkıntı var galiba eşim su ayarını en sona cekti ev ısınmadı bi türlü.400ü ben yaklasık dedım fatura gelmedi henuz gecen sene 300küsür gelmıstı en ck ama bu kadar yakmıyoduk sımdı bebıs ıcın hem soguk gibi gelıyo bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…