- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.921
Gunaydin kızlar
Güne bir makina çamaşır yıkayarak başladım.
Hazırlanıp anne geçeceğim.
Bugün gezme gunum
Canım çok detaylı bilmiyorum . Amcamın oğlu doğumda zarar gördü o nedenle engelli ve devletin verdiği bir hak varmış emekli oldu yaşa takılmadan ve tam da gününü doldurmadı sanırım emeklilik için son senelerindeydi.İyi akşamlar buranın sessiz okuyucularındanım ben de kadrolu anasınıfı öğretmeniyim devlet okulunda bir oğlum var süreğen hastalıkları var ama engelli raporu yok oğlum gibi doğum engelli raporu alan aileler var ama bir türlü kısmet olmadı.Yazınızı görünce sormak istedim bir engelli raporu alsak süreğen hastalıklarından dolayı yıpranma payı ve emeklilikte yaşa takılmama söz konusu olabilir mi benim ve eşim için.Eşim de memur devlet kurumunda yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim sağolun.Canım çok detaylı bilmiyorum . Amcamın oğlu doğumda zarar gördü o nedenle engelli ve devletin verdiği bir hak varmış emekli oldu yaşa takılmadan ve tam da gününü doldurmadı sanırım emeklilik için son senelerindeydi.
O zaman tüm kk kadınlarının çamaşır günü kutlu olsun diyorum :))
Hava nasıl güzel, nasıl parlak bir gökyüzü var.
Denizi görünce nasıl huzurla doliyorum.
Annem bugün yalnız, kahvaltıdan sonra disari çıkarız, şartlar uygun :)
Meyraa bende Avrupa'dan Anadolu'ya geçiyorum. Köprünün tam üstündeyim :))
:) bugün kıta değiştiriyoruz desene.... beredeyse köprüde selamlaşacaktık... :) gerçi biz genelde Avrasya yı kullanıyoruz... :)
MerhabaMerhabalar, bende topiğinizi takipteyim sizden öğrendiklerimi tasarruflu olmaya çalışıyorum. Özellikle sizin yazılarınızı okumaktan keyif alıp örnek alıyorum K kahvemsi mutlulukkaramelli_turta Ara sıra yazıyordum artık aranıza katılmak istiyorum..herkes kendini tanıtmış benden tanıtayım. 28 yaşındayım 3.5 senelik evliyim 13 aylık kızım var. 5 seneden beri özel sektörde çalışıyorum. Birikim olarak eşimle ortak birikim yapıyoruz. Gr altın olarak bende birikiyor tl olarak eşimde birikiyor. İlk hedefimiz birkaç ay içinde araba almak. İnşallah Hepimiz hedefimizi tuttururuz
Selâm canım kolay gelsin:)Selam kızlar
Oğlumun kapamasını yapıyoruz o arada yazayım dedim.
Miniğimde boyama yapıyor.
Bende kahve içiyorum sabahtan beri dolap içi temizledim erzak dolabını sildim.
Kaşık çatallığı çıkardım toparladım. 2 posta çamaşır attım.
Bugün konserve fasulye açıcam yanına pilav yaparım
İlk konserve açışım zamanı geldi sanırım
Kumbaraya 5 tl attım. Az az biriktirmeye çalışıyorum. Aralık sonu patlatıcam
Evi süpürüp silicem koltuk örtüsü iç çamaşırı yıkıcam 2 posta daha çamaşır atarım
Banyo yıkanacak. Kütüphaneden
Aldığımız kitapları okuruz.
Günü bitiricez. Bu arada kitap masrafından dolayı kütüphaneden alıyorum artık masrafları düşürdüm oğlumada alıyorum 15 günde 3 kitap hakkı var.
Ben orjinal Avrupali'yim :)Aaa aynı tarafa geçiyormuşuz... :) sen Anadolu da değil miydin zaten
Hoşgeldiniz, o zaman artık sık sık beklerizMerhabalar, bende topiğinizi takipteyim sizden öğrendiklerimi tasarruflu olmaya çalışıyorum. Özellikle sizin yazılarınızı okumaktan keyif alıp örnek alıyorum K kahvemsi mutlulukkaramelli_turta Ara sıra yazıyordum artık aranıza katılmak istiyorum..herkes kendini tanıtmış benden tanıtayım. 28 yaşındayım 3.5 senelik evliyim 13 aylık kızım var. 5 seneden beri özel sektörde çalışıyorum. Birikim olarak eşimle ortak birikim yapıyoruz. Gr altın olarak bende birikiyor tl olarak eşimde birikiyor. İlk hedefimiz birkaç ay içinde araba almak. İnşallah Hepimiz hedefimizi tuttururuz
Bereketli olsun birikimin52 hafta kumbarasina 20 tl attim.
Bu arada su faturama ne olduysa bu ay 67 tl geldi,
Elektrik 85 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?