- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.861
Ve tabiki hep bekledim ama gelmiyordamla cikolata ...
Canım Allah yardımcın olsun. Emeklilik için bazı haklar var özel çocukları olanlara. Belki biliyorsundur zaten de yazmak istedim. Yengem o haktan yararlanıp emeklilik için yaşa takılmadı sanırım. Çok detaylı bilmiyorum. Kuzenim yürümüyor ve konuşmuyor. Otizmli olan çocuklar için de bu kanun geçerli olabilir. Bir araştır istersen. Bencil bir toplum olduk çıktık. Allah hepimize yardım etsin.Merhaba, kk da çok eskilerden biriyim. 43 yaşındayım sağlık teknikeriyim. 2 çocuğum var. Kızım bu yıl ünv başladı. Oğlum özel bir çocuk tam da bugünün gündemi otizmli meleğim var.
6 yıldır otizmle yaşıyoruz. Keşke her yanım borc olsaydı yiyecek ekmeğim bile olmasaydı dilenci olsaydım Suriyeli olsaydım da oğlum sağlıklı olsaydı.
Her şey boş para pul en önemlisi sağlık hep dilimizdedir ama yaşayınca anlıyor insan.
Yıllardır yazmadım girmedim kk ya çünkü sıkıntı diye konuşulanlar anlamsız geliyor artık
Bu başlıkta mantıklı hanımlar var öylesine okuyorum kendime terapi gibi geliyor .
Ünv Hastanesi'nde çalışıyorum. 24 yıl bitiyor. Tek hayalim emeklilik oğlumla birlikte küçük bir kırtasiye dükkanim olsun istiyorum. Bağımsız olsun kendi kendini idare etsin.
Kimseye muhtaç etmesin rabbim kötü insanlardan korusun inşallah .
Sen de mi mali müşavirdin yanlış da hatırlıyor olabilirim.
HoşgeldinizMerhaba arkadaşlar
Bir bakayım dedim, eski dostları gördüm... :)
Beni zaten tanıyorsun, bir çok arkadaş da bilir eskilerden, nam ı diğer meyraa ... :)
Bu başlığı ben de kendime yakın buluyorum... :)
O yüzden soruyorum. Yıpranma hakkı veriliyor. Benim işim gereği de yıpranma halihazırda alıyorum. İkisi birden oluyor mu ? Onu merak ediyorum. Hiç örnek bir karar bulamadım.Canım Allah yardımcın olsun. Emeklilik için bazı haklar var özel çocukları olanlara. Belki biliyorsundur zaten de yazmak istedim. Yengem o haktan yararlanıp emeklilik için yaşa takılmadı sanırım. Çok detaylı bilmiyorum. Kuzenim yürümüyor ve konuşmuyor. Otizmli olan çocuklar için de bu kanun geçerli olabilir. Bir araştır istersen. Bencil bir toplum olduk çıktık. Allah hepimize yardım etsin.
Sen de mi mali müşavirdin yanlış da hatırlıyor olabilirim.
Hoşgeldiniz
Eski tanıdıkları görünce mutlu oldum iyi ki geldiniz
Kızlar günaydın kandiliniz cumanız mübarek olsun Dualarımızı Rabbim eğlesin
Oğlumla erkenciyiz biraz keyif yapalım anneme. Giderim
Ayrıntılı bilgim yok cnm maalesefO yüzden soruyorum. Yıpranma hakkı veriliyor. Benim işim gereği de yıpranma halihazırda alıyorum. İkisi birden oluyor mu ? Onu merak ediyorum. Hiç örnek bir karar bulamadım.
canım ben eşimin ailesinden ve kendisinden neredeyse 2 seneye yakın sıkıtılar yaşamadım ve eşimin ailesi beni istememesine eşimin beni aşilesine karşı savunmamasından çok tartışırdık ben yokmuşum gibi davranırlardı eşimde sana öyle geliyordur ediyordur derdi ama en sonunda patladım ve eşime dediğim tek şeyana kuzusu da degıl onlarla cok vakıt gecırmıyor ama lafda soylemez yanı , bı bana gelınce cenesı acılıyor masallahı var , ben tatsızlık olmasın gıt uyar bak bana boyle boyle yapıyorlar dıye konusuyordum kendısıyle sonradan hep ben sıkayet edıyorum oldu benı anlamıyor dınlemıyor ,
esınızın sorunları kabul etmesı gecde olsa guzel , es aılesı ıle uzak oturmanız cok fazla artı yonlumerhaba kızlar haırlı cumalar hayırlı kandiller dualarda buluşmak unutulmamak dileğiyle
Herkes kendinden bahsetmiş bende tanıtayım kendimi
30 yaşında 2 prenses (5.5 ve 1.5 yaşlarında)annesi ve 7 yıldır evliyim
10 yıldır devlet memuruyum izmirdeyim
E Esila09 canım çok geçmiş olsun
canım ben eşimin ailesinden ve kendisinden neredeyse 2 seneye yakın sıkıtılar yaşamadım ve eşimin ailesi beni istememesine eşimin beni aşilesine karşı savunmamasından çok tartışırdık ben yokmuşum gibi davranırlardı eşimde sana öyle geliyordur ediyordur derdi ama en sonunda patladım ve eşime dediğim tek şey
Ben:'' ben artık tartışmak kavga etmek istemiyorum ailen yüzünden her daim 3. şahıslar yüzünden kavgalar tartışmalarımız oluyor ve artık sana tüm olup bitenleri kavgasız tartımasız anlatıp altın tepsiyle önüne bırakıyorum otur adam gibi düşün et ben yoruldum.
Eşim: ben herşeyin farkındayım ama ne yapabilirim bir tarafta ailem bir tarafta eşim sende beni anla denge kurmak zorundayım ve nolur sende anlayışla karşıla sen onlarla değil benimle evlisin ve ben seni istedim o yüzden artık kimse için kavga tartışma olmayacak'' dedi ve gerçekten artık denge sağlandı tartışmalarımız şükür yok(ailesi yüzünden) 2-3 ayda 1 kere gider 1 gece kalır döneriz ve aramızda da resmiyet vardır hala da devam eder o yüzden sende sakince güzelce konuş belki işe yarar
Canım merhaba, benzer bir süreçten geçtiğimiz için yazmak istedim. Biz de arabayı sattık 85 e, elimizde de 30 bin vardı o paraya idarelik bir araba aldık. Ama araba satılmadan da bakıyorduk ama çok net karar veremiyorduk. O yüzden önce arabayı satıp sonra bakmaya karar verdik ve süreç ondan sonra daha rahat ve kolay oldu. Bak nerdeyse 2 . Taksidi ödeyeceğiz. Oğluş 2.5 yaşında keşke yeni doğunca alsaymışız 2.5 yılı biterdi bile. yani yerinde olsam küçükken alırım.ara ödeme de yapıp çok büyümeden bitirirsin borcu canım. Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?