- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #45.101
Menemenden neden zehirlenesiniz ki cnm anlamadım.Allah herkesin yardımcısı olsun. Eşim bu ay baya mesai yaptı 2 tl alabildik o mesailerden hep sabah 5 te geldi. O işte olduğunda gözüme uyku girmiyor eşime ve gece çalılanlara dualar ediyorum hep.
Tavuk kalamar nasıl oluyor ilk defa duydum turta
Selam kızlar oğlumlabtüm gün boyama yaptık beraber bolca vakit geçirdik gece uyku düzenini de değiştiricem.
Bugün menemen yaptım annem ağzımdan getirdi. Zehirlenceksiniz yapma yeme dök onları dedi durdu. Dünyanın konservesi var yazık dedim ya niye dökeyim temiz kapaklarla yaptım benben. Kendininkileri de yemiyor zaten pek yapmamıştı ağzını sürmez
Konserveler ölümcül bakteri üretiyor, geçen hafta bir çift bu yüzden felç geçirdi haberlerde vardiMenemenden neden zehirlenesiniz ki cnm anlamadım.
Haftanin yorgunluğu cnm aman dikkat et hasta olma.Selam kızlar
Ben de kk kullanmıyorum umarım gerek kalmaz.
Faturalar otomatik ödemede onların tutarı kadar aktaririm karta.
Yemekten sonra yarın için yemeklerini yaptım.
Termos kaplarına koyarım birkaç gün idare eder.
Bulaşık makinası çalıştırdım. O bitince bir posta da çamaşır atarım.
Yarın öğlene kadar uyumak istiyorum çok halsiz hissediyorum.
Bildigimiz ev konservelerinden miKonserveler ölümcül bakteri üretiyor, geçen hafta bir çift bu yüzden felç geçirdi haberlerde vardi
Evet canım evde yaptığımız konserveBildigimiz ev konservelerinden mi
Kahvaltilik birçok konserve yaptik cnm aman aman.Evet canım evde yaptığımız konserve
Ben konserve işini pek beceremiyorum geçen yılarda hep attı kapaklari, çöp oldu.Kızlar ben konserve zehirlenmeleriyle ilgili bir program izlemiştim yıllar önce
zaten vesveseli bir yapım var diye
Hep derin dondurucuya atıyorum malzemeleri örneğin komposto yapacağım zaman oradan çıkarıp kaynatıyorum
Menemen yapacaksan domates biberi çıkarıp yapıyorum
Domatesleri bütün koyuyorum
Biberleri ise doğrayıp koyuyorum
Anladım cnm insallah sorunu çözersiniz..Tartışma olabilir tabiki ama kırıcı olmak farkli..En güzeli ortamdan uzaklasmakZammı ocakta bekliyoruz, tüm memurlar gibi de,
Alacağımız var birinden onunla görüşecekti,
Satmayı düşündüğümüz gayri menkul var,
Tartıştık beyefendi ile, baktım kırıcı oluyor, çıktım salondan yattım,
Sabah ta hiç konuşmadık,
Akşam misafirliğe gideceğiz diye program yapmıştık,
Gerginlik var üzerimde....
Menemenden neden zehirlenesiniz ki cnm anlamadım.
Konserveler ölümcül bakteri üretiyor, geçen hafta bir çift bu yüzden felç geçirdi haberlerde vardi
Bildigimiz ev konservelerinden mi
Kötü olmuş, geçmiş olsunHerkese günaydınlar
Bizim ev biraz gergin eşim autocad de yaptığı çizimi kaydetmeden kapattı yanlışlıkla ve evde kıyamet koptu. Tekrar baştan çizmesi gerekiyor ve psikolojisi kötü gerçekten. Başına oturup hiç bölünmeden yapabiliyor ben de ondan yardım istemiştim ara ara ve en son başından kalkarken yanlış tuşa bastı ve kıyamet koptu gece. Şimdi uyuyor barutum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?