Canım Allah yardımcın olsun. Emeklilik için bazı haklar var özel çocukları olanlara. Belki biliyorsundur zaten de yazmak istedim. Yengem o haktan yararlanıp emeklilik için yaşa takılmadı sanırım. Çok detaylı bilmiyorum. Kuzenim yürümüyor ve konuşmuyor. Otizmli olan çocuklar için de bu kanun geçerli olabilir. Bir araştır istersen. Bencil bir toplum olduk çıktık. Allah hepimize yardım etsin.

Merhaba arkadaşlar
Bir bakayım dedim, eski dostları gördüm... :)

Beni zaten tanıyorsun, bir çok arkadaş da bilir eskilerden, nam ı diğer meyraa ... :)

Bu başlığı ben de kendime yakın buluyorum... :)
Hoşgeldiniz
Eski tanıdıkları görünce mutlu oldum iyi ki geldiniz

Kızlar günaydın kandiliniz cumanız mübarek olsun Dualarımızı Rabbim eğlesin

Oğlumla erkenciyiz biraz keyif yapalım anneme. Giderim

O yüzden soruyorum. Yıpranma hakkı veriliyor. Benim işim gereği de yıpranma halihazırda alıyorum. İkisi birden oluyor mu ? Onu merak ediyorum. Hiç örnek bir karar bulamadım.

Hoşgeldiniz
Eski tanıdıkları görünce mutlu oldum iyi ki geldiniz

Kızlar günaydın kandiliniz cumanız mübarek olsun Dualarımızı Rabbim eğlesin

Oğlumla erkenciyiz biraz keyif yapalım anneme. Giderim

Hoşbulduk...

Kesinlikle, ben de mutlu oluyorum... :)

Canım merhaba, benzer bir süreçten geçtiğimiz için yazmak istedim. Biz de arabayı sattık 85 e, elimizde de 30 bin vardı o paraya idarelik bir araba aldık. Ama araba satılmadan da bakıyorduk ama çok net karar veremiyorduk. O yüzden önce arabayı satıp sonra bakmaya karar verdik ve süreç ondan sonra daha rahat ve kolay oldu. Bak nerdeyse 2 . Taksidi ödeyeceğiz. Oğluş 2.5 yaşında keşke yeni doğunca alsaymışız 2.5 yılı biterdi bile. yani yerinde olsam küçükken alırım.ara ödeme de yapıp çok büyümeden bitirirsin borcu canım. Sevgiler

merhaba kızlar haırlı cumalar hayırlı kandiller dualarda buluşmak unutulmamak dileğiyle
Herkes kendinden bahsetmiş bende tanıtayım kendimi
30 yaşında 2 prenses (5.5 ve 1.5 yaşlarında)annesi ve 7 yıldır evliyim
10 yıldır devlet memuruyum izmirdeyim
E Esila09 canım çok geçmiş olsun canım ben eşimin ailesinden ve kendisinden neredeyse 2 seneye yakın sıkıtılar yaşamadım ve eşimin ailesi beni istememesine eşimin beni aşilesine karşı savunmamasından çok tartışırdık ben yokmuşum gibi davranırlardı eşimde sana öyle geliyordur ediyordur derdi ama en sonunda patladım ve eşime dediğim tek şey
Ben:'' ben artık tartışmak kavga etmek istemiyorum ailen yüzünden her daim 3. şahıslar yüzünden kavgalar tartışmalarımız oluyor ve artık sana tüm olup bitenleri kavgasız tartımasız anlatıp altın tepsiyle önüne bırakıyorum otur adam gibi düşün et ben yoruldum.
Eşim: ben herşeyin farkındayım ama ne yapabilirim bir tarafta ailem bir tarafta eşim sende beni anla denge kurmak zorundayım ve nolur sende anlayışla karşıla sen onlarla değil benimle evlisin ve ben seni istedim o yüzden artık kimse için kavga tartışma olmayacak'' dedi ve gerçekten artık denge sağlandı tartışmalarımız şükür yok(ailesi yüzünden) 2-3 ayda 1 kere gider 1 gece kalır döneriz ve aramızda da resmiyet vardır hala da devam eder o yüzden sende sakince güzelce konuş belki işe yarar

Karamelli turta ben tencerelere baktim begenmedim bu seferkiler baska sanki cok boyali geldi bana
Ama celiklerde vardi evime yakin yerden alicam
Nasil aliyorsam en ucuz 4 bin mr ucreti is yerinde hesaplara bloke gelmis maas alip almayacagimiz soru isareti
Yonetim alirsiniz diyomus ama islemleri yapacak arkadaslar zor diyor
( memur isci icin sirket ztn alamayacak )
Beni bi gulme tutuyo
Cook iyi oldu coook
Herkes ettigini buluyor

esınızın sorunları kabul etmesı gecde olsa guzel , es aılesı ıle uzak oturmanız cok fazla artı yonlu
bız altlı ustlu oturuyoruz uzak olsak belkı bu kadar yogun sıkıntılar yasamazdık
benım sorun bıraz da esım hatalı olduklarını kabul etmemekle beraber bana sureklı savunma durumunda aılesını , bende kendımı yanlız ve yorgun hıssedıyorum dogal olarak tartısmaların sonunu alamıyoruz

kronikuykucu seni etiketlemeyi unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…