Canım zam falan mi bekliyorsunuz...Insallah rahatlarsınız
ben de yarin börek yapayım diyorum. Afiyet olsun
Zammı ocakta bekliyoruz, tüm memurlar gibi de,
Alacağımız var birinden onunla görüşecekti,
Satmayı düşündüğümüz gayri menkul var,
Tartıştık beyefendi ile, baktım kırıcı oluyor, çıktım salondan yattım,
Sabah ta hiç konuşmadık,
Akşam misafirliğe gideceğiz diye program yapmıştık,
Gerginlik var üzerimde....

Cümleten cumamız mübarek olsun tutumlu hanımlar. Ben İzmir'in küçük bir ilçesinde yaşıyorum merkeze de epey uzagız. Çok sık gidip gelemiyoruz ama doğduğum yer ve seviyorum burasını, geçtiğimiz günlerde o muhteşem alışverişlerden epey yüklü bir alışveriş yaptık ailece ilk kargomuz dün gelecekti bütün gün bekledim gelmedi bende yogunluktan herhalde diye düşündüm kargo şirketini bile aramadım. Perşembe akşamları Mucize Doktoru seyrediyoruz inanın hepimizin nasıl uykusu geldi sonuna doğru ama merek ediyoruz büyük sır ne diye eşimin telefonu çaldı yüregimiz hopladı o saatte çalan telefondan birinin sorunu var diye düşündük çünkü eşim hastanede çalışıyor birine bir şey oldu sandık diziyi bile bıraktık hepimiz eşime bakıyoruz kimle konuşuyor diye anlamaya çalışıyoruz. Müsaitiz abicim getirebilirsiniz diyor tamam otomatı açıyorum diyor. Telefonu kapadı saat 23.40 eve kargoyu getirmek için geldiler inanın 22-23 yaşında genç bir çocuk kusura bakmayın çok yoğun çalışıyoruz size anca sıra geldi çünkü o kargo şirketi haftanın bir günü ancak bizim ilçeye gelebiliyor. O kadar üzüldüm ki önemli değil henüz yatmamıştık dedim. Ne kadar zor o saatte birilerini telefonla aramak Allahım hepimizi iyilerle karşılaştır dedim. İnanın gelen kargo bana aitti sevinemedim bile sizlerin çogu büyük şehirlerde yaşıyorsunuz orada bu saate kadar çalışıyorlarmı bilmiyorum ama zor ve yorucu bir iş inşallah Asgari Ücret Tespit Komisyonunda görev yapanlar bu gibi ayrıntılara da dikkat eder ve biraz olsun yükseltirler.

Evet bende bekledim olabildigince yardim etmeye calisiyorum yurtici kota koydu keske kargoda calisanlarini o saate kadar calistirmasa

Canim afiyet olsun,
Bende tavuk kalamar,pilav yapacağım akşama.
Tatli canım istiyor ekler alacağım.

Allah herkesin yardımcısı olsun. Eşim bu ay baya mesai yaptı 2 tl alabildik o mesailerden hep sabah 5 te geldi. O işte olduğunda gözüme uyku girmiyor eşime ve gece çalılanlara dualar ediyorum hep.

Canim afiyet olsun,
Bende tavuk kalamar,pilav yapacağım akşama.
Tatli canım istiyor ekler alacağım.
Tavuk kalamar nasıl oluyor ilk defa duydum turta

Selam kızlar oğlumlabtüm gün boyama yaptık beraber bolca vakit geçirdik gece uyku düzenini de değiştiricem.
Bugün menemen yaptım annem ağzımdan getirdi. Zehirlenceksiniz yapma yeme dök onları dedi durdu. Dünyanın konservesi var yazık dedim ya niye dökeyim temiz kapaklarla yaptım benben. Kendininkileri de yemiyor zaten pek yapmamıştı ağzını sürmez

Şu faturan düşmüş uykucu
ayy sorma canım 30tl az geldi ama gecen faturada genel temızlık yapılmıstı abla gelmıstı ondanmı dıkkatimden mi anlayamadım

bu arada kk orucunda 5.günüm kızlar
bütcede yanlıslık yapmısım yazarken 450lira azaldı kalan param 463 tl ayın 5ine kadar hemde
bakalım bi hal care bulurum inş olmadı euro var 300 küsür tl lik onu bozarım kk orucumu bozmak istemıyorum

Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar
Bugün öğleye kadardı okulum
Okulda karnımı doyurdum haftalık daha önce de yazdığım gibi yemek parası ödememi yaptım ve eve geldim.

Akşam için komposto kaynatıp sonra annemi de alıp bir tanıdığa ev görmeye gittim.

Oradan dönüşte markete uğradım
Bugün 46 tl de market harcamam oldu.

Akşam menüm

Mercimek Çorbası
Nohutlu pirinç pilavı
Fırında patatesli köfte
Salata
Yoğurt
İçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…