- 6 Ağustos 2010
- 40.535
- 72.562
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.901
Allah razi olsun canimmerhaba altın kızlar... ben de buralara birikim ve sadeleşmeyle daha çok ilgilenmeye başladığım zamanlarda geldim.Varyemez sizin topik ve sadelikle ilgili bir çok konu bakış açımın genişlemesinde çok faydalı oldu, teşekkür ediyorum bunun için. ve tabii ki buradaki kızların hepsi altın değerinde ve gerçekten ben de hepinizi çok seviyorum bir de tr_lelli var gönlü güzel arkadaşım yeri bende ayrıdır... ama topiğine uğramaya çok zaman olmuyor. buraya da pek yazamıyorum gerçi, ancak okuyabiliyorum genelde. ama dua ederken aklıma sıklıkla geliyorsunuz.
Kandiliniz mübarek olsun, gönülden sevgilerle...
Oooo lelli topigimize şereflendirmisAllah razi olsun canim
Ayyyy bu manzaralar nasıl tanıdık.
Vergi borcumu vardı. Bizede çok kez oldu. Birde taşeron firmadaydım kaç kez maaş almam gecikti.ne o belediye.
Oooo lelli topigimize şereflendirmis
Hayırlı kandiller canım, son mesajını okudum az önce.kalpler bir
Hayirli kandiller canim
Amin ama gercekden bittim.Hayırlı kandiller canım, son mesajını okudum az önce.
Allah yardımcın olsun, valla kısa sürede herşeyi çok iyi hallettin. Ağız tadıyla oturmak nasip olsun
ayy hayırlı olsun cok sevındım Allah analı babalı büyütsün ismi ne minnosun masAllahSelam kızlar
Ben doğum yaptım, bebeğim 17 günlük oldu bile
Bu belediyelerin dertleri bitmiyor. Birini yıpratmak istiyorsan belediyede iş ver çöker gider valla.Yok kiz bizim dava baska bosver
Aksam 5ten sonra gorev degisikligine gidildi pazartesiye Allah kerim
Catlamam insallah 2 gunde
Bereketli olsun iyi yapmissin..Ben birazcik çok azıcık aldım, 269,5 dan.
Canım Allah yardımcın olsun. Emeklilik için bazı haklar var özel çocukları olanlara. Belki biliyorsundur zaten de yazmak istedim. Yengem o haktan yararlanıp emeklilik için yaşa takılmadı sanırım. Çok detaylı bilmiyorum. Kuzenim yürümüyor ve konuşmuyor. Otizmli olan çocuklar için de bu kanun geçerli olabilir. Bir araştır istersen. Bencil bir toplum olduk çıktık. Allah hepimize yardım etsin.
İyi akşamlar buranın sessiz okuyucularındanım ben de kadrolu anasınıfı öğretmeniyim devlet okulunda bir oğlum var süreğen hastalıkları var ama engelli raporu yok oğlum gibi doğum engelli raporu alan aileler var ama bir türlü kısmet olmadı.Yazınızı görünce sormak istedim bir engelli raporu alsak süreğen hastalıklarından dolayı yıpranma payı ve emeklilikte yaşa takılmama söz konusu olabilir mi benim ve eşim için.Eşim de memur devlet kurumunda yardımcı olursanız sevinirim.O yüzden soruyorum. Yıpranma hakkı veriliyor. Benim işim gereği de yıpranma halihazırda alıyorum. İkisi birden oluyor mu ? Onu merak ediyorum. Hiç örnek bir karar bulamadım.
Selam kızlarSelam kızlar
Ben doğum yaptım, bebeğim 17 günlük oldu bile
Esila tava ve karnıyarık pilav tenceresini aldım, bakalım şansıma artık.Karamelli turta ben tencerelere baktim begenmedim bu seferkiler baska sanki cok boyali geldi bana
Ama celiklerde vardi evime yakin yerden alicam
Nasil aliyorsam en ucuz 4 bin mr ucreti is yerinde hesaplara bloke gelmis maas alip almayacagimiz soru isareti
Yonetim alirsiniz diyomus ama islemleri yapacak arkadaslar zor diyor
( memur isci icin sirket ztn alamayacak)
Beni bi gulme tutuyo
Cook iyi oldu coook
Herkes ettigini buluyor
Sizi de aramizda görmeyi çok isteriz
Merhaba. Mesaji yanlis topige yazinca, silmek zorunda kalmistim. Firsat buldukca okuyorum sizleri.Esila tava ve karnıyarık pilav tenceresini aldım, bakalım şansıma artık.
Sizi de aramizda görmeyi çok isteriz
Tatlum bayılıyorum sizin bu plân programla işleri yapmaniza :)Aralık basında kapatırım demek istedim...
Bugünden yoğurtları mayaladık..
Perdeleri de yıkadık.
Pazar listesi yaptik. Esim alacak
Gereksiz harcama önüne geçmek adına bana market yasağı koyduk
Yarın ev süpürme ve yemek işiyle uğraşırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?