- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.061
Ben de çok gitmek istiyorumİyi akşamlarrrr hatunlarr
Annemle burlikte Yunanistana günübirlik gezimiz var kızlar. 21 Aralıkta.
Bugün öğleden sonra izin alıp yeşil pasaport için islemlerimi yaptırdım. Annem için de pasaport muracaatinda bulunduk. İnşallah güzel gecer
Olumsuzluklar üst üste gelmiş cnm.Kızlar çok tatsız birgün gecirdim.
Şirkette çalışan bir ablanın çocuğu boşanıyor, saçma sapan olaylar yaşamışlar onun gerginliğini aldım sabah sabah. Çok üzüldüm kadına bir suru borç içinde kaldı.
Şirket ile ilgili beklediğimiz maddi kaynakta sorun var, bu sefer ciddi anlamda sıkıntidayiz, patronun gayrimenkul satmaktan başka şansı kalmadı.
Epey soğuk rüzgarlar esiyor içeride.
Kendimi kaç gündür yorgun hissediyorum zaten, bugün grip belirtileri hepten arttı.
Bunca olumsuzluğa rağmen eve gelirken pasta aldım ve oturdum afiyetle yiyorum.
Biraz modum duzelsin
Çevreye zarar bazisi işte böyle hiç de rahatsız olmazlar.Selam. Kızlar.
2 gündür kafam kazan komşu tadilat yaptırıyor olan bana oldu. Bu kadar gürültü yapıyorlar bir kapıyı çalıp kusura bakma demediler mecburum sanki kapımın dibinde makina sesi çekmeye.
Kargo bekliyorum gelmedi sinir oldum onada pişman ettiler almaya
Bizde zam haberi bekliyorux bakalım ne kadar olacak şirkette fazla olmayacak diye söylentiler varmış
Beklentimiz yüksek değil evet ama hayat çok pahalı
Bugün peynir market 50 tl gitti oğlum kuru incir istedi onu aldık birde
Arkadaşım mesaj atmış
Seneye anaokulunun kıyafetleri varmıl elinde benim oğlana verecek
Yeni alıcam ama yedek olacak onlarda yaxlık tişortu hiç kullanmamışlar onu almam.iyi oldu.
Canim olumlu düşünmeye çalış insallah tatsız seyler yasanmasinyasanmasinÇevreye zarar bazisi işte böyle hiç de rahatsız olmazlar.
Bizde eylülden beri zamlı çalışıyoruz ama anlaşma falan yok.
2 yil önce marti bulmuştu bu kez neler olacak bakalım. Umarım grev falan olmaz.
Inşallah canımCanim olumlu düşünmeye çalış insallah tatsız seyler yasanmasinyasanmasin
Gelirken markete uğradım biraz kahvaltılık aldım. Aldıklarım bir poşeti doldurmayacak kadar. 112,25 TL odedim.B Bademsekerlerim tadilat sesi hakikaten fena.. hep o isi yapanı düşünmüşümdür...
Insallah beklediğinden iyi alırsınız zam. Peynir bakıyorum 30 dan aşağı yok...
Hesap yapmaktan hayatı yaşayamıyoruz
Pessss doğrusuÇok tesekkurler cnm bence sen de çok duyarlı bir velisin öğretmen icin..
Benim sinif8m büyük problemli...Bugun klavyeme su dökmüş cocuk. ailesine durumu paylaştım..Çocuktur yapar benimki yapmasa başkası yapabilirdi dedi...Hiç utanma yok...aynı cocuk 2 dk sonra arkadaşının çantasına suluk dolu şişeyi dökmüş...
Bu ce buna benzer cok şeyyy...Ben yıprandım...Umarım kurtulurum diye bakıyorum artik
İyi eğlencelerİyi akşamlarrrr hatunlarr
Annemle burlikte Yunanistana günübirlik gezimiz var kızlar. 21 Aralıkta.
Bugün öğleden sonra izin alıp yeşil pasaport için islemlerimi yaptırdım. Annem için de pasaport muracaatinda bulunduk. İnşallah güzel gecer
Geçmiş olsun canımKızlar çok tatsız birgün gecirdim.
Şirkette çalışan bir ablanın çocuğu boşanıyor, saçma sapan olaylar yaşamışlar onun gerginliğini aldım sabah sabah. Çok üzüldüm kadına bir suru borç içinde kaldı.
Şirket ile ilgili beklediğimiz maddi kaynakta sorun var, bu sefer ciddi anlamda sıkıntidayiz, patronun gayrimenkul satmaktan başka şansı kalmadı.
Epey soğuk rüzgarlar esiyor içeride.
Kendimi kaç gündür yorgun hissediyorum zaten, bugün grip belirtileri hepten arttı.
Bunca olumsuzluğa rağmen eve gelirken pasta aldım ve oturdum afiyetle yiyorum.
Biraz modum duzelsin
Aldıklarını güle güle kullan canımEv kredisini ödedim,
Otomatik ödeme için hesaba 100 tl attim,
Aidati ayirdim (5 .ayi)
Gratisten ihtiyaçlarimi aldim 35 tl,
Bijuteriden de kombin küpelerden aldim 50 tl.
Eşimin maaşını bekliyoruz.
Çok sinir bozucu bir ses Allah öyle işlerde çalışanın yardımcısı olsun. Oğlumla bir ara evde seslerimizi duyamaz olduk.B Bademsekerlerim tadilat sesi hakikaten fena.. hep o isi yapanı düşünmüşümdür...
Insallah beklediğinden iyi alırsınız zam. Peynir bakıyorum 30 dan aşağı yok...
Hesap yapmaktan hayatı yaşayamıyoruz
Bizim burdaki fabrikalarda çalışan çoğu kişi çok haksızlığa uğruyor umuyorum çalıştığın yer gördüklerim gibi değildir. Bizede ocakta zam yapıyorlar martta veriyorlar. Kesintilerden kpnuşmuyorum bile mesailerin lafı yokÇevreye zarar bazisi işte böyle hiç de rahatsız olmazlar.
Bizde eylülden beri zamlı çalışıyoruz ama anlaşma falan yok.
2 yil önce marti bulmuştu bu kez neler olacak bakalım. Umarım grev falan olmaz.
Sadece bir özür dilemek çok mu zorSelam. Kızlar.
2 gündür kafam kazan komşu tadilat yaptırıyor olan bana oldu. Bu kadar gürültü yapıyorlar bir kapıyı çalıp kusura bakma demediler mecburum sanki kapımın dibinde makina sesi çekmeye.
Kargo bekliyorum gelmedi sinir oldum onada pişman ettiler almaya
Bizde zam haberi bekliyorux bakalım ne kadar olacak şirkette fazla olmayacak diye söylentiler varmış
Beklentimiz yüksek değil evet ama hayat çok pahalı
Bugün peynir market 50 tl gitti oğlum kuru incir istedi onu aldık birde
Arkadaşım mesaj atmış
Seneye anaokulunun kıyafetleri varmıl elinde benim oğlana verecek
Yeni alıcam ama yedek olacak onlarda yaxlık tişortu hiç kullanmamışlar onu almam.iyi oldu.
Her hafta aldığım pinar süzme peynir 13tl idi 15 olmuş meselâ,Gelirken markete uğradım biraz kahvaltılık aldım. Aldıklarım bir poşeti doldurmayacak kadar. 112,25 TL odedim.
Bu hafta peynirlere zam gelmiş, marketletin kendi markalarina bileHer hafta aldığım pinar süzme peynir 13tl idi 15 olmuş meselâ,
Asgari ücreti görüşe görüşe anlasamiyorlar da zamlar caktirmadan geliyor
Bende geçen hafta pazar günü rafta farkettim cnmBu hafta peynirlere zam gelmiş, marketletin kendi markalarina bile
Asgari ücreti görüşenlerin bir ay o para ile geçinip karar vermeleri en adil ve mantığa uygun olanı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?