- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.021
Ben anliyorum seni.Öyle canım mantıksız olduğunu kabul ediyorum çok düşük faiz oranı ile çekmiştik ama bu defter kapansın artık her ay ödemeyi düşünmek yeni yılda sigortaları sıktı. O zaman düşünemedik 10 yıllık sigorta yapmayı.
Bu hafta akşamları eşim yok. Öğlen yaptığımı akşamda yerim ben oğlana ayarlamak zor pırasa yapsam yemez lahana yapsam yemez aklı hep köfte balık tavukta tek yediği sebze patates çiğ tüketiyor ama pişmiş halini yemiyor
Aynen canım genel olarak mantıksız olsada uzun vadede fayda var.Ben anliyorum seni.
Borç erken bitsin istiyorsun bende senin gibi düşünüyorum. Tamam belki son yıllarda az faiz oluyor ama insan hep tedirgin oluyor.
Benim oğlanlar da çok yemek seçiyor hiçbir sebze yemeği yemiyorlar mesela
Allah ellerine düşürmesin zaten.Hala mr isini cozemedim cinnet noktasindayim
Amerikan hastahanesi diger kurumlari kabul etmiyor cihaz ayni olsada
Bir tek yakin bir yer buldum cagri merkezi beni delirtti kapadim
Ölelim biz ya
Ztn kotu bsy cikarsa oralara gidemem
Kalsin boyle
Vakit yok saga sola gideyim
Sinirden aglamak istiyorum
Allah ellerine düşürmesin zaten.
İzin al esila sağlık bu ihmal etme
Hastaneler ayrı dert doktora laf anlatmak ayrı dert insana vrrilen değer sıfır
turtişim yemek secme meselesi cok fena ya benim kardesımde de var keske şöyle yapsaydım küçükken diyecegin bi tüyo varmı sizin tecrübelerinizi önemsiyorum mesela ben çiğ soğan sarımsak sevmıyorum yemıyorum ama cocugum ayırsın ıstemıyorumBen anliyorum seni.
Borç erken bitsin istiyorsun bende senin gibi düşünüyorum. Tamam belki son yıllarda az faiz oluyor ama insan hep tedirgin oluyor.
Benim oğlanlar da çok yemek seçiyor hiçbir sebze yemeği yemiyorlar mesela
Ben yemek seçme olayinin tamamen genetik olduğunu düşünüyorum uykucum.turtişim yemek secme meselesi cok fena ya benim kardesımde de var keske şöyle yapsaydım küçükken diyecegin bi tüyo varmı sizin tecrübelerinizi önemsiyorum mesela ben çiğ soğan sarımsak sevmıyorum yemıyorum ama cocugum ayırsın ıstemıyorum
benim esim hiç ayırtmetmez canım sevmediği bile yer çok şükür ben de sadece çiğ soganla patlıcan sevmıyorum yani onu da mesela misafirlikte reddetmem ama severekte yemem o sekılde, severek sadece közlenmiş yıyorum yıllardır zorla patlıcan yedım bi gün dedim niye zorla yiyormkiBen yemek seçme olayinin tamamen genetik olduğunu düşünüyorum uykucum.
Benim ogluslar babalarina benziyor, neden böyle güzel bir özelliğimi almamışlar ki.
Çorbalara ekliyorum bazen pirasa vs. Blendirdan geçiriyorum.
Soğanı illa köfteye koyarım başka hiçbir türlü yemiyorlar çünkü.
Ben ispanak dışında hiçbir yemeği ayırmam meselâ iyi pisirildiyse tâbi.
Yeğenimi görsen ne verirsen onu yiyiyor az bile olsa mutlaka, hiç yemek ayırmıyor maşallah.
Bana göre genetik bu durum.
Küçükken bende yemiyordum birçok yemeği,Küçükken bende yemezdim çoğu şeyi ıspanak köfte barbunya portakal aklıma gelenler şimdi hepsini yiyorum. O yüzden pek zorlamıyorum oğlumu illa ıspanak pırasa ye demem kolayını buldum. Taze fasulye pırasa gibi sulu yemek yaptığımda minik minik patates koyuyorum onları yiyor yanına mutlaka çorba ve karbonhidrat koyuyorum. Salata içine lahana havuç yeşillik koyduğumda yiyor. Hatta bazen çizgi film izlerken lahana doğrayıp koyuyorum öylede yiyor ama pişirince asla yemiyor. Değişecek elbet değişnese de sorun değil menü oluştururken sıkıntı oluyor sadece
T tatlu hadi hayırlısı Rabbim nasip etsin inş
Bugün turşu yaptım yine
Baktım mor lahana beyaz lahana havuç hepsini doğradım havucu rendeledim 3 günde hazır turşum. Hazır salata niyetine. 4 kavanoz çıktı havuç rendeler içine ilave ederim çalışan arkadaşlara fikir olur belki çalışırken çok yapardım böyle
Hepimiz geçtik bu yollardan bende yemezdim soğanı mercimeğin özü çıkmışsa kurt var içinde der yemezdim ee ben yememişim oğlana ne diye ye ye ısrar edeyim. Empati yapıyorum valla sıska iştahsız bir kızdım annemin çok ağladığını bilirim ben mutluydum ama o ağladığında çok üzülürdüm suçlu hissederdim kendimi zorlada yiyemezdimKüçükken bende yemiyordum birçok yemeği,
Sen söyleyince böyle daha bir hatirladim :)
Soğanı hayatta ağzıma almadim ne çiğ ne pişmiş
masAllah canım emeginin karsılıgı ne güzel cok hosuma gittiCanim bazı yiyecekleri de zamanla yiyor lar ya da farkli şekilde sunulunca diyeyim. Oglum 1 yıldır et balık tavuk yiyor o da orta halli diyeyim..
Ama ac kalsa bile asla tek pilav tek makarna yedirmedim yanina mutlaka salata sulu yemek ekledim...
Mesela ilk kez bu yıl disarda yemek yedi 5 yaşında.
Ama üşenmedim bu yaşına kadar yemek taşıdım meyve taşıdım her gittigim yere...
Adla disarda bir şey istemez bu na market dahil..
ayy ck sevındım canım hadi sıra biz de ınsAllah 2020de bizim de evimiz olurrYeni kararlar yeni planlar evde gündemi hic boş bırakmıyoruz...kredi oranları ena sayılmaz bu fırsatı kaçırmayalım diyor esim..
Aralık ortasından itibaren ev bakmaya başlayacağız tayin istediğim yerden... tayin çıkarsa hizlandiracagiz bakmayı..
Tayin çıkmazsa bizim ev işi yine iptal olur...
oo turtiş senin de az sabıkan yokKüçükken bende yemiyordum birçok yemeği,
Sen söyleyince böyle daha bir hatirladim :)
Soğanı hayatta ağzıma almadim ne çiğ ne pişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?