T tatlu turtiş biz 58ler grubu olmusuz burda desenize ben de 1.58 boy 58 kıloyum ama azcık torpilim olsun benim ya yeni dogum yaptım69kıloyla doguma gırdım 20günde 9 kıloyu verdim kalan gitmıyor 2 gitti zar zor yapıstı kaldı ya spor vs de yapamıyorum en azından yuruyus yapmam lazım
her gören hıc yenı dogum yapmısa benzemıyorsun dıyo ama ben memnun degılım halımden

Ben kolestrolum yüksek olduğu için dikkat ediyorum, spor da evdeki imkanlarla yapmaya çalışıyorum.
Doktor gözetimindeyim zaten sağlık sorunlarım nedeni ile.
Hiç sıfır beden bir hatun olmadım, olamadım ama boy, kilo orantılı olmasına gayret ediyorum.
Tartidan ziyade aynadaki görüntü daha önemli, tabi bi de bu durumdan mutlu olmak.
Spor kilo yüksek bile olsa vücudu şekillendirdiği için ince gorunmemize çok yardımcı oluyor.
Belediyenin iki farklı tesisine yüzme için kayıt yaptirdim,doluluk oranı çok yüksek. Hangisinde sıra gelirse başlayacağım. Kışta geliyor kilodan ziyade ağrılarım için gitmem gerek.

Neeeyyy sen doğum sonrası mi 58sin
Boy kisa olduğu için hamileliklerimi gorseydim yusyuvarlak olmuştum 54ten 74e yolculuk:)

Ben rejim yapmıyorum kızlar, boğazıma da düşkünüm allahtan bunyem yavaş sayilmaz yediğim kadar alsam ooo..
Bende 55 tam fit duruyor ama sağlık olsun napayim.

K kahvemsi mutluluk kahvemsim bazi kadınlarda da incelik çok kötü görünüyor eminim senin boyun posun da on numaradir :)
Benim büyük görümcem meselâ hem uzun hemde hafif balik etli, birde eşini görsen zaten eskiden sporcuymuş onun yaninda hiç de küçük görünmüyor:)

günaydın kızlar
uzun zamandır kendime kıyafet almamıstım dün 2 gömlek 1sweat 1pantolon aldım.eşime mont aldım.4tane ayaklı cam dondurma kasesi aldım.avmde yemek yedik derken epey bi harcama yaptım
dün aksam kardesım geldi bugunde birlikte gidelim dedi asırı yorgunum ama kıramam gıdelim dedim.dün oğlusla cok yoruldum gerci hep annem ılgılendi de, kalabalıkta avmye hıc goturmemıstım dün mecbur kaldık.
bu aksam eve anneme bırakıcam oyle gıtcez bakalım

Günaydın uykucum, güle gule kullan canım cicilerini :)
Annelerimiz iyiki varlar, rabbim uzun ömürler versin.

Son düzenleme:
Aldıklarını güle güzel günlerde kullan canım

Sabah erken kalktım
Makinaya çamaşır koydum
Kahvaltı hazırladım
Akşam menümü tasarladım

Akşam menüm

Mantı
Brokoli salatası
Kakaolu puding
İçecek

Önümüzdeki hafta sonu açık öğretim sınavında görev almak için 2 başvuru yapmıştım 2 si de çıkmış.
Uzun bir aradan sonra yeniden görev aldım.
Sınava 1 saat önce değil de 50 dk önce gidebildiğim için 1 yıl sınavlardan men cezası almıştım.
Daha sonraki yıllarda da hastalığım sebebiyle görev almadım.

Kolay gelsin canım.

Bende haftalık yemek ve yarinki alışveriş listemi hazirladim.
Iki makina çamaşır yikadim astım.
Plânli gidince evde neler vardi acaba bugün ne yapsam diye düşünmekten de zaman kazaniyorum.

Aralik bütçemi de kabataslak hazırladım,
Faturalar yükseleceği için aylik hedefimi tutturabilir miyim, umarım.

Son düzenleme:
Günaydın uykucum, güle gule kullan canım cicilerini :)
Annelerimiz iyiki varlar, rabbim uzun ömürler versin.
amin canım benim annelerimiz olmasa naparız

sagol canım ben kıyafet konusunda cok kıtım hiç bir sey bulamam begenemem 6-7 kıyafet var bütün sana onları giyiyorum bide şık bi yerde giyerim diye aldıklarım var ayda yılda bi giyiyorum onlarıda. bulmusken alayım 2-3tane dedım

ben de 3 makina attım astım canım oglanınkileri atmadim üstelik biriksin diye.sonra uykucu hamam mı işletıyosun bu su ne dıyolar

Hamam açıp da bizi cagirmadiysan küseriz uykucu
Bende bundan sonraki elektrik faturasını merak ediyorum
ay bn tamam hamamcıyım zaten esımın memleketinde kaplıca var bayılıyorum resmen.ama su ara sadece bir defa gittik hamıleyken gıtmıyordum dogumdan anra bi defa gittik. yol için benzin, bide kv,hala vs bırlıkte gıdıyoruz hamam parası kese parası onlara asla ödetmem harclıgım az dıye gitmıyorum bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…