Teşekkür ederim:)
Su 40 50arasi geliyordu yükseldi,
Dus kronometresi açacağım sonunda bu da oldu
Şu karti kullanimi uygunmuş gerçekten.
Elektrik faturam da kombi açıldıktan hemen sonra 120 ve üzerine çıkıyor

Son düzenleme:
Turtiş çok güzel olmuş kütüphane.
Bayıldım yeni yere. Bizde gidicez arka taraftan yürüyerek oğlumla. Birçok kitap var oğlum 4.5 yaşında hep yeni güzel kitaplar. Yetişkin tarafı da öyle ordan alıcaz artık. Netten alıyordum bende çarşıda bulamadım hep çok pahallı satıyorlar kitapyurdunda yarı fiyatına alsamda toplu alıyorum en az 60 70 tl tutuyor. Dedim dibimde kütüphane var ordan alalım çok mutlu oldu.
Halk eğitimde de öyle çok çeşit kurslar var bak bir oğluna düşünürseniz ben bir daha gittiğimde sorucam. Kütüphane kursu açıldı geçen haftada satranç ama yaşımız tutmuyor daha.

52 hafta kumbarasina 20 tl attim.

Bu arada su faturama ne olduysa bu ay 67 tl geldi,
Elektrik 85 tl.
Bereketli olsun kumbaran canım
D.gaz birim fiyatı hesaplarmısın bana geçen ay gelmedi haftaya soğucakmış M3 takip edeyim bilgim olsun şok olmak istemiyorum en azından bilirim üç aşağı beş yukarı ne kadar gelir.

Su benimde düştü nasıl olduysa. Bu ay çok yıkadım çamaşır yine gelir

Arkadaşa 250 tl elektrik gelmiş gözüm korktu kombi açınca birde elektrik düşünücez

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bizde sizin tasarruf yöntemlerinizden faydalanalım her zaman gelin

Sen böyle söyleyince merak ettim bademcim kütüphaneyi.
Dogalgaz faturası bana 20sinden sonra geliyor cnm,bakarim.

Sen böyle söyleyince merak ettim bademcim kütüphaneyi.
Dogalgaz faturası bana 20sinden sonra geliyor cnm,bakarim.
Bizimde 15 i gibi geliyor birkaç kez yaktık bu ay gelir bakıcaz o zaman.

Yenilik iyi turta. Değişti güzel oldu çarşı içinde uzaktı hiç gitmedim. Birde çok şikayet ediyordum hiçbir şey yok diye. Şimdi var şükür tiyatro gösterisi falan oğlanı götürüyorum arada.

Sefamervede bugün baya indirimli ürünler buldum
Eşarp baktım şimdi 4 eşarp ekledim sepete sonra enine boyuna baktım 2 tanesine gerçekten ihtiyacım olmadığına karar verdim sepetten çıkardım
Diğer ikisini de çıkarmadan aldım geçtim
2 ürün 25 tl

Trakya güzeldir,
Açıkçası ben seviyorum ne kadar çevre ve hava kirliliği olsa da.
Ne derler doğduğun yer değil, doyduğun yer.
Eski yerindeyken çok gittim çocukluğumda ergen dönemlerde.
Ortaokul zamanlarimdi her cumartesi kitap almaya/okumaya giderdik.
Yeni yeri yeni evimize yakin çok şükür, faydalanmak isterim :)

Varyemez güle güle kullan:)

Merkezde çok gittim sahildeki yerine ama buraya sonradan alıştım güzel gelmeye başladı boşluk kapandı gerçi 8 yıl geçti. Her ne kadar burnumda deniz havası tütsede alışıyor insan zamanla

Varyemez güle güle kullan aldıklarını

İşler bitti ben bittim bir çamaşır daha attım hava güzel kurusun hemen

Oo ne güzel işiniz bitmiş
Bende anca kızım öğlen uykusundayken yemek yaptım,turşu kurdum mutfağımı topladım. Kızımı parka götürmek istiyorum. Eşim işten gelincede kızımıza bakar bende evi temizlerim inşallah. Eşim yokken ev işi yapmayacağım artık çok ağlıyor kendimi çok kötü hissediyorum.

Çalışan bayanlar ev işlerinizi hafta içi mi hafta sonu mu yapıyorsunuz. Kızım uyumadan bişi yapmıyorum bütün gün birbirimizi özlüyoruz

Ayyy kıyamam boşver temizliği, kizinla vakit geçir.

Varyemez güle güle giy, epey uyguna almışsın.
Haftaici aldığım tavalar bugün işyerime teslim edildi çok merak ediyorum nasıl olduğunu.
Hb den birkaç parça makyaj malzemesi aldım, hediye çekim vardı epey uyguna geldi.
Normalde makyaj yapmıyorum ama toplantılarda, davetlerde kurtarıcı parçalar aldım.
Bu indirim çılgınlığı bir an evvel biter umarım,bazı şeyler gerçekten çok uygun ama bazı şeylerde hiç fark yok. Alışveriş yaparken iyice araştırmak lazim

Selam kızlar, annemden çıktım. Yol ustu bir arkadasim ile kahve içip eve oyle geçeceğim.
Annem eşime ve bana pijama takımı almış, tam da ihtiyacımız vardı, süper oldu.
Ev yapimi ekmek verdi. Bunlar epey gider bize, bitince ben de ekmegimi evde yapmaya başlayacağım.
Babam harçlık bırakmış, annem de takviye yaptı. Pazartesi altın alırım.
Bir kez daha keşke anneme yakın otursaydim dedim, koca gün hemencecik gecti

lalli hoşgeldin aramıza.
Bebegin küçük genel ihtiyaçları gör yeter. Ben öyle yapıyordum..
Oldu ki kv anne biri geldi o zaman detay işimi yapardım..

Şu an cok sukur büyüdü. Bazen oyunla beraber yapıyoruz. Uyku düzenimiz var 2 aylıktan itibaren mesela komşuları rahatsiz etmeyecek isleri aksam o saatte yaparim
Sabah erken uyanır yaparim..

Özellikle çamaşırları hafta içi başlarım yıkayıp kurutmaya.. Hafta sonu da olursa yine yıkarım..

senelik mi bize aylık su 127 geldi

Canım kuzunla ilgilen boşvrr işi o uyuduğunda yaparsın olduğu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…