Karnıbaharlar haslaniyor çamaşır attim makineye de.

Bordro geldi ama o ne kesinti öyle birde çift fazla mesai var yazıktır.
Bütçemi hazırlayacağım bakalım.
Ben de ek ders bordromu gordum...Kesintilerde n vergi diliminden bir şey kalmıyor...Resmen evden çıkmamak gerekli

kronikuykucu
K kahvemsi mutluluk
Kk diyetleriniz nasil gidiyor?
Soyliyeyim aylık ödenecek taksitleri bitene kadar çok uzun geliyor ama bittikten sonra ferahlikkk
Şu a maaş cepte ve hiçbir ödeme yapılmadığı için gayet iyi gidiyor :)))
Yok turtis ben planımı yaptım son ödeme tarihinde bu ayki tüm borcu yatiracagim, kalan aylarda gelecek borçları da ayiracagim.
Sonra kart yok.
Tatil, büyük bir alim olmadıkça para yoksa harcanmayacak

:)))
Ödemelerden sonra sifirlanmayalim da.
Umarım plânlar bozulmaz cnmcim sonrasında çok rahat edeceksin

kronikuykucu
K kahvemsi mutluluk
Kk diyetleriniz nasil gidiyor?
Soyliyeyim aylık ödenecek taksitleri bitene kadar çok uzun geliyor ama bittikten sonra ferahlikkk
bugun 3.gün henüz diyeti bozmadım canım esımın maas hala yatmadı ona sinir oldum 1inde alıyor normalde ve bütcemizi ayın 1inde baslatıyoruz nakit kalmadı annemin maas kartı ben de ondan harcıyorum suan alınca geri koyucam ıns

oyuncak bence cok guzel bi hedıye canım kıyafet vs aıleler alıyor fazla fazla zaten.ama oyuncaklarda gereksiz pahalı.

Water magic diye bir boyama kitabı var canım, kaleme su dolduruyorsun kitabı boyayınca renkler ortaya çıkıyor, kuruyunca yine eski haline dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…