Iş çıkışı market gezdim.
A 101e gelen abc yumuşatıcılardan aldım ikisinden de birer tane,yumuşatıcılarim yaza kadar yeter
Kahve dünyası 3lu türk kahvesi aldım, fincan hediyeli.
Ama olmadı şimdi, fincana eş lazım
Eşimin maaşı yatmış, hesabıma bir miktar gönderdi onu aylık birikime ayiriyorum, daha gönderecek

Selam kızlar
Ben de kk kullanmıyorum umarım gerek kalmaz.
Faturalar otomatik ödemede onların tutarı kadar aktaririm karta.
Yemekten sonra yarın için yemeklerini yaptım.
Termos kaplarına koyarım birkaç gün idare eder.
Bulaşık makinası çalıştırdım. O bitince bir posta da çamaşır atarım.
Yarın öğlene kadar uyumak istiyorum çok halsiz hissediyorum.

Menemenden neden zehirlenesiniz ki cnm anlamadım.

Haftanin yorgunluğu cnm aman dikkat et hasta olma.
Kk diyetlerinizi yakindan takip ediyorum ve çok destekliyorum
21 gün yapilan bir eylem alışkanlık olurmuş,
Sizin kullanmamaniz alışkanlık olacak

Kızlar ben konserve zehirlenmeleriyle ilgili bir program izlemiştim yıllar önce
zaten vesveseli bir yapım var diye
Hep derin dondurucuya atıyorum malzemeleri örneğin komposto yapacağım zaman oradan çıkarıp kaynatıyorum
Menemen yapacaksan domates biberi çıkarıp yapıyorum
Domatesleri bütün koyuyorum
Biberleri ise doğrayıp koyuyorum

Ben konserve işini pek beceremiyorum geçen yılarda hep attı kapaklari, çöp oldu.
Derin dondurucuyu aldigimdan beridir tıka basa dolduruyorum.
Bu sene yine konserve denedim, kavanoz ve kapaklari yeni aldım, kaynattim, vs. Hepsinin kapakları tuttu.
Şimdiye kadar birkaç şişe tükettik.
Artık gerisi de Allah'a emanet.
Eski kapak kullanmak daha çok sebep oluyormuş o zehirli maddeye diye hatırlıyorum.

Anladım cnm insallah sorunu çözersiniz..Tartışma olabilir tabiki ama kırıcı olmak farkli..En güzeli ortamdan uzaklasmak

Kizlar korkmayin hem eski kapak kullanmak riskli
Hem de kendini belli eder degisim olur rengi kokusu degisir diye dusunuyorum.
Biz hem kaynatiyoruz hem de sogukta sakliyoruz inanin kokusu bile mis gibi oluyor

Esim cok istedigim bir ayakkabiyi almis
Kendine almadi bu kis yuruyor hem sevindim hem uzuldum

Menemenden neden zehirlenesiniz ki cnm anlamadım.
Konserveler ölümcül bakteri üretiyor, geçen hafta bir çift bu yüzden felç geçirdi haberlerde vardi
Bildigimiz ev konservelerinden mi

Turta tuttum tarifi denicem canım oğlum seviyor böyle yemekleri

Annemde o haberleri görmüş işte söyleniyor at onlatı diye.
Yani konservenin bozuk olduğu anlaşılır kapağı paslı eski küflü olan konserve zaten yenmez hepsini yeni taktım. Yüksek derecede kaynattık. Kapaklarına çok dikkat ederim kavanoz temizliğine öyle. Yıllardan beri yapıyorum atan kokan konservem olmadı. Dikkat edin kapaklatınıza
Esila illa kokuyordur ekşiyordur

Herkese günaydınlar
Bizim ev biraz gergin eşim autocad de yaptığı çizimi kaydetmeden kapattı yanlışlıkla ve evde kıyamet koptu. Tekrar baştan çizmesi gerekiyor ve psikolojisi kötü gerçekten. Başına oturup hiç bölünmeden yapabiliyor ben de ondan yardım istemiştim ara ara ve en son başından kalkarken yanlış tuşa bastı ve kıyamet koptu gece. Şimdi uyuyor barutum.

Kötü olmuş, geçmiş olsun

gunaydın kızlar tatil günü uyuyayım dedım ama olmadı yıne uykudan ölüyorum erkendn uyandım
arkadaslarım gelıcek evi dünden süpürmüştüm süpürerek halıları kaldırıp altı silip tekrar siliyorum silmesi bugune kaldı tatlımı dun yaptım.kahvaltı yaptım oglusu emzirip işe koyulmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…