- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.721
Canim niye her zaman sen ödüyorsun ki.ay bn tamam hamamcıyım zatenesımın memleketinde kaplıca var bayılıyorum resmen.ama su ara sadece bir defa gittik hamıleyken gıtmıyordum dogumdan anra bi defa gittik. yol için benzin, bide kv,hala vs bırlıkte gıdıyoruz hamam parası kese parası onlara asla ödetmem harclıgım az dıye gitmıyorum bu ara
yok canım Alllah için kv her yerde öder alır getırır aynı sehirdeyız hatta cok yakınız ona ragmen bizim eve eli bos geldıgını görmem Allah razı olsun.Canim niye her zaman sen ödüyorsun ki.
Birak bazen onlar atsin elini cebine.
Bende senin tam tersinimamin canım benim annelerimiz olmasa naparız
sagol canım ben kıyafet konusunda cok kıtım hiç bir sey bulamam begenemem 6-7 kıyafet var bütün sana onları giyiyorum bide şık bi yerde giyerim diye aldıklarım var ayda yılda bi giyiyorum onlarıda. bulmusken alayım 2-3tane dedım
T tatlu kilon gayet iyi ben seni baya kilolu hayal etmiştim nedenseSelâm kızlar,
Uyumayanlar uyuyamayanlar
Kahvemsim inanıyorum sen artik kk kullanmadan devam edebileceksin:)
B Bademsekerlerim cnm sen ne kadar da zayifsin,
Ben aranizda en minigim galibaboydan tâbi.
1,57 boy 58 kilo.
Eşim iri kemikli zayif değil yani ama ben kilo almak istemiyorum kötü duruyor aldiğimda göğüs ve simitlerim şişiyor
T tatlu güzel vermişsin fazlaliklarini cnm, benden incesin şu an:)
TE="tatlu, post: 61909812, member: 495796"]
Kesinlikle...Bazı kişilere zayıflık yakışmıyor bile..
kahvemsim bana gelin hamamı bile yapıldı ah ah darbukalar defler çaldılar bi güzel oynadımSelam kızlar
hamama gidiyorsanız ben de varım, ipek kesen ve peştemalim ile her an hazırım.
Düğün hazirliklarima dair içimde kalan tek şey gelin hamamidir.kahvemsim bana gelin hamamı bile yapıldı ah ah darbukalar defler çaldılar bi güzel oynadımkv minibüs tuttu 20 kişi falan gittik burdan sagolsun cok eglenceli gecmıstı, kaplıcayı kapatmak yasak ama kapatmıs gıbıydık yabancı yoktu cok guzel gecmıstı sonra kvnin eve gıttık cay borek pasta falan güzel gecmıstı
ayy gel canım hatta gelin kızlar hep bırlıkte gıdelim oh kesede yaptırırz şifalı su var ama sadece erken saat olursa gırıyorum ben yoksa temizliği kalmıyor bence ne güzel olur sizle birlikte ya ne eglenirizHiç hamama gitmedim
Bu görevler arada ilaç gibi oluyor.. Bana da 1 görev cıktı... Bazı yerler bu saat olayını abartıyor bence...Sabah erken kalktım
Makinaya çamaşır koydum
Kahvaltı hazırladım
Akşam menümü tasarladım
Akşam menüm
Mantı
Brokoli salatası
Kakaolu puding
İçecek
Önümüzdeki hafta sonu açık öğretim sınavında görev almak için 2 başvuru yapmıştım 2 si de çıkmış.
Uzun bir aradan sonra yeniden görev aldım.
Sınava 1 saat önce değil de 50 dk önce gidebildiğim için 1 yıl sınavlardan men cezası almıştım.
Daha sonraki yıllarda da hastalığım sebebiyle görev almadım.
yaaa cok güldüm hic para ya da altin bulamadım demene...Ben de bugun topladım dolap içlerini... Her topladigimda acaba var mıdır para diye gayal ederimSelam kızlar,
Sabah Kombiyi çalıştırdık 40 da
Hava kapalı
Çamaşır yıkadım kapalı balkona astım ev temizdi toz aldım söyle bir süpürdüm, tuvalet banyo temizledim
Giysi dolabını elden geçirdim (hiç para ya da altın bulamadım).
Dolapta humus var yanına da makarna düşünüyorum.
Canım gezmek ve alış veriş yapmak istiyor
Bende eşime söylenirim insan hiç mi bırakmaz cebinde 3 5 lira bulunca sevinelimyaaa cok güldüm hic para ya da altin bulamadım demene...Ben de bugun topladım dolap içlerini... Her topladigimda acaba var mıdır para diye gayal ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?