- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #43.961
Yılda azalma oluyormu acaba?yoksa taksit tutarımı azalıyor?Canim söyle anlatayım.
Meselâ benim kasim ayi ödenen anaparam900,
Aralık, ocak,şubat 920,930,940.
Bunlarin faizi de 1.300×4=5.200 Cezası da 100tl.
Ben bankaya 5.000 ödeme yapiyorum.
Kasim,aralik,ocak,şubattaki ödenecek olan 5.000 anapara, faizi olan 5.200 otomatik siliniyor.
Ara ödeme yaptığın 5 bin olan miktar direkt anaparadan düşüyor yani cnm.
Ama yanindaki faizi otomatik olarak siliniyor.
Umarım anlatabilmisimdir uykucum.
Elecdanın topiğini okumuyorsan okusana canım, okuduğu kitapları paylaşıyor, düzenli bir hayat ve minimalizmle ilgili de tavsiyeler veriyor. Sana da öneri olur.Kizlar hala kendime hobi arayışındayim...
Bu yıl üzerinde bir tuhaflık kitap da okumuyorum...
Aslında soyle bir dusuncedeyim. Yıllar geçiyor öğrenmem ve yapmam gereken cok sey hadi cok gec kalmadan yapayım
2 tane kursa başvuru yaptim yeterli sayi yok henuz açılmadı.. Bakayım hemen canim TESEKKURLERElecdanın topiğini okumuyorsan okusana canım, okuduğu kitapları paylaşıyor, düzenli bir hayat ve minimalizmle ilgili de tavsiyeler veriyor. Sana da öneri olur.
Evlendikten sonra 1yil aynı mahallede oturduk, en büyük yardımcım, en iyi arkadasimmisK kahvemsi mutluluk
Anneye yakin olmak guzel olmali.. mesela bugun sitede bahçede oturuyorum keşke annem olsaydı laflardik ne güzel olurdu dedim
Hafta sonları sabahları kahvalti ederken ya da akşamları diyorum içimden yakin olsak ne güzel olurdu...
Ben 15 yıldır farkli şehirdeyim
En azindan öncekine gore yakiniz
Allah kavuştursun canim. Bizim öğretmen arkadaşların da çocukları geldi çok şenler...Okula gittim geldim
Hemen hamur yoğurdum haşhaşlı çörek yapacağım nasipse
Büyük oğlum bugün yolcu ona koyarım yaptığım çöreklerden
Küçük oğlan ve benim için de iyi oluyor hafta içi kahvaltı için
Büyük oğlanın valizi hazırlanacak
Hava çok güzel pırıl pırıl güneşli bir gün
Kışımız kurak geçiyor bu yıl Allah sonumuzu hayır etsin
Benimki kışın kalmak üzere yanıma geliyor canım. Babamı yeni kaybettik hem o da sikilmaz.Günaydın altın kızlar bu sabah ben diktim oğlanı ayağa. Atatürk ü andık konuştuk
Akşam annemlere gidicez yemeğe bu akşam kurtuldum yemek derdinden.
Anneme yakınım ben çok şükür gün aşırı gidiyorum annem yaşlı epeyce zaten benden başka kimsesi de yok bazen yaptıklarımdan götürüyorum bazen o yapıyor beraber yiyoruz.
Allah rahmet eğlesin canım.Anneciğinin de yardımcısı olsun Rabbim. Benimkiler ama çok yalnızlar. Bizden başka kimseleri yok yoldaş oluyoruz arkadaş oluyoruz haftasonları dolaştırıyoruz Rabbim bizim evlatlarımızı da hayırlı yapsınBenimki kışın kalmak üzere yanıma geliyor canım. Babamı yeni kaybettik hem o da sikilmaz.
Aminnn canım inşallah.Allah rahmet eğlesin canım.Anneciğinin de yardımcısı olsun Rabbim. Benimkiler ama çok yalnızlar. Bizden başka kimseleri yok yoldaş oluyoruz arkadaş oluyoruz haftasonları dolaştırıyoruz Rabbim bizim evlatlarımızı da hayırlı yapsın
Onlarda bize yoldaş olsun.
Çamaşır attım
Bitmiyor bu evin çamaşırı
Kumbaraya attım 5 tl
Araba hayali ile birikim yapıyorum bu sefer
Başınız sağolsun canımBenimki kışın kalmak üzere yanıma geliyor canım. Babamı yeni kaybettik hem o da sikilmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?