Gunaydin kızlar
Güne bir makina çamaşır yıkayarak başladım.
Hazırlanıp anne geçeceğim.
Bugün gezme gunum

Günaydınlaaaar :)

Bu kadar olur, oğlanlar babalarıyla etüde gittiler, ben de bir makina çamaşır attım, durunca asıp, kızımla anneme kahvaltıya geçeceğiz, kız kardeşim de gelecek... :)

Akşam da, karşıda (Anadolu yakası) bir sünnet düğününe gideceğiz.,, bugün programım çok yoğun değil yani, normalde elli program olurdu :)

Günaydın hanımlar

-Pandora- bebeğin hayırlı olsun .

Her haftasonu olduğu gibi büyük oğlan geldi

Ben de onun kıyafetlerini çamaşır makinasına atmakla başladım.

Bugün benim de evde kalasım yok
Çarşıda halletmem gereken işler var
Akşam yemeği planımı da yaptım
Birazdan kahvaltımı yaparım

Canım çok detaylı bilmiyorum . Amcamın oğlu doğumda zarar gördü o nedenle engelli ve devletin verdiği bir hak varmış emekli oldu yaşa takılmadan ve tam da gününü doldurmadı sanırım emeklilik için son senelerindeydi.

O zaman tüm kk kadınlarının çamaşır günü kutlu olsun diyorum :))
Hava nasıl güzel, nasıl parlak bir gökyüzü var.
Denizi görünce nasıl huzurla doliyorum.
Annem bugün yalnız, kahvaltıdan sonra disari çıkarız, şartlar uygun :)
Meyraa bende Avrupa'dan Anadolu'ya geçiyorum. Köprünün tam üstündeyim :))

Teşekkür ederim sağolun.

:) bugün kıta değiştiriyoruz desene.... beredeyse köprüde selamlaşacaktık... :) gerçi biz genelde Avrasya yı kullanıyoruz... :)

Merhabalar, bende topiğinizi takipteyim sizden öğrendiklerimi tasarruflu olmaya çalışıyorum. Özellikle sizin yazılarınızı okumaktan keyif alıp örnek alıyorum K kahvemsi mutluluk karamelli_turta Ara sıra yazıyordum artık aranıza katılmak istiyorum..herkes kendini tanıtmış benden tanıtayım. 28 yaşındayım 3.5 senelik evliyim 13 aylık kızım var. 5 seneden beri özel sektörde çalışıyorum. Birikim olarak eşimle ortak birikim yapıyoruz. Gr altın olarak bende birikiyor tl olarak eşimde birikiyor. İlk hedefimiz birkaç ay içinde araba almak. İnşallah Hepimiz hedefimizi tuttururuz

Selam kızlar
Oğlumun kapamasını yapıyoruz o arada yazayım dedim.
Miniğimde boyama yapıyor.
Bende kahve içiyorum sabahtan beri dolap içi temizledim erzak dolabını sildim.
Kaşık çatallığı çıkardım toparladım. 2 posta çamaşır attım.
Bugün konserve fasulye açıcam yanına pilav yaparım
İlk konserve açışım zamanı geldi sanırım

Kumbaraya 5 tl attım. Az az biriktirmeye çalışıyorum. Aralık sonu patlatıcam

Evi süpürüp silicem koltuk örtüsü iç çamaşırı yıkıcam 2 posta daha çamaşır atarım
Banyo yıkanacak. Kütüphaneden
Aldığımız kitapları okuruz.
Günü bitiricez. Bu arada kitap masrafından dolayı kütüphaneden alıyorum artık masrafları düşürdüm oğlumada alıyorum 15 günde 3 kitap hakkı var.

Merhaba teşekkür ederim..
Seni topikte hep goruyorum ama sessiz kalmayın bizde sizin tecrübelerinizden faydalanalim :)
Umarım hayaller gerçek olur

Selâm canım kolay gelsin:)
Bizde gecen oğlumla bunu konuşuyorduk mutlaka her ay kitap listesi yapiyor hepsini alıyoruz netten almaya devam da ederim.
Ben halk kütüphanesine de üye olarak oranin kitaplarindan da faydalanabileceğini söyledim, en yakin zamanda üye olacağız ailecek.
Önceden çarşıda idi ta cumhuriyet parkinin yanina taşındı yeni evimize yakin gerçi ama şu an uzak :))

Hoşgeldiniz, o zaman artık sık sık bekleriz

52 hafta kumbarasina 20 tl attim.

Bu arada su faturama ne olduysa bu ay 67 tl geldi,
Elektrik 85 tl.
Bereketli olsun birikimin
O elektrik faturasından ben de istiyorum
Geçen ay 115 tl gelmişti
Su aylık gelmiyor kartlı sayaç kullanıyorum senelik 100 120 tl su parası ödüyoruz.
Bütün faturalar su faturası gibi olsa keşke sudan ucuz

Gene online alışveriş yaptım 200 tl yi geçik
Tuniklerin fiyatları çok uygundu 5 parça giyim eşyası için bu fiyat çok çok uygun benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…