- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.841
Sağlık sağlık gerçekten en önemli hazinemiz.Merhaba, kk da çok eskilerden biriyim. 43 yaşındayım sağlık teknikeriyim. 2 çocuğum var. Kızım bu yıl ünv başladı. Oğlum özel bir çocuk tam da bugünün gündemi otizmli meleğim var.
6 yıldır otizmle yaşıyoruz. Keşke her yanım borc olsaydı yiyecek ekmeğim bile olmasaydı dilenci olsaydım Suriyeli olsaydım da oğlum sağlıklı olsaydı.
Her şey boş para pul en önemlisi sağlık hep dilimizdedir ama yaşayınca anlıyor insan.
Yıllardır yazmadım girmedim kk ya çünkü sıkıntı diye konuşulanlar anlamsız geliyor artık
Bu başlıkta mantıklı hanımlar var öylesine okuyorum kendime terapi gibi geliyor .
Ünv Hastanesi'nde çalışıyorum. 24 yıl bitiyor. Tek hayalim emeklilik oğlumla birlikte küçük bir kırtasiye dükkanim olsun istiyorum. Bağımsız olsun kendi kendini idare etsin.
Kimseye muhtaç etmesin rabbim kötü insanlardan korusun inşallah .
Ben de kaybedecek bir şeyim yok ama sınavı kazarisam büyük bir adım olur diye düşünüyorum.
Eşimin sagligi şu an gayet iyi, kontr ve tedavileri devam ediyor, ise geri döndü.
Bu sınavı düşündüren kamuda aynı alanda calisanlar oldu en çok canım.K kahvemsi mutluluk
Kendi alanında kamu da çalışan biriyle konuşmanı tavsiye ederim... Sizin bölümde özellikle istanbul da bir dersane etkin idi önceden su an bilmiyorum... kpss ciddi çalışma gerektiriyor. Maas durumu vs öğren cnm... mesela öğretmenler cok aliyor derler. Haberlerde çıkan maaşlar falan yalan o kadar yok..
Benim de yüksek lisans düşüncem var bakalim araştırıyorum
Biz de sizi kendimize yakın buluyoruz ama sizi bulamiyoruz :))Merhaba arkadaşlar
Bir bakayım dedim, eski dostları gördüm... :)
Beni zaten tanıyorsun, bir çok arkadaş da bilir eskilerden, nam ı diğer meyraa ... :)
Bu başlığı ben de kendime yakın buluyorum... :)
Bugün aklımdan geçtin acaba ne yapıyor diyeMerhaba arkadaşlar
Beni zaten tanıyorsun, bir çok arkadaş da bilir eskilerden, nam ı diğer meyraa ... :)
Kacirdigin birşey yok.Canım bildiğim kadarıyla, iş ortamından, gelirinden vs memnundun, neden böyle bir değişiklik ihtiyacı duydun, İstanbul mu yordu seni?
Konuya ortadan daldığım için, kaçırdığım pek çok şey olmuştur tabi...
Biz de sizi kendimize yakın buluyoruz ama sizi bulamiyoruz :))
Bugün aklımdan geçtin acaba ne yapıyor diye
Oldukça zaman geçti yazmayalı diye
Yazdığını görünce sevindim canım
Kacirdigin birşey yok.
İşim ile ilgili sorunum yok memnunum, çok şükür.
Ancak son yıllarda işyerinde rutine dönen bir para sıkıntısı var ve bu beni geleceğim konusunda kaygilandiriyor.
Ve sanırım en büyük sebep artık İstanbul çok boğuyor beni, bizi.
Daha sakin bir yerde yeni bir başlangıç hayali kuruyorum.
Bunun için de memuriyet en büyük fırsat gibi geliyor.
Bilmiyorum belki de macera arıyorum, hayat rutinimi değiştirmek istiyorum
Eşim de tam olarak bu cumleyi kurdu :)Anladım canım, iş tamam, yaparsın da, İstanbul dan ayrı yapabilir misin, onu bilemem... ben yapamam da... :)
Hanımlar burada kim kaç yaşında evli bekar çocuk sahibi çalışan çalışmayan kısaca kim nasıl bir durumda bahsedebilir misiniz?
Canım ne gerekiyorsa devam et,geçmiş olsun.Kizlar yuzde 99 fibroadenom oldugunu soyledi
Fakat meme dokusunun yogun oldugunu buyume oldugunu ama hizini yilda 1 kontrol ile anlayamayacagimizi soyledi.
Hakli nisanda cagirmisti ama ben elimin ayagimin yerini unuttum nisanda neler yasiyordum kaldiki kontrole gideyim
Mr istedi 3 ay sonra kontrole cagirdi
Mr cihazi ariyorum cunku burada cektirirsem 4 bin lira bayilmam lazim
Bulursam cektiricem bulamazsam vericem
Koc univ varmis ama cok dolu
Kardesimin dogumla cakisacak birde yeri col ters
Kahvemsim harika bir plân bu, mutlaka araştır ve dene derim yaparsin sen :)Kızlar toplanın bir fikir verin bana
Ben bir süredir kpssye girmeyi dusunuyorum ama nasıl olur kararsızım
Daha önce Hiç kpssye girmedim.
Ocak ayında 36 yaşında olacağım, yaştan dolayı atama işi nasıl olur bilemiyorum.
Sınava girersem alandan girmem daha avantajlı.
2012 yılında mali müşavirlik sınavlarından sonra da kpss dusuncem vardı ama yaşanan şeyler, geçim sıkıntısı fırsat olmadı.
Hatta şöyle bir hayalim var, sınava girip kalabalık olmayan güzel bir şehirde yeni bir başlangıç yapsak. Eskişehir, Aydın, Uşak, Denizli, Bartın, Balikesir, Sinop gibi mesela.
Eşim sınava girmek istersen desteklerim diyor
Haftasonu bir kurs ile görüşüp bilgi alacağım sınav hakkında
Kafam çok karışık
Aramiza hoşgeldiniz,Merhaba, kk da çok eskilerden biriyim. 43 yaşındayım sağlık teknikeriyim. 2 çocuğum var. Kızım bu yıl ünv başladı. Oğlum özel bir çocuk tam da bugünün gündemi otizmli meleğim var.
6 yıldır otizmle yaşıyoruz. Keşke her yanım borc olsaydı yiyecek ekmeğim bile olmasaydı dilenci olsaydım Suriyeli olsaydım da oğlum sağlıklı olsaydı.
Her şey boş para pul en önemlisi sağlık hep dilimizdedir ama yaşayınca anlıyor insan.
Yıllardır yazmadım girmedim kk ya çünkü sıkıntı diye konuşulanlar anlamsız geliyor artık
Bu başlıkta mantıklı hanımlar var öylesine okuyorum kendime terapi gibi geliyor .
Ünv Hastanesi'nde çalışıyorum. 24 yıl bitiyor. Tek hayalim emeklilik oğlumla birlikte küçük bir kırtasiye dükkanim olsun istiyorum. Bağımsız olsun kendi kendini idare etsin.
Kimseye muhtaç etmesin rabbim kötü insanlardan korusun inşallah .
Meyraa gelmiş:)Merhaba arkadaşlar
Eşim de tam olarak bu cumleyi kurdu :)
Sen başka yerde yasayamazsin diye de bitirdi :))
Bakalım artık nasipte ne varsa
Varyemez bende 34 yaşındayım evliyim, iki oğlum var 12 ve 7 yasinda.
Özel sektörde çalışıyorum 16 yıldır aktif.
Aslen bulgaristan göçmeniyim:)
Büyük 89 göçünce ailemle geldik.
Artık trakyalı sayılırım 30 yil oldu.
Canım ne gerekiyorsa devam et,geçmiş olsun.
Kahvemsim harika bir plân bu, mutlaka araştır ve dene derim yaparsin sen :)
Aramiza hoşgeldiniz,
Hep gelin lütfen.
Meyraa gelmiş:)
Hoşgeldiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?