- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.741
ben de sabah 20 dk açtım kapattım resmen korkuyorum yakmaktanBende eşime söylenirim insan hiç mi bırakmaz cebinde 3 5 lira bulunca sevinelim
Kombi 5 gündür aralıksız çalışıyor
Öğle saati kapadım bugün. Hadi hayırlısı bakalım
Yok canım kilon süper 2 3 kilo fazla olmuş eksik olmuş ne farkeder.B Bademsekerlerim yok cnm hamilelikte en fazla 70 oldum..55 hedefim...
55 olunca 1 kilo baklava yiyecegim
Öyle hareketli bir hayatım var ki oturmak ne mümkün
Bugün oğlanı yıkadım üşümesin diye erkenden açtım aç kapa aç kapa o da olmuyor. Hadi biz idare ediyoruz da çocuk oldu mu mecbur güneş vardı açtım oturttum peteğin önüne zaten kısıkta hep korkudan yükseltemiyorum ama yarın fena soğuk geliyormuş kısıkta fayda etmexben de sabah 20 dk açtım kapattım resmen korkuyorum yakmaktan
Hangi şehirdesin ?Bizim ev yerden ısıtma ben de bu sene ayarı oturtamadım çok sıcak oldu kıstım buz gibi oldu. Bakalım fatura ne gelecek Aralık sonu.
Kasım ayı 218tl geldi ama evde yoktuk 15 gün
Ankara canım. Soğuk oluyor . Bir de bu ücrete ortak kullanım alanlarının ve kapıcının doğalgazı da eklenmiş haliHangi şehirdesin ?
Anladım canımAnkara canım. Soğuk oluyor . Bir de bu ücrete ortak kullanım alanlarının ve kapıcının doğalgazı da eklenmiş hali
Tek erkenci ben degilim neysekiGünaydın kızlar
Oldum olası erkenciyimTek erkenci ben degilim neyseki
Günaydın kizlar
Tatil günlerinde hep uyumayı planliyorum ama mesai gününden erken uyanıyorumOldum olası erkenciyim
Günü uzun yaşamayı seviyorum
Hiç dikkat etmedim buna,Kızlar bizim kombi dün sabah 7:30 ile bugün sabah 7:30 arasında (24 saatte ) 60 derecede
Ev termostatı 25 dereceye ayarlı şekilde 8 metreküp yakmış.
Dün bütün gün evde idim.
Okula gidip gündüzleri yakmadığım akşamüstü yaktığım zamanlarda da 21 22 dereceye düşen evi 25 dereceye getirmek için akşamüstünden sabaha kadar da 7 - 8 metreküp yakıyor
Hep yandığı zaman ev 25 dereceye çabuk ulaştığı için kombi sık sık devreden çıkıyor
Ev hem daha sıcak hem de kombi daha az çalışıyor gibi geldi bana
Ne yapalım görmemeşin(ben oluyorum ) kombisi olmuşHiç dikkat etmedim buna,
Bugün kombinin, peteklerin ayarlarına bakacağız, evin içinde serinlik var iki gündür.
Artık biz de açmaya başlarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?