merhaba altın kızlar... ben de buralara birikim ve sadeleşmeyle daha çok ilgilenmeye başladığım zamanlarda geldim. Varyemez sizin topik ve sadelikle ilgili bir çok konu bakış açımın genişlemesinde çok faydalı oldu, teşekkür ediyorum bunun için. ve tabii ki buradaki kızların hepsi altın değerinde ve gerçekten ben de hepinizi çok seviyorum bir de tr_lelli var gönlü güzel arkadaşım yeri bende ayrıdır... ama topiğine uğramaya çok zaman olmuyor. buraya da pek yazamıyorum gerçi, ancak okuyabiliyorum genelde. ama dua ederken aklıma sıklıkla geliyorsunuz.
Kandiliniz mübarek olsun, gönülden sevgilerle...

inşallah eşinde en kısa sürede düzelir rabbim yardımcın olsun canım

Ben de tanıtayım kuzular
7 senelik evliyim.
Eşimin ailesine 5.5 sene katlandım sonra patladım ve görüşmüyoruz.
Kırgınım daha çok da öfkeliyim
Üni mezunu işsizim
Eşim de şu sıralar işsiz mühendis.
Henüz bebeğimiz yok. İnş mübarek günün hatırına hemencecik oluverir.
Tasarrufa da Allah’ın izni ile ocakta başlayacağım her ay bir gr ya da bir çeyrek planlıyorum. Black friday den az zararla kurtulursam tabi :)

-Pandora- çok sevindim Allah analı babalı büyütmek nasip olsun böyle güzel bir günde paylaştın. Tutumlu hanımlar cumanız ve kandiliniz mübarek olsun. Alya_Şura inşallah buradan sende verirsin bebek haberini. Ben Ocak-2020 den sonra buradan birikim kısmına katılacagım kesin kararlıyım. Bugün 2176 liralık altın aldık ama onu buraya dahil edemiyorum düğün sezonu için. Evliyim 2 prenses annesiyim artık çalışmıyorum ev hanımıyım eşim devlet memuru herkes gibi bizimde biraz birşeyler sahibi olmamıza rabbim nasip etti binlerce kez şükürler olsun. Sağlığımız yerinde olsun daha neler alırız. Tatlu ben yine kilo almaya başladım durduramıyorum kendimi yememem lazım.

Ayyyy bu manzaralar nasıl tanıdık.
Vergi borcumu vardı. Bizede çok kez oldu. Birde taşeron firmadaydım kaç kez maaş almam gecikti.ne o belediye.

Selam kizlar, çok kosusturmacali ve yorucu bir gün geçirdim. Sanırım yeni yeni hastaliklarim var. Sabah doktora gittim, biri diğerine derken hastanede epey zaman gecirdim.
Öğlen biryerlere daha uğradım.
Şirkete geçince ek odemeleri yaptık.
Akşam yemek sonrası bu ayki bütçeyi yazdık, hesap kitap işlerini hallettik.
Bazanin altını temizledim, üç tane daha kabanim çıktı hurçtan. Ne kizdim kendime, zamanında ne çok almışım. Hepsini satışa çıkardım.
Duş alıp boş boş oturacagim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…