Kizlar merhaba burasi dikkatimi cekti napiyosun nasil yollar izliyosunuz biraz incelicem sanirim :)
Tasarruf, birikim,sohbet yapıyoruz:)
Yılda azalma oluyormu acaba?yoksa taksit tutarımı azalıyor?
Tercihe bagli,
Ister yıldan ister miktardan düşüyor.
:))
Ya bu erkekler bizi mi zengin sanıyorkendilerini mi
Benim eşim de bakiyor da.
Cook isterim oh afiyet olsun..

Tasarruf, birikim,sohbet yapıyoruz:)

Tercihe bagli,
Ister yıldan ister miktardan düşüyor.

:))
Ya bu erkekler bizi mi zengin sanıyorkendilerini mi
Benim eşim de bakiyor da.

Cook isterim oh afiyet olsun..
Benim ki beni çok zengin sanıyor ona eminim, altın verirsin sana borclanirim diyor.
Tabiii ki dedim, senet yapariz, altın verir altın isterim. Ruhsat da benim adıma olur.
Şu an çalıştığı yerde şirket arabası mesai saatleri harici kullanımı yasak, servisi de yok. Şirket yakın ama ters. Günlük 15 km ancak kullanır.
Sağlık sorunu olduğu için kışın toplu taşıma sonrası yürüme mesafesi sıkıntı olacak.
Ucuz yollu, ise gidip gelirken ayağını yerden kesecek birşey bakıyor.
Biraz işyerini gözlemleyip net kararı önümüzdeki ay verecek

Dışarı çıktık ve döndük. Hava çok güzel.
Eşime ayakkabı aldık.
Birkaç parça evsel gereç aldık.
Sinemaya gidip yemek yedik.
Biraz yürüyüş yapıp çay içip eve döndük.
Artık calistigima göre haftasonlari daha çok etkinlik yapabiliriz diyor eşim.
Maaşı gelince büyük giderleri ona kitlemeyi düşünüyorum yoksa param var diye harcayacak

Merhabalar, Ata’mıza kızımla saygı duruşunda durduk. Saygı ve özlemle anıyoruz Dün babasıyla kızı parka götürdük pek anlamadı sevmedi sanırım

Sabah kalkınca banyoyu yıkadım, Mutfağı topladım bulaşık makinesini çalıştırdım. Tabureleri cifledim.Kahvaltı hazırladım eşim yardım etti makineyi boşalttı. İşe gitti.çamaşırları yıkadım katladım. Bugün Kızımla başbaşayız. Evi süpürüp sildim.

Maaşa son 5 gün. Çok az nakit kaldı. Eğer paramız maaşa kadar yeterse birkaç gr daha alıcam

Evlendikten sonra 1yil aynı mahallede oturduk, en büyük yardımcım, en iyi arkadasimmis
kıymetini o zaman bilememisim.
İmkanlarim elverirse anneme daha yakına gitmeyi hep istiyorum.

Anneye yakın oturmak çok güzel. 1 seneden beri ayni binadayız her zaman evde olmuyorlar ama eşim olmayınca ya da canım sıkıldığında gidip yüzlerini görmek çok iyi oluyor. İyiki varlar

Çalışan kadinlarin da geliri var diye bu hayaller :)
Seneti de yap,araci da üzerine yap
Şaka bir yana da gerekliyse uygun yollu birşey alınabilir tâbi.
Biz şu an o işlere giremeyiz cnm bakalım.

Çok cazip bir teklif
Afiyet olsun :)

Çalışan kadinlarin da geliri var diye bu hayaller :)
Seneti de yap,araci da üzerine yap
Şaka bir yana da gerekliyse uygun yollu birşey alınabilir tâbi.
Biz şu an o işlere giremeyiz cnm bakalım.
İsyerini henüz tanımıyoruz, orada kalıcı olursa araç ihtiyaç olacak. Bu havalarda sorun değil ama kışın, yağmurda vs soguklar hastalığı için ciddi sikintilara sebep olabilir.
Araba almasa bile bu zamanlarda taksiyle ulaşım yapması gerekecek.
Ayağını yerden kesen birşey olsa yeter, ben de anneme giderken kullanırım.
Kredi gibi ödeyecek bana, o ödedikten sonra alsın
Alınmış bulunmuştur. Hem o zaman harcamalarına da dikkat eder

Siz işinizi bilirsiniz cnm.
Iş durumuna göre uygun bir araç bakarsiniz neden olmasın.
Maaşın da belli kısmını rehin alirsin bu iş tamamdir

Iyi aksamlar kizlar
Nasilsiniz
Ya bugun cok aptallik ettim
Ust komsumla hic tanisma firsatim olmamisti
Bugun geldi
Bir hafta once ceviz findik gibi bisey kirmislardi
Tabiki anladik ve hic sorun yapmadik saat 8 gibiydi
Ya biz sizi evde yok biliyorduk kusura bakmayin dedi ertesi gun isik gordum cok uzuldum dedi
Ne demek dedim durumumu anlattim bir kac saate cikicaz dedim ama eve davet etmedim
Ne kdr ayip ya
Cok utaniyorum
Allah var hic sikayetim yok
Ilk tasindiklarinda 3 e kdr matkapla mobilya monte ettiler ama ses etmedim
Calisan insanlar yetistirmeye calisiyorlardir dedim
Ev sahibi tanidik o en basinda sikayet istemiyorum demisti
Karsi komsumda iyi biri
Kandilde kacti bisey olsaydi kapilarini tiklatirdim bende

Sıkma canını E Esila09 birgün yaptığın birşeyden götürür diyalog geliştirmeye başlarsın

Selam kızlar.
Bugün yerel markete gittik pazar alışverişimizi yaptık.15 gün olmuş pazar alışverişi yapmadığımıx aralarda muz almıştık sadece elma mandalinada 2 şer kilo idare etti 20 tl verdim az az aldım bu sefer ama meyve harici bir sonra ki hafta yine alışveriş yapmıcam. 15 günde 50 tl pazar.
135 tl market( peynir süt dahil)
55 tl kasap alışverişi yapmışız. Ekmek su dahil değil.
Çok çok iyi geldi bu rakamlat bana stok yapmanın faydaları yoksa elimizde birşey kalmıyor maaştan kredi kartına yüklenicektik.
Bugün kereviz pırasa havuç turp elma mandalina aldık. Şoktanda muz almıştım dün 2 3 gün sonra alırım yine bu hafta çıkar.

Kızlar şokta et süt kurumunun kıyması var nasıldır acaba yerli yazıyor ama. Şu kırmızı legolu olan marketin nette görmüştüm etle alakası yoktu hiç almamıştım zaten yıllardır kasaptan alırım ama bu da 16 küsür yarım kilo kasapta 55 tl kilosu . güvenilir mi deneyen var mı

Canım ben bir zaman a 101 den almıştım tavsiye etmem
Kıymayı kasaptan alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…