- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.821
İnşaallah buralarda olmaya özen göstereceğimVaryemez topigimize sık gelmenden çok memnun oldugumu belirteyim önce, hiç gitmeyin olur mu.
Ben İstanbul'da yaşıyorum. Mali musavirim, özel sektörde çalışıyorum.8,5 yıllık Evliyim.
Ev kredisi ve sağlıkla ilgili çektiğimiz bir kredimiz daha var onu ödüyorum.
Her ay büyük küçük demeden mutlaka birikim yapıyorum.
Yıllar önce sizi hep takipteydim, çok şey öğrendim.
Evlilik sonrası eşimin iflasi, peşine hastalığı derken kk dan ve belki hayattan çok koptum, epey sıkıntılı zamanlar geçirdim. Çok şükür hepsi geride kaldı artık. Buraya geri döndüğümde de sizi aramak için geldim. Eski konuları okudum ve en son bu topikte kaldım.
1,5 yıl önce bütün borclari bitirince evimizi aldık.
Geçen ay ara ödeme yaparak ödeme yaptigimiz rakamı epey düşürdük.
Şu an hedefim sağlıklı ve huzurlu bir hayat.
Evin borcunu 2024e kadar bitirmek de en büyük planım.
Bizim çok içten,seviyeli bir ortamımız var, sürekli gelenler belli burada, kızların hepsini çok seviyorumİnşaallah buralarda olmaya özen göstereceğim
Buranın ortamını sevdim.Yaşasın kadın dayanışması
Senin de zor günler yaşamana üzüldüm inşaallah o zor günler çok geride kalmıştır eminim hepsi birer imtihandı ve sen bu imtihanı inşaallah geçmişsindir canım bundan böyle hep sağlıklı mutlu huzurlu günlerinin olmasını diliyorum
Sınava gir kazan ve Uşak’a gelKızlar toplanın bir fikir verin bana
Ben bir süredir kpssye girmeyi dusunuyorum ama nasıl olur kararsızım
Daha önce Hiç kpssye girmedim.
Ocak ayında 36 yaşında olacağım, yaştan dolayı atama işi nasıl olur bilemiyorum.
Sınava girersem alandan girmem daha avantajlı.
2012 yılında mali müşavirlik sınavlarından sonra da kpss dusuncem vardı ama yaşanan şeyler, geçim sıkıntısı fırsat olmadı.
Hatta şöyle bir hayalim var, sınava girip kalabalık olmayan güzel bir şehirde yeni bir başlangıç yapsak. Eskişehir, Aydın, Uşak, Denizli, Bartın, Balikesir, Sinop gibi mesela.
Eşim sınava girmek istersen desteklerim diyor
Haftasonu bir kurs ile görüşüp bilgi alacağım sınav hakkında
Kafam çok karışık
Amin inş.Estağfirullah canım ama bunları okumak beni çok duygulandırdı
Allah dünyada ve ahirette hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Yaşadıklarım kpss den soğuttuKızlar toplanın bir fikir verin bana
Ocak ayında 36 yaşında olacağım, yaştan dolayı atama işi nasıl olur bilemiyorum.
2012 yılında mali müşavirlik sınavlarından sonra da kpss dusuncem vardı ama yaşanan şeyler, geçim sıkıntısı fırsat olmadı.
Hatta şöyle bir hayalim var, sınava girip kalabalık olmayan güzel bir şehirde yeni bir başlangıç yapsak. Eskişehir, Aydın, Uşak, Denizli, Bartın, Balikesir, Sinop gibi mesela.
Kafam çok karışık
30 yasında, 3,5 aylık anneyim mühendisim kamu kurumundaHanımlar burada kim kaç yaşında evli bekar çocuk sahibi çalışan çalışmayan kısaca kim nasıl bir durumda bahsedebilir misiniz?
Şu şans işi de düşündüren diğer bir konu.Amin inş.
Hep aramızda olun bende uzun yıllar girmedim kahvemsi gibi sizi yeniden bulmak için girmiştim bu topilte kaldım burda olduğum için ve hepinizi tanıdığım için mutluyum en dar anlarımda kimseden alamadığım fikirleri sizlerden alıyorum.
Hiç tanımadığım insanlara yürekten dualar ediyorum.
Yaşadıklarım kpss den soğuttu
Çok çabalafım çpk didindim sonuç hüsran. Eşiminde malum sebeplede hakkı yendi
O yıl girmişti kpssye. gördüğüm kötü örneklerle kpss bana çok büyük şansmış gibi geliyor. Zor üstü zor . ama dene yaparsan yerleşirsen memurluk şahane üst düzey olursan çok iyi maaşları var. Özel gibi her daim kapıya dönük değilsin
Cnm belki yeni bir düzenleme olmuştur ama benim bildiğim devlete girme yaşı 35. İnş gönlüne göre olsun her şeyKızlar toplanın bir fikir verin bana
Kafam çok karışık
Ben de kaybedecek bir şeyim yok ama sınavı kazarisam büyük bir adım olur diye düşünüyorum.Canım gir dene şansını
Olmayacak birşey değil
Hayatın neler getirceğini bilemeyiz kaybedecek birşeyinde olmayacak.
Bende ikinci üniv. Çocuk gelişimi istiyorum ama yerleşme konusu hep soru işareti. Sınavsız geçiş hakkı var ama tekrar emek verip iş bulamamak korkutuyor.
Kahvemsi belki bahsetmişsindir kaçırmış olabilirim özel değilse eşinin sağlık durumu nedir
Maliye bakanlığı 40 yaş görünüyor mevzuatta.Cnm belki yeni bir düzenleme olmuştur ama benim bildiğim devlete girme yaşı 35. İnş gönlüne göre olsun her şey
Hanımlar burada kim kaç yaşında evli bekar çocuk sahibi çalışan çalışmayan kısaca kim nasıl bir durumda bahsedebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?