B Bademsekerlerim yok cnm hamilelikte en fazla 70 oldum..55 hedefim...
55 olunca 1 kilo baklava yiyecegim

Öyle hareketli bir hayatım var ki oturmak ne mümkün
Yok canım kilon süper 2 3 kilo fazla olmuş eksik olmuş ne farkeder.
Sen baya spor da yapıyorsun. Bende hergün başlıyorum bugün diyorum sonrası yok hergün yürüyorum ama hareket çalışmak istiyorum.

Varyemez canım hasta olma korkusu olabilir
Eşim uzun süreli rahatsızlık geçirdi bunun etkisi olabilir. Ailesinde de var bu takıntı ama kv de öyle daha beter temmux ayında şal takıyor boğazım üşümesin hasta olmayayım diye. O abartıyor artık takıntı halinde.

ben de sabah 20 dk açtım kapattım resmen korkuyorum yakmaktan
Bugün oğlanı yıkadım üşümesin diye erkenden açtım aç kapa aç kapa o da olmuyor. Hadi biz idare ediyoruz da çocuk oldu mu mecbur güneş vardı açtım oturttum peteğin önüne zaten kısıkta hep korkudan yükseltemiyorum ama yarın fena soğuk geliyormuş kısıkta fayda etmex

Kızlar bizim kombi dün sabah 7:30 ile bugün sabah 7:30 arasında (24 saatte ) 60 derecede
Ev termostatı 25 dereceye ayarlı şekilde 8 metreküp yakmış.
Dün bütün gün evde idim.
Okula gidip gündüzleri yakmadığım akşamüstü yaktığım zamanlarda da 21 22 dereceye düşen evi 25 dereceye getirmek için akşamüstünden sabaha kadar da 7 - 8 metreküp yakıyor
Hep yandığı zaman ev 25 dereceye çabuk ulaştığı için kombi sık sık devreden çıkıyor
Ev hem daha sıcak hem de kombi daha az çalışıyor gibi geldi bana

Hiç dikkat etmedim buna,
Bugün kombinin, peteklerin ayarlarına bakacağız, evin içinde serinlik var iki gündür.
Artık biz de açmaya başlarız.

Hiç dikkat etmedim buna,
Bugün kombinin, peteklerin ayarlarına bakacağız, evin içinde serinlik var iki gündür.
Artık biz de açmaya başlarız.
Ne yapalım görmemeşin(ben oluyorum ) kombisi olmuş
Ki görmedik ilçede beceriksiz yöneteciler sayesinde ilçemize doğalgaz en az 15-20 sene geç geldi.
Gerçekten biz eskiden ne çekmişiz ya ilçede apartmanlarda yaşayanlar olarak

Hem Kömürün isi pası
Hem yakıcı
Hem diğer daire sahipleri biri yandım der biri dondum

Sobalı evlerde oturanlar için de büyük kolaylık rahatlık oldu.
Hergün odun kömür taşıma ve de bir oda da yan diğer yerlerde don
Şimdi her yer daha ucuza sıcacık diyorlar
Geçen sene 1 ton kömür parası bedeline doğalgaz ile ısındım diyordu tanıdık bir amca.
Geçen hafta kombi dolabı takmaya gelen usta da ısınma tüp banyo giderleri olarak bir değerlendirme yaptı çok iyi dedi.
Ben de çok sevdim çok ekonomik buldum yaptığım hesaplara ve araştırmalarıma göre
Bir de benim kombinin enerji tüketimi konusunda tasarruflu olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Doğalgaz çok büyük rahatlık gerçekten.
Bizim evlere doğalgaz baglandiginda annem ve yengemin sevincini çok net hatırlıyorum.
Her konuda çok avantajli.
Ama çocukluğu sobalı evde geçmiş biri olarak da çok güzel anılarım var

Kendi evimizde ikinci kışımız bu. Geçen yıl yeni bina, boş vs. epey soğuktu.
Bugün bu havada bile sadece serin icerisi.
Birazdan start vereceğiz kombiye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…