Benim arkadasim şokta gıda denetiminde, kıymayı kesinlikle oradan alma.
Hatta çekilmiş olarak satan hiçbir yerden alma.
İçinde ne olduğu belli değil.

günaydın kızlar
bu hafta işe başlamadan son haftam içim hüzünlü Rabbim baska keder vermesin evlatlarımızı hayırlısıyla büyütelim cok şükür ısımız gucumuz var gidiyoruz binlerce şükür.
dün pazar yaptı annem cok bişe almamıslar 70tl. balık yemeğe gittik belediyenin yeri var kendin alıyorsun pişiriyorlar 120tl tuttu. benzin,hediye,esime esofman altı harcadık yine.
eşimin hiç bi aktivitesi yok biz en azından iki ev gezmesıne gıdıyoruz arkadaslarla bulusuyoruz canım benim evden işe işten eve. güzel bi spor salonu var arkdsı baslamıs illa ısrar ettım ben de yakın arkadasıyla yazıldı haftada 4gün sadece erkekler spor,hamam,havuz 2000tl bir yıl.ınsAllah güzel vakit gecırır

Canım ben bir zaman a 101 den almıştım tavsiye etmem
Kıymayı kasaptan alıyorum
Bende 8 yıldır aynı kasaptan alıyorum.eşim söyledi dur dedim önce soralım soruşturalım ben her kıymayı yemiyorum kokuyor zaten.
Kasap fiyatı ile çok fark var.
Benim arkadasim şokta gıda denetiminde, kıymayı kesinlikle oradan alma.
Hatta çekilmiş olarak satan hiçbir yerden alma.
İçinde ne olduğu belli değil.
Yaa aman almamışım bu zaman a kadar almam eşim tutturdu denetimli yerli diyor ben nette görmüştüm suya sokuyorlardı etle alakası yok beyaz bişiy boya çıkıyordu hiç güvenmedim ona da zaten.
Sağolun kızlar
Bir miktar daha altın aldım ☺
Bereketli olsun canım

Günaydın kızlar

Bankaya gittim geldim. Arabanın parasını yatırdım. Bir de aralıkta kapatıcaz hesap yaptık. İpotek kaldırma ücreti 32 tl miş. Banka tapuda tüm işlemleri kendi yapıyormuş
E devletten ipoteğin kalktığını görüyormuşuz.
Banka kapatmayın vs dese de artık niyetine girdik. 2600 eksiğimiz var esnek hesap kullanıcaz. Bir sonraki ay onuda kapatıp bu borçtan kurtulucaz. Rabbim yardımcımız olsun inş. İsteyene versin. Gönlümüze göre eğlesin

bu arada bizde biraz birikimden bozduk biraz eşim arkadaşından borç aldı kk kapattık çok şükür
sadece bugun bebişe temizleme pamuğu aldım 135 harcadım onun dışında borcumuz yok
arabanın taksidide 12.ayda son inşallah 900 tl bize kalıyor
onuda bebişin ihtiyaçlarına ayırcaz doğduktan sonra nolcağını bilemeyiz sonuçta
geçimimizidee eşimin 3 ayda bir aldığı çift maaşı 3e bölüp yapıcaz :)
inşallah herşey plan yaptığımız gibi ilerler :)

-Pandora- canımmm çok sevindimm rabbim yavrunu güle güle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah nasıl geçti doğumun herşey yolundamı bebiş iyimi? ay meraklı Melahat ben
Merhaba canım, teşekkür ederim, darısı başına olsun. Seninki de yolda olduğu için merak normal

Ben sezeryanla doğum yaptım, tüp bebek olduğu için riske atmadık. Normalde cumaya gün vermişti, benim salı gecesi nişanım geldi, doktora gittik açıklık başlamış, öğlene ameliyata girdim. Gününü kendi seçti bebişim. Ameliyat iyi geçti, ağrı kesici makine taktılar, yani ağrım başlar gibi oldukça düğmeye bastım, makine ilaç verdi. O yüzden rahattım. Bebeğim de iyi şükür

Eve geçince hafif sarılık atlattık, o ara meme reddi yaşadık, epey bir onla cebelleştik. Neyae 15 günlük olunca tüm bunlar geçti, memeyi falan tuttu ama bu seferde gaz sancısı başladı. Erkek bebek daha gazlı olurmuş. Şu an damlalar çaylar masajlar onun da üstesinden gelmeye çalışıyorum. Yeni sıkıntımız uykuya dalamama hep kucak hep meme istiyor.

Hala mr isini cozemedim cinnet noktasindayim
Amerikan hastahanesi diger kurumlari kabul etmiyor cihaz ayni olsada
Bir tek yakin bir yer buldum cagri merkezi beni delirtti kapadim
Ölelim biz ya
Ztn kotu bsy cikarsa oralara gidemem
Kalsin boyle
Vakit yok saga sola gideyim
Sinirden aglamak istiyorum

Oy kiyamam zaman ne kadar çabuk geçiyor..
Çalışan annelerin derdi de bu ama herşey onlar için, sağlık olsun. O dönemler de geçiyor ama tâbi zorlukları oluyor.
Hayirli olsun canım, üzerinizden yük kalkacak böyle.
çok özlüyorum valla sizi ama maalesef giremiyorum tek çalışmıyorum yanımda biri var
1 ayım kaldı çıkıyorum işten inşallah o zaman bol bol girerim
Ya ama biz çok özlüyoruz seni şekerim
O zaman iznin başladığinda geleceksin:))
Plânlar :)
Yılbaşından sonra ilk sayfaya seni de ekleyeceğiz o zaman şekerim

Öyle canım mantıksız olduğunu kabul ediyorum çok düşük faiz oranı ile çekmiştik ama bu defter kapansın artık her ay ödemeyi düşünmek yeni yılda sigortaları sıktı. O zaman düşünemedik 10 yıllık sigorta yapmayı.

Bu hafta akşamları eşim yok. Öğlen yaptığımı akşamda yerim ben oğlana ayarlamak zor pırasa yapsam yemez lahana yapsam yemez aklı hep köfte balık tavukta tek yediği sebze patates çiğ tüketiyor ama pişmiş halini yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…