- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.887
- 798
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.041
Çok teşekkür ederim canımböyle mesajlar ile uykuların bölünmesi ne güzel :)
bereketli olsun
iyi sayılır kahvemsm sen nasılsınOooo kimleri görüyorum
Nasilsin
Çok şükür canımiyi sayılır kahvemsm sen nasılsın
Bereketli olsun nazenin, ekliyorumHanımlar kumbarada bende varım okuyorum ama yazmayı unutmuşum. Maşallahınız var hepinizin ilk 25 tl attım kumbarama.
Çok tesekkurler cnm bence sen de çok duyarlı bir velisin öğretmen icin..Varyemez bütçen on numara beş yıldız
T tatlu 1. Sinif öğretmenliği ne zordur canım benim kolayliklar diliyorum ve de sabir.
Geçen yıl oğlum sulugunun kapağını bile öğretmenine actiriyormus çok sonra söyledi bana oğlum açamıyormuş
Ve oğlum biraz minyon ya kiyamiyordu hocasi herhaldekoskoca sınıfta sadece onun çantasını elinde çıkarıyordu törene çıkarken, ay nasil mahçup oluyordum cnm ya. Allah razi olsun onlardan da sizden de cnm.
Ay inanmıyorum.Çok tesekkurler cnm bence sen de çok duyarlı bir velisin öğretmen icin..
Benim sinif8m büyük problemli...Bugun klavyeme su dökmüş cocuk. ailesine durumu paylaştım..Çocuktur yapar benimki yapmasa başkası yapabilirdi dedi...Hiç utanma yok...aynı cocuk 2 dk sonra arkadaşının çantasına suluk dolu şişeyi dökmüş...
Bu ce buna benzer cok şeyyy...Ben yıprandım...Umarım kurtulurum diye bakıyorum artik
Canım cocuk normal değil bizce...Tüm okul illallah etti aileye yardimci olup destek alal8m diyoruz yok laf anlamıyor...Ay inanmıyorum.
Hadi çocuğu geçtim velisi utanir özür diler?
Arlanmada yok.
Çok afedersin de cnm yanlışlıkla bile yapmış olsa çok ağlar üzülür benim çocuğum.
Herşey öğretmenle olmuyor, veliler de hocayi desteklemeli çocukları da tâbi.
Canım zam falan mi bekliyorsunuz...Insallah rahatlarsınız
Şarkı söyleyen et bebek aldım.K kahvemsi mutluluk oyuncak al derim bende, müzikli ışıklı birşey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?