- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.081
Zammı ocakta bekliyoruz, tüm memurlar gibi de,Canım zam falan mi bekliyorsunuz...Insallah rahatlarsınız
ben de yarin börek yapayım diyorum. Afiyet olsun
İlk yurt dışı gezimiz ikimizn de sağol canım.Ben de çok gitmek istiyorum
Çok iyi düşünmüşsün canım annen için de iyi olacaktır
Cümleten cumamız mübarek olsun tutumlu hanımlar. Ben İzmir'in küçük bir ilçesinde yaşıyorum merkeze de epey uzagız. Çok sık gidip gelemiyoruz ama doğduğum yer ve seviyorum burasını, geçtiğimiz günlerde o muhteşem alışverişlerden epey yüklü bir alışveriş yaptık ailece ilk kargomuz dün gelecekti bütün gün bekledim gelmedi bende yogunluktan herhalde diye düşündüm kargo şirketini bile aramadım. Perşembe akşamları Mucize Doktoru seyrediyoruz inanın hepimizin nasıl uykusu geldi sonuna doğru ama merek ediyoruz büyük sır ne diye eşimin telefonu çaldı yüregimiz hopladı o saatte çalan telefondan birinin sorunu var diye düşündük çünkü eşim hastanede çalışıyor birine bir şey oldu sandık diziyi bile bıraktık hepimiz eşime bakıyoruz kimle konuşuyor diye anlamaya çalışıyoruz. Müsaitiz abicim getirebilirsiniz diyor tamam otomatı açıyorum diyor. Telefonu kapadı saat 23.40 eve kargoyu getirmek için geldiler inanın 22-23 yaşında genç bir çocuk kusura bakmayın çok yoğun çalışıyoruz size anca sıra geldi çünkü o kargo şirketi haftanın bir günü ancak bizim ilçeye gelebiliyor. O kadar üzüldüm ki önemli değil henüz yatmamıştık dedim. Ne kadar zor o saatte birilerini telefonla aramak Allahım hepimizi iyilerle karşılaştır dedim. İnanın gelen kargo bana aitti sevinemedim bile sizlerin çogu büyük şehirlerde yaşıyorsunuz orada bu saate kadar çalışıyorlarmı bilmiyorum ama zor ve yorucu bir iş inşallah Asgari Ücret Tespit Komisyonunda görev yapanlar bu gibi ayrıntılara da dikkat eder ve biraz olsun yükseltirler.
Canim bu arkadaşlar sanki burada var:)Üç para arkadaşınız olsun!
Kendinize üç arkadaş edinin (ya da olanlardan seçin). Para Yönetimi konusunda iyi olan kişiler. Arkadaşlarımız neyse, bir müddet sonra bizde "öyle"yiz. O yüzden bu çok önemli.www.paradurumu.com
Şu faturan düşmüş uykucugunaydın kızlar
sabah sabah gözümü faturalarla açtım
3.5 senelik evliyim hep eşim yatırırdı yalan yok bakardım ama takip etmezdım
artık ben yatırıcam yolunu bekledım
su 93 elektrik 168 gelmiş
Canim afiyet olsun,Bugün okul dönüşü anneme uğradım
Orada çay ve yanına sarma peksemet peynir vs yiyince canım akşam yemeği yemek istemedi
Ben de oğlana bugün tavuk şinitzel
Makarna
Ayran
Yaptım
Bir de tatlı olarak puding vardı.
Ewet onun için paylaştım :)Canim bu arkadaşlar sanki burada var:)
Hepiniz
ah canım ya daha çalışıyorumÇok şükür canım
Çok az görmeye başladık seni, neler yapıyorsun canim
Allah herkesin yardımcısı olsun. Eşim bu ay baya mesai yaptı 2 tl alabildik o mesailerden hep sabah 5 te geldi. O işte olduğunda gözüme uyku girmiyor eşime ve gece çalılanlara dualar ediyorum hep.Cümleten cumamız mübarek olsun tutumlu hanımlar. Ben İzmir'in küçük bir ilçesinde yaşıyorum merkeze de epey uzagız. Çok sık gidip gelemiyoruz ama doğduğum yer ve seviyorum burasını, geçtiğimiz günlerde o muhteşem alışverişlerden epey yüklü bir alışveriş yaptık ailece ilk kargomuz dün gelecekti bütün gün bekledim gelmedi bende yogunluktan herhalde diye düşündüm kargo şirketini bile aramadım. Perşembe akşamları Mucize Doktoru seyrediyoruz inanın hepimizin nasıl uykusu geldi sonuna doğru ama merek ediyoruz büyük sır ne diye eşimin telefonu çaldı yüregimiz hopladı o saatte çalan telefondan birinin sorunu var diye düşündük çünkü eşim hastanede çalışıyor birine bir şey oldu sandık diziyi bile bıraktık hepimiz eşime bakıyoruz kimle konuşuyor diye anlamaya çalışıyoruz. Müsaitiz abicim getirebilirsiniz diyor tamam otomatı açıyorum diyor. Telefonu kapadı saat 23.40 eve kargoyu getirmek için geldiler inanın 22-23 yaşında genç bir çocuk kusura bakmayın çok yoğun çalışıyoruz size anca sıra geldi çünkü o kargo şirketi haftanın bir günü ancak bizim ilçeye gelebiliyor. O kadar üzüldüm ki önemli değil henüz yatmamıştık dedim. Ne kadar zor o saatte birilerini telefonla aramak Allahım hepimizi iyilerle karşılaştır dedim. İnanın gelen kargo bana aitti sevinemedim bile sizlerin çogu büyük şehirlerde yaşıyorsunuz orada bu saate kadar çalışıyorlarmı bilmiyorum ama zor ve yorucu bir iş inşallah Asgari Ücret Tespit Komisyonunda görev yapanlar bu gibi ayrıntılara da dikkat eder ve biraz olsun yükseltirler.
Tavuk kalamar nasıl oluyor ilk defa duydum turtaCanim afiyet olsun,
Bende tavuk kalamar,pilav yapacağım akşama.
Tatli canım istiyor ekler alacağım.
ayy sorma canım 30tl az geldi ama gecen faturada genel temızlık yapılmıstı abla gelmıstı ondanmı dıkkatimden mi anlayamadımŞu faturan düşmüş uykucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?