Canim niye her zaman sen ödüyorsun ki.
Birak bazen onlar atsin elini cebine.

Canim niye her zaman sen ödüyorsun ki.
Birak bazen onlar atsin elini cebine.
yok canım Alllah için kv her yerde öder alır getırır aynı sehirdeyız hatta cok yakınız ona ragmen bizim eve eli bos geldıgını görmem Allah razı olsun.
halamızda 70küsür yasında kvlerin evde oturuyor bekar parası benden çok ama kıyamıyorum ona da yaslı dıyorum sevaptır ondan ben ödüyorum hep.gocunmuyorum da elim sıkısık biraz ya ondan erteledim biraz

Bende senin tam tersinim
Çook severim alışverişi ama frenliyorum artik kendimi.
Sadece ihtiyaç dâhilinde nadiren istek.
Ayrıca bu alışveriş çılgınlığı duygusal bir boşluk doldurmaca ile alakaliymis.

Kizlaar
Beni de hamama goturun nolur..
Istanbulda esimin ailesindeyim
Gorumcenin arkadasi geldi
Gorumcem evlenmedi, herkese bahane buldu birsuru sorunu var ve bana cok saldiriyor. Mesela burada kim gorse hayirli olsun dedi o kdr sey yasadim gecmis olsun dediniz hic birine tek yorumu yok annem onu defalarca agirladi bos gondermedi bazen ciddiye alasim gelmiyor bazen cok kafam kiziyor dilimin ucunda hersey.
Arkadasi geldi bugun kiz bidibidibidi herkesi elestiriyo herseyine laf soyledim ama sabrim zorlandi oturdugu yerden konusup duruyo en sevmedigim insan tipi

TE="tatlu, post: 61909812, member: 495796"]
Kesinlikle...Bazı kişilere zayıflık yakışmıyor bile..
[/QUOTE]
T tatlu kilon gayet iyi ben seni baya kilolu hayal etmiştim nedense
Turta benim kilom az ama duruşum çok zayıf değil öyle manken gibi değilim yani minyon bir tipim var az kilo alınca göğüslerim çok büyük görünüyor rahatsız ediyor.
Varyemez psikolojik durummu bilmiyorum sağlıklı yaşam takıntısı olduğu kesin.
Paketli gıda yemez asitli içecek içmez market yoğurdu yemez.sigara içenin yanından bile geçmez yolunu değiştirir şeker elini sürmez bir çeşit canan karatay takılıyor

Selam kızlar.
Daha yemek yapılacak benim pilim bitti oğlanı yıkadım. Kurabiye yaptım. Ortalığı toparladım. Şimdi mutfağa girme zamanı.
Erişteli çorba
Karnıbahar yemeği bize kızartması oğlana
Makarna salata

TE="tatlu, post: 61909812, member: 495796"]
Kesinlikle...Bazı kişilere zayıflık yakışmıyor bile..

T tatlu kilon gayet iyi ben seni baya kilolu hayal etmiştim nedense
Turta benim kilom az ama duruşum çok zayıf değil öyle manken gibi değilim yani minyon bir tipim var az kilo alınca göğüslerim çok büyük görünüyor rahatsız ediyor.
Varyemez psikolojik durummu bilmiyorum sağlıklı yaşam takıntısı olduğu kesin.
Paketli gıda yemez asitli içecek içmez market yoğurdu yemez.sigara içenin yanından bile geçmez yolunu değiştirir şeker elini sürmez bir çeşit canan karatay takılıyor

Selam kızlar.
Daha yemek yapılacak benim pilim bitti oğlanı yıkadım. Kurabiye yaptım. Ortalığı toparladım. Şimdi mutfağa girme zamanı.
Erişteli çorba
Karnıbahar yemeği bize kızartması oğlana
Makarna salata
[/QUOTE]
Hasta olma korkusu da olabilir
Abartmadıkça sıkıntı olmaz
Ben obsesif Kompulsif tarzda birşey sandım
Aman Allah korusun

Selam kızlar,
Sabah Kombiyi çalıştırdık 40 da
Hava kapalı
Çamaşır yıkadım kapalı balkona astım ev temizdi toz aldım söyle bir süpürdüm, tuvalet banyo temizledim
Giysi dolabını elden geçirdim (hiç para ya da altın bulamadım).
Dolapta humus var yanına da makarna düşünüyorum.
Canım gezmek ve alış veriş yapmak istiyor

Annemden döndüm, koca gün nasıl geçti anlamadım.
Tereyağı, peynir ve kavurma yollamış anneannem, 200 TL verdim anneme bunlar için.
Kuzenimin düğüne gidecek annem o zaman verecek, düğüne de altın yolladım.
A101de aldın aldin indirimlerinden zeytin, türk kahvesi, yesil çay, bref WC stoga aldım.
Manavdan meyve alışverişi ile günü kapattım.
Kasım ayı çok masraflı geçti, yarın itibari ile yeni ay, yeni planlar

Selam kızlar
hamama gidiyorsanız ben de varım, ipek kesen ve peştemalim ile her an hazırım.
kahvemsim bana gelin hamamı bile yapıldı ah ah darbukalar defler çaldılar bi güzel oynadım kv minibüs tuttu 20 kişi falan gittik burdan sagolsun cok eglenceli gecmıstı, kaplıcayı kapatmak yasak ama kapatmıs gıbıydık yabancı yoktu cok guzel gecmıstı sonra kvnin eve gıttık cay borek pasta falan güzel gecmıstı

Düğün hazirliklarima dair içimde kalan tek şey gelin hamamidir.
Haziran gelini olunca mümkün olmadı ama.
Çok severim hamam gitmeyi, şu an evime yakın cok güzel bir hamam var, spa da var.
Fırsat ve bütçe ayarladikca gidiyorum.
Eskiden yanımda biri olsun isterdim, artık yalnız da gidiyorum.
Pamuk gibi olup donuyorum.
Bak tam bütçe çalışmaları yaparken Aralık ayında kendime bir hamam sefası yazayım

Bu görevler arada ilaç gibi oluyor.. Bana da 1 görev cıktı... Bazı yerler bu saat olayını abartıyor bence...

yaaa cok güldüm hic para ya da altin bulamadım demene...Ben de bugun topladım dolap içlerini... Her topladigimda acaba var mıdır para diye gayal ederim

yaaa cok güldüm hic para ya da altin bulamadım demene...Ben de bugun topladım dolap içlerini... Her topladigimda acaba var mıdır para diye gayal ederim
Bende eşime söylenirim insan hiç mi bırakmaz cebinde 3 5 lira bulunca sevinelim

Kombi 5 gündür aralıksız çalışıyor
Öğle saati kapadım bugün. Hadi hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…