- 6 Ağustos 2018
- 231
- 855
- 53
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.881
inşallah eşinde en kısa sürede düzelir rabbim yardımcın olsun canımesınızın sorunları kabul etmesı gecde olsa guzel , es aılesı ıle uzak oturmanız cok fazla artı yonlu
bız altlı ustlu oturuyoruz uzak olsak belkı bu kadar yogun sıkıntılar yasamazdık
benım sorun bıraz da esım hatalı olduklarını kabul etmemekle beraber bana sureklı savunma durumunda aılesını , bende kendımı yanlız ve yorgun hıssedıyorum dogal olarak tartısmaların sonunu alamıyoruz
hoşgeldiniz
Amin çok tesekkur ederım inşallah bıan once aklı basına gelırinşallah eşinde en kısa sürede düzelir rabbim yardımcın olsun canım
cok tsk ederım cnım evett hikayemiz cok benzıyor bakalım ınsAllah bıze de nasip olur Allah ödeme kolaylıgı versin size dekronikuykucu seni etiketlemeyi unutmuşum
Maşallah canimm allah sağlıkla mutlulukla buyutmeyi nasip etsinSelam kızlar
Ben doğum yaptım, bebeğim 17 günlük oldu bile
Amin canım :)Maşallah canimm allah sağlıkla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin
Selam kızlar
Ayyyy bu manzaralar nasıl tanıdık.Karamelli turta ben tencerelere baktim begenmedim bu seferkiler baska sanki cok boyali geldi bana
Ama celiklerde vardi evime yakin yerden alicam
Nasil aliyorsam en ucuz 4 bin mr ucreti is yerinde hesaplara bloke gelmis maas alip almayacagimiz soru isareti
Yonetim alirsiniz diyomus ama islemleri yapacak arkadaslar zor diyor
( memur isci icin sirket ztn alamayacak)
Beni bi gulme tutuyo
Cook iyi oldu coook
Herkes ettigini buluyor
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünSelam kızlar
Hadi gözünüz aydın, hayırlı olsun.Selam kızlar
Ben birazcik çok azıcık aldım, 269,5 dan.Kizlar bugun düşüş vardi altin da dövizde insallah alım yapanlar olmuştur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?