O nasıl bir cihazmış öyle.ücretlimi çektirdin mr ı?bende çektirdim yakın zamanda banada,ufak bir bölgeye 1400 tl istediler yuhh dedim.Bu arada geçmiş olsun,ne için çektirdin mr ı şu eski sıkıntılarınmı devam ediyor?

1.68 boyum 50 üstüne çıktın mı söyleniyor eşimde zayıf göbek takıntısı var kendi göbeği çıkınca da rahatsız oluyor.
Neeee 52 kilo 168 e göre az zaten.baya zayıfsınızdır.Sanırım eşiniz aşırı zayıf seviyo.Ama tabi dikkat etmek iyidir her zaman,ipin ucu kaçtımı toparlamaı zor olur

Neee 52 kiloya laf mi edilir. Yok artık.

Benim hayalimdeki kilo... malesef durdu kilo verisim.. biraz daha vereydim iyi olacakti
Kilon kaç tatlu eşim bu konuda huysuz dr a gittim kalori içeceği verdi eşim bin bir dereden su getirdi her içtiğimde. Kilo sevmiyor teyzem kilolu sakın örnek alma yeme öyle diyor bir ara göbeği vardı şekeri bıraktı spor yaptı verdi tatlı şeker vs hala tüketmiyor. Ben de tam tersi almak istiyorum ancak alamıyorum

Ben artık net anladım kendimi, kk kullanmayacagim, kullanınca alıp yürüyor. Bu ay kendi rekorumu kiracagim orası da kesin.
Gerçi bakıyorum gereksiz hicbirsey yok, belki son tatil olabilir ama o da ihtiyacti ve rakam çok makul ama tüm harcamalar bir araya gelince ciddi rakam.
Kafaya koydum Aralık'ta kk gidiyor.
Kullanmadığım iki kk kapatmak istedim, biri konut kredisi olan banka ilerisi için kalsın dediler. Onun limitini düşürdüm. 2500 TL yaptilar, en azı oymuş.
Diğer kartın 10 bin limiti var, talebimi aldilar.
Şu anki tek kullandigim kartım 15 bin.
Kassam kredi kartlarim ile ikinci el araba alacağım resmen.

Neeee 52 kilo 168 e göre az zaten.baya zayıfsınızdır.Sanırım eşiniz aşırı zayıf seviyo.Ama tabi dikkat etmek iyidir her zaman,ipin ucu kaçtımı toparlamaı zor olur
Eşim alma diyor annem al.
Dr a görede ideal kilommuş almayacakmışım
Çok gezdim dr dr
Şimdi spor yapıcam mideme takıldım ne kadar zayıf olunursa olunsun doğumdan sonra farklı oluyor kilolar

Gogsumdeki kitleler icin 2,5 senedir takipteyim
Buyume vardi hep biyopsi dediler.
Gittigim doktor cok iyi, Turkiyede uzman o diyorlar. O mr istedi. Fakat Turkiyede yeni bir cihaz varmis 3 tesla gucunde. Onu istediler. Sgk ile anlasma yoktu, anlasma olan bir yerde cektirdim oda beni kandirmaya calisti. Goruntu kotu cikarmis. Inansam girdikleri gunaha bak.
Ama gozumun onunda baska kadina bekle diyor onu almislar birinin tanidigi falan filan.

Umarım temiz çıkar sonuç.Sağlık çok fena ya bende en son gittiğimde devlet hastanesine,bu mr durumları filan oldu, hastane aylar sonrasına veriyor,doktor özel bir yer adı verdi oda 1400 tl dedi, neyseki başka bir devlet hastanesinde çektirdim.oda zor bela yani.Ama inan 1 teşhis için 3 yere gittim geldim hem fiziken hemde manen yoruldum.Tüm bunları yaşayınca tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmaya karar verdim ve yaptırdım.bundan sonra giderim özel hastaneye,tahlil,mr ne gerekiyorsa yaparlar.Çünkü insan korkunca sağlık diye hemen bir profa gideyim istiyo,onun istediği tahliller filan çok yüksek tutuyysa sağlık sigortamı 1200 tl ye yakın bir miktara yaptırdım.Normalde özelde bir muane enaz 300-400 e mal oluyo.Allah kimseyi hastanelere düşürmesin

Tamamlayici sigortam var ama bu hastahanelerde gecmiyor ben onu anladim Turkiyede 3 e ayriliyor.
Ben tamamen sifirdan saglik sigortasi yaptiracagim
Yazin yasadigim sorunlarla birlikte bu sene 20 bin harcadim
Tamamlayci sigortada check up var dis var en kotu onlar olur.

Ben çok ayrıntılı bilmiyorum özel sağlık sigortalarını.Senin dediğin tamamını karşılayan sigortamı ?Hani şu bankacıların filan oluyor.Onlar çok yüksektir herhalde.Hastaneye yolun düşünce zaten para su gibi akıyor.Allahım herkese sağlık versin,çok zor

Ya aslinda seviye seviye ayriliyor. Bir kisminda sgk hic gecmiyor. Ben onlarda kullanilacak birseye gececegim. Tanisi konulmus bir hastaligim yok cok sukur. Ben daha once sgkda 20 bin olan tedaviyi 4 bine halletmistim 4 yil once, sigortam olsa onuda vermeyecektim

Bakalım bende bu sene yavaştan başlıyor hastalıklar galiba diye hazırda olsun sigortam dedim :)

58 kiloyum 1.60 boyum... 6 kilo verdim 2 ayda. 2 aydır hic veremiyorum...Orta halli besleniyorum ama 3 gün spor yapiyorum

Selâm kızlar,
Uyumayanlar uyuyamayanlar
Kahvemsim inanıyorum sen artik kk kullanmadan devam edebileceksin:)
B Bademsekerlerim cnm sen ne kadar da zayifsin,
Ben aranizda en minigim galiba boydan tâbi.
1,57 boy 58 kilo.
Eşim iri kemikli zayif değil yani ama ben kilo almak istemiyorum kötü duruyor aldiğimda göğüs ve simitlerim şişiyor
T tatlu güzel vermişsin fazlaliklarini cnm, benden incesin şu an:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…