Yılda azalma oluyormu acaba?yoksa taksit tutarımı azalıyor?

K kahvemsi mutluluk
Anneye yakin olmak guzel olmali.. mesela bugun sitede bahçede oturuyorum keşke annem olsaydı laflardik ne güzel olurdu dedim

Hafta sonları sabahları kahvalti ederken ya da akşamları diyorum içimden yakin olsak ne güzel olurdu...
Ben 15 yıldır farkli şehirdeyim
En azindan öncekine gore yakiniz

Kizlar hala kendime hobi arayışındayim...
Bu yıl üzerinde bir tuhaflık kitap da okumuyorum...

Aslında soyle bir dusuncedeyim. Yıllar geçiyor öğrenmem ve yapmam gereken cok sey hadi cok gec kalmadan yapayım
Elecdanın topiğini okumuyorsan okusana canım, okuduğu kitapları paylaşıyor, düzenli bir hayat ve minimalizmle ilgili de tavsiyeler veriyor. Sana da öneri olur.

Elecdanın topiğini okumuyorsan okusana canım, okuduğu kitapları paylaşıyor, düzenli bir hayat ve minimalizmle ilgili de tavsiyeler veriyor. Sana da öneri olur.
2 tane kursa başvuru yaptim yeterli sayi yok henuz açılmadı.. Bakayım hemen canim TESEKKURLER

Evlendikten sonra 1yil aynı mahallede oturduk, en büyük yardımcım, en iyi arkadasimmis
kıymetini o zaman bilememisim.
İmkanlarim elverirse anneme daha yakına gitmeyi hep istiyorum.

Okula gittim geldim
Hemen hamur yoğurdum haşhaşlı çörek yapacağım nasipse
Büyük oğlum bugün yolcu ona koyarım yaptığım çöreklerden

Küçük oğlan ve benim için de iyi oluyor hafta içi kahvaltı için
Büyük oğlanın valizi hazırlanacak

Hava çok güzel pırıl pırıl güneşli bir gün
Kışımız kurak geçiyor bu yıl Allah sonumuzu hayır etsin

Kahvaltımızı yaptık, ortalığı biraz elden geçirip dışarı çıkacağız.
Eşim araba bakıyor bu arada :) sigarayı bırakıp araba alacakmiş, hevesi kırılmasın diye ses etmedim. Sabahtan beridir ilanlara bakıyor. Ucuz birşey alalım sen de kullan diyor. Ben babaneyim de neyse.

Günaydın altın kızlar bu sabah ben diktim oğlanı ayağa. Atatürk ü andık konuştuk
Akşam annemlere gidicez yemeğe bu akşam kurtuldum yemek derdinden.
Anneme yakınım ben çok şükür gün aşırı gidiyorum annem yaşlı epeyce zaten benden başka kimsesi de yok bazen yaptıklarımdan götürüyorum bazen o yapıyor beraber yiyoruz.

Allah kavuştursun canim. Bizim öğretmen arkadaşların da çocukları geldi çok şenler...

Okulumuzda duygu yüklü güzel bir anma töreni yapıldı.

Eve geldim ortalığı topladım carsaflarimizi makinaya tiktim. Simdi evi supurecegim hala halsizim yavas yavaş yapıyorum birşeyler.
Ayin onbeşinden sonra annem bize geliyor kışın kismetse bizde.
Bu arada kızımın cani tatlı istemiş ceescake yaptı az önce yabanmersinli. Kahveye gelin cheescake var toplaşıp gelin gariii

Benimki kışın kalmak üzere yanıma geliyor canım. Babamı yeni kaybettik hem o da sikilmaz.

Benimki kışın kalmak üzere yanıma geliyor canım. Babamı yeni kaybettik hem o da sikilmaz.
Allah rahmet eğlesin canım.Anneciğinin de yardımcısı olsun Rabbim. Benimkiler ama çok yalnızlar. Bizden başka kimseleri yok yoldaş oluyoruz arkadaş oluyoruz haftasonları dolaştırıyoruz Rabbim bizim evlatlarımızı da hayırlı yapsın
Onlarda bize yoldaş olsun.

Çamaşır attım
Bitmiyor bu evin çamaşırı

Kumbaraya attım 5 tl
Araba hayali ile birikim yapıyorum bu sefer

Aminnn canım inşallah.
Allah gönlüne gore versin tez zamanda arabanızı alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…