- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #44.781
Aa fizikiye mi geçtin artik?Çünkü bu ay fiziki aldim, listede ilk sıraya yazmazsan bildirim yapmam
Normalde hep hesaptan alıyorum.Aa fizikiye mi geçtin artik?
Hesaptan aliyorsun diye biliyorum
Teşekkür ederim canımcım. İnş bozdurmak zorunda kalmayız.bu ay çok harcamalı geçti çünkü.Kolay gelsin:)
Aralik ayi başlangıcı bu ay sende alya, inanamıyorum birikime geçtiğine ve tebrik ederim
Teşekkür ederim canimA Alya_sura88 bereketli olsun bak sakin bozma birikimini....
K kahvemsi mutluluk bereketli olsun altının
karamelli_turta evet nakit suyunu çekti ben se hafta içini bekleyenlerdenim. Eşim maaşı alsin diye...Hatta kismetse hemen birikim yapacagim...Benim maaşa kadar beklemeyecegim
Yarın a yemek yaptim. Dinlenme modundayiz...Dışarı çıkmayalım yoksa harcarız dedik
Ay çok sevindim düğüne kadariki tane yaptirsan yeter sanaNormalde hep hesaptan alıyorum.
Bu ayrı birikim, şahsi
Dün fiziki alıp anne banka teslim ettim.
Bilezik 22 ayar olduğu için 22 ayar gram altın aldım.
Bu gramlarin üstünü tamamlayıp kendime bilzeik yaptıracağım birkaç ay sonra.
Tatlu bende birikimi maaşlar geldiği gibi yapıyorum.A Alya_sura88 bereketli olsun bak sakin bozma birikimini....
K kahvemsi mutluluk bereketli olsun altının
karamelli_turta evet nakit suyunu çekti ben se hafta içini bekleyenlerdenim. Eşim maaşı alsin diye...Hatta kismetse hemen birikim yapacagim...Benim maaşa kadar beklemeyecegim
Yarın a yemek yaptim. Dinlenme modundayiz...Dışarı çıkmayalım yoksa harcarız dedik
Bu parayi hiç gelmemiş yokmuş gibi düşünürseniz asla bozdurmazsiniz.Teşekkür ederim canımcım. İnş bozdurmak zorunda kalmayız.bu ay çok harcamalı geçti çünkü.
Tembellik mi dört çeşit yemek yaptim diyorsun cnm başlamışsın benceEvde yapılması gereken bir sürü iş var, biz tembellik modundan çıkamadık.
Dün getirdiklerimi buzluğa yerleştirdim. Buzdolabini sildim. Haftaicine dört tencere yemek yaptım.
Kahve keyfi yapıp işlere koyulsak iyi olacak
Düğüne kadar iki tane yapamam canımAy çok sevindim düğüne kadariki tane yaptirsan yeter sana
Tatlu bende birikimi maaşlar geldiği gibi yapıyorum.
Bu parayi hiç gelmemiş yokmuş gibi düşünürseniz asla bozdurmazsiniz.
Ama böyle dediğine göre sanki bu para gidici gibi geldi bana
Böyle dersen birinciliği kaptiracaksin K kahvemsi mutluluk a
Allah kavuştursunPeksemet ve bazlama yapınca paçanga böreği yapmadım artık
Pastırma ile büyük oğluma kahvaltı hazırladım
Valizini hazırladım
Hamurişi meyve suyu biraz da market işi birşeyler koydum valizine yavrumun yolcu ettim.
Yaptığım ekmek ve peksemetten anneciğime götürdüm.
Akşam menüm
Dünden kalan mantı
Brokoli salatası
İçecek
Evin ihtiyaç listesini hazırladım
Akşama küçük oğlanla yollarım babasına
Normalde o kadar erken kalkmaya işlerin çoktan bitmiş olması gerekirdi canım.Tembellik mi dört çeşit yemek yaptim diyorsun cnm başlamışsın bence
Canım kısmet :)Ay çok sevindim düğüne kadariki tane yaptirsan yeter sana
Tatlu bende birikimi maaşlar geldiği gibi yapıyorum.
Bu parayi hiç gelmemiş yokmuş gibi düşünürseniz asla bozdurmazsiniz.
Ama böyle dediğine göre sanki bu para gidici gibi geldi bana
Böyle dersen birinciliği kaptiracaksin K kahvemsi mutluluk a
Bayilirim pesmet ve pacanga böreğinePeksemet ve bazlama yapınca paçanga böreği yapmadım artık
Pastırma ile büyük oğluma kahvaltı hazırladım
Valizini hazırladım
Hamurişi meyve suyu biraz da market işi birşeyler koydum valizine yavrumun yolcu ettim.
Yaptığım ekmek ve peksemetten anneciğime götürdüm.
Akşam menüm
Dünden kalan mantı
Brokoli salatası
İçecek
Evin ihtiyaç listesini hazırladım
Akşama küçük oğlanla yollarım babasına
Çok yakışır kuzum sanaDüğüne kadar iki tane yapamam canım
Üç parmak eninde lazer kesim kalın olanlar var ya ondan istiyorum çünkü
O durumda önce acil giderler,ihtiyaçlar ama mutlaka birikim dekaramelli bizim eve farkli zamanda maas giriyor.. Ayin 5 i eşimin maaşı ayın 7 si benim ek ders ayın 15 i benim maas...
Böyle olunca genelde ayın 15 i birikime gidiyor.. Para gels8n ben hallederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?