- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.701
T tatlu turtiş biz 58ler grubu olmusuz burda desenizeSelâm kızlar,
Uyumayanlar uyuyamayanlar
Kahvemsim inanıyorum sen artik kk kullanmadan devam edebileceksin:)
@Bademsekerlerim cnm sen ne kadar da zayifsin,
Ben aranizda en minigim galibaboydan tâbi.
1,57 boy 58 kilo.
Eşim iri kemikli zayif değil yani ama ben kilo almak istemiyorum kötü duruyor aldiğimda göğüs ve simitlerim şişiyor
T tatlu güzel vermişsin fazlaliklarini cnm, benden incesin şu an:)
Neeeyyy sen doğum sonrası mi 58sinT tatlu turtiş biz 58ler grubu olmusuz burda desenizeben de 1.58 boy 58 kıloyum ama azcık torpilim olsun benim ya yeni dogum yaptım 69kıloyla doguma gırdım 20günde 9 kıloyu verdim kalan gitmıyor 2 gitti zar zor yapıstı kaldı ya spor vs de yapamıyorum en azından yuruyus yapmam lazım
her gören hıc yenı dogum yapmısa benzemıyorsun dıyo ama ben memnun degılım halımden
gecmıs olsun cnımHerkese günaydınlar
Çok kötü grip oldum pöffff
Dikkat edin çok fena boğz ağrısı ile başladı.
Günaydın uykucum, güle gule kullan canım cicilerini :)günaydın kızlar
uzun zamandır kendime kıyafet almamıstım dün 2 gömlek 1sweat 1pantolon aldım.eşime mont aldım.4tane ayaklı cam dondurma kasesi aldım.avmde yemek yedik derken epey bi harcama yaptım
dün aksam kardesım geldi bugunde birlikte gidelim dedi asırı yorgunum ama kıramam gıdelim dedim.dün oğlusla cok yoruldum gerci hep annem ılgılendi de, kalabalıkta avmye hıc goturmemıstım dün mecbur kaldık.
bu aksam eve anneme bırakıcam oyle gıtcez bakalım
Geçmiş olsun Allah şifalar versin canımHerkese günaydınlar
Çok kötü grip oldum pöffff
Dikkat edin çok fena boğz ağrısı ile başladı.
Aldıklarını güle güzel günlerde kullan canımgünaydın kızlar
uzun zamandır kendime kıyafet almamıstım dün 2 gömlek 1sweat 1pantolon aldım.eşime mont aldım.4tane ayaklı cam dondurma kasesi aldım.avmde yemek yedik derken epey bi harcama yaptım
dün aksam kardesım geldi bugunde birlikte gidelim dedi asırı yorgunum ama kıramam gıdelim dedim.dün oğlusla cok yoruldum gerci hep annem ılgılendi de, kalabalıkta avmye hıc goturmemıstım dün mecbur kaldık.
bu aksam eve anneme bırakıcam oyle gıtcez bakalım
Kolay gelsin canım.Sabah erken kalktım
Makinaya çamaşır koydum
Kahvaltı hazırladım
Akşam menümü tasarladım
Akşam menüm
Mantı
Brokoli salatası
Kakaolu puding
İçecek
Önümüzdeki hafta sonu açık öğretim sınavında görev almak için 2 başvuru yapmıştım 2 si de çıkmış.
Uzun bir aradan sonra yeniden görev aldım.
Sınava 1 saat önce değil de 50 dk önce gidebildiğim için 1 yıl sınavlardan men cezası almıştım.
Daha sonraki yıllarda da hastalığım sebebiyle görev almadım.
amin canım benim annelerimiz olmasa naparızGünaydın uykucum, güle gule kullan canım cicilerini :)
Annelerimiz iyiki varlar, rabbim uzun ömürler versin.
tsk ederim canım içime sindi ya begendım aldıklarımı nadir olan bişey buAldıklarını güle güzel günlerde kullan canım
ben de 3 makina attım astım canım oglanınkileri atmadim üstelik biriksin diye.sonra uykucu hamam mı işletıyosun bu su ne dıyolarKolay gelsin canım.
Bende haftalık yemek ve yarinki alışveriş listemi hazirladim.
Iki makina çamaşır yikadim astım.
Plânli gidince evde neler vardi acaba bugün ne yapsam diye düşünmekten de zaman kazaniyorum.
Aralik bütçemi de kabataslak hazırladım,
Faturalar yükseleceği için aylik hedefimi tutturabilir miyim, umarım.
Hamam açıp da bizi cagirmadiysan küseriz uykucuben de 3 makina attım astım canım oglanınkileri atmadim üstelik biriksin diye.sonra uykucu hamam mı işletıyosun bu su ne dıyolar
ay bn tamam hamamcıyım zatenHamam açıp da bizi cagirmadiysan küseriz uykucu
Bende bundan sonraki elektrik faturasını merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?