Allah razi olsun canim

Ayyyy bu manzaralar nasıl tanıdık.
Vergi borcumu vardı. Bizede çok kez oldu. Birde taşeron firmadaydım kaç kez maaş almam gecikti.ne o belediye.

Yok kiz bizim dava baska bosver
Aksam 5ten sonra gorev degisikligine gidildi pazartesiye Allah kerim
Catlamam insallah 2 gunde

Hayırlı kandiller canım, son mesajını okudum az önce.
Allah yardımcın olsun, valla kısa sürede herşeyi çok iyi hallettin. Ağız tadıyla oturmak nasip olsun
Amin ama gercekden bittim.
Su halimle okadar zormus ki.
Rabbim kiraci olan herkese mubarek gün ev nasip etsin.
Herkesin duzeni olsun insallah.

O yüzden soruyorum. Yıpranma hakkı veriliyor. Benim işim gereği de yıpranma halihazırda alıyorum. İkisi birden oluyor mu ? Onu merak ediyorum. Hiç örnek bir karar bulamadım.
İyi akşamlar buranın sessiz okuyucularındanım ben de kadrolu anasınıfı öğretmeniyim devlet okulunda bir oğlum var süreğen hastalıkları var ama engelli raporu yok oğlum gibi doğum engelli raporu alan aileler var ama bir türlü kısmet olmadı.Yazınızı görünce sormak istedim bir engelli raporu alsak süreğen hastalıklarından dolayı yıpranma payı ve emeklilikte yaşa takılmama söz konusu olabilir mi benim ve eşim için.Eşim de memur devlet kurumunda yardımcı olursanız sevinirim.

Esila tava ve karnıyarık pilav tenceresini aldım, bakalım şansıma artık.
Sizi de aramizda görmeyi çok isteriz

Tatlum bayılıyorum sizin bu plân programla işleri yapmaniza :)

Mesajların hepsini alıntılayamadım kızlar, teşekkür ederiz :) Gece mesaisinde emzirirken yazıyorum. Anne olmak çok güzel bir duyguymuş.Hepinizin kandili mübarek olsun.

kronikuykucu ismi Doruk oldu kuzumun.
karamelli_turta bebişimi geleceğin birikimcisi yapacağım. Adına bir altın hesabı açtık, ona hediye gelen altınları ve bizim eklediklerimizi adına biriktireceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…