300tl lik alış veriş yaptık kızıma
Swit, swit benzeri ceket, tayt, eşofman takımı (ihtiyacı yoktu görünce çok beğendi, kursa giderken de giyerim dedi)
Çorap ve atlet aldık
5 taksit yaptırdık
Pizza yedik, kahve içtik eşim ödedi.
Şoktan sıvıyağ vr sucuk aldım indirimden
Kumbaraya da 1tl attım

Bu ay ki hedefim maaşımın %80 ile gr almak.Almadığımda paralar çarçur oldu bitti.70 bin biriktirmiştim eşim maliyetini düşürsün borsada diye ona verdim ocak yada şubatta geri alıcam.Sıfırdan başladım artık hayırlısı bi 70 bin de bu 2020 de yaparsam çok iyi olucak benm için.Hedefim birikimimle bir arsa almak

Selam kizlar
Bütün işler bitti, dusumu yaptım.
Biraz bakım yaparım
Kombide siftahi da yaptık
Lütfen fatura çok gelmesin, bütçeye 150 TL yazdim bunun icin
Sen yazinca baktim cnm bende önümüzdeki ay için faturalara 700 demişim.
Elektrik 100u geçer, Şu 60,net 90
Doğalgaz 400 450 olarak düşünmüşüm ama gelir o kadar zaten

Sen yazinca baktim cnm bende önümüzdeki ay için faturalara 700 demişim.
Elektrik 100u geçer, Şu 60,net 90
Doğalgaz 400 450 olarak düşünmüşüm ama gelir o kadar zaten
Çok para ödüyoruz ama faturalara
Ben eve gelince açıp sabah giderken kapatacağım için 150 TL'yi geçmez diye düşündüm.

İyi akşamlar hanımlar

Bizim ilerdeki zaman dilimi içerisinde durumun ne olacağı belli değil o nedenle fiziki altın alayım diyorum
Üzerinde ne varlık olduğu belli olmayan beyfendi yarın birgün ayrılacak olsak benim olan şeylerin ortakçısı olmaya kalkar utanmadan

Selam kızlar
Tüm gün oğlumla keyif çattık. Önce tiyatro sonra evde sinema keyfi derken gün geçti
Akşamda balık yaptım. Çok mutlu oldu

Bu ay kumbara hariç birikim yok. Aralık gel artık. Maaştan nakit bizimde suyunu çekti 7 sine kadar idare.
Varyemez temkinli olmanda fayda var. Ortak oluyor hukuken eşin yatırımını nakit yap altın al bilinmesin

Öyle bir durum varsa kesinlikle banka hesaplarında birşey tutma, fizikiye dön ya da saklamak sıkıntı olacak ise guvenebilecegin birinin adına hesap açabilirsin annenin mesela.
Aldığın ev kimin adına ayıptır sorması onda da hak iddia etmesin

canım aldıgın ev senin üzerine degıldır ınsAllah?

ondan da hak iddia eder mi
Eder bunların sütü her vicdansızlığa müsaittir.
Yalnız bundan 5 yıl önce adam akıllı bedduamı aldı
Fabrikada kafasına demire çarpmış kafaya 8 dikiş atılmıştı.
Yine bir bedduam daha tutmuştu bu sefer de sattıkları malın karşısındaki aldıkları çekler karşılıksız çıkmış ve hem mal gitmişti hem de para alamamışlar ve İflas ettiler
Fabrika batmıştı
Bu sefer bakalım başına ne gelir tabiki Allah bilir

Son düzenleme:
Siz uzun zamandır ayrisiniz o zaman.
Bu olaylardan ders çıkarıp yeni bir olay yaşamamak için hak talep etmez bence, korkmuştur

Siz uzun zamandır ayrisiniz o zaman.
Bu olaylardan ders çıkarıp yeni bir olay yaşamamak için hak talep etmez bence, korkmuştur
Mayıstan beri ayrıyım
5 sene önce evin içinde sesi bana ve çocuklara karşı acayip yükselmeye başlamıştı.
Öyle ki büyük oğlumu en ufak birşeyde haketmediği kadar hırpaladı birkaç sefer
Ana yüreği dayanamadım senin de kafan kırılsın inşaallah diye havale etmiştim ve 2 gün sonra o kafaya dikiş atılmıştı
Ve ben bütün gayretimle bizi psikolojik olarak günden güne bitiren bu adamdan evimi bitirip evden gitmeye odaklandım vakit kaybetmeden ve o doğrultuda çabaladım

Ablacim o kdr tanidikki yasadiklarin
Biz su an hic gorusmuyoruz
Annem senelerce ugrasti. Bir suru kilit nokta var ama en son Allah yardim etti kurtulduk
Cok afedersin sirtina giymeye gomlegi kalmadi yasadigim sehirde sayili zenginlerdendi.
Saygiyla destekliyorum seni, aynen devam.
Cocuklarin meslek sahibi olsun bak hersey daha kolay

Kizlar bugun benim dogumgunum.
Kardesime ugradim esim oraya cicek gondermis kardesim fotograf cikarmis notlar yazmis bebek bu aksam fotograflarda bir guzel gulmus cok guzel bir aksamdi

Bebegi yikayacaktik soyduk zirr kapi cicekci gelmis aldim attim masaya, kostum kardesim soruyo sirasimi simdi yika cocugu dedim cok komiktik

Canım ya akşam akşam yazdıkların yüreğime o kadar dokundu ki anlatamam
Çok sağol Allah razı olsun
Rabbim senin ve diğer arkadaşların da dünyada ve ahirette yar ve yardımcısı olsun her daim inşaallah

Mutlu huzurlu nice yıllara canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…